~🖤Κεφάλαιο 11🖤~

95 10 0
                                    

"Δεν το περίμενα να είστε μαζί και να μιλάτε. Μήπως με θέλετε και έμενα στην παρέα;"Ο Newt με ειρωνικό τρόπο τους ρωτάει για να προσπαθήσει να χαλάσει την διάθεση τους θέλοντας να μπει και αυτός στο θέμα της συζήτησης που είχαν πριν.

Ο Αiden και η κοπέλα κοιταχτηκαν με μια γρήγορη ματιά αποσυνειδητα και τον λόγο τον παίρνει η κοπέλα έχοντας ένα ψυχρό βλέμμα στον Newt γιατί δεν της αρέσει που κάθε φορά που μιλάει με κάποιον ανακατεύετε γιατί το θέλει αυτός.

"Newt δεν το περίμενα να είσαι εδώ. Νόμιζα ότι θα ήσουν με τον Alby ή με κάποιον Glader να πίνεις και να τρως, σωστά; "Το κορίτσι εκφράζετε χαλαρά σαν να μην τρέχει τίποτα και δεν την εμποδίζει κανένας και ο Newt της ρίχνει ένα χαζό χαμόγελο και της λέει. "Μήπως εσύ υποτίθεται να ήσουν εκεί που σου είχα πει New Greenie;"

Το κορίτσι είχε εκνευριστεί αρκετά μαζί του για αυτό που της είπε δεν της αρέσει να την διατάζουν πράγματα και να τέλει ειδικά από τον Newt αφού είναι ψυχρός και ένας ψεύτης που τον θεωρούσε.

Από την πλευρά του ο Aiden ακούγοντας την λέξη νοσοκομείο τότε γύρισε προς την κοπέλα και λέει ανήσυχα. "Νοσοκομείο; Τι είχες χτυπήσει;"

"Ναι Aiden είχα χτυπήσει τις προάλλες αλλά αυτό δεν έχει τόσο σημασία τώρα. "Το κορίτσι του απαντάει αυτή τη φορά με σοβαρότητα και αφοσίωση στα λόγια της και αυτός φάνηκε να είχε μένει λίγο εκτός θέματος.

"Αλήθεια;Που ακριβώς είχες τραυματιστει little greenie; "Μεγάλη ανησυχία είχε πιάσει τον Αiden και ήθελε να μάθει που είχε πάθει τα τραύματα τις αλλά από την άλλη ο Newt όταν άκουσε την λέξη little greenie το προσώπου έδειχνε σαν να το σιχαίνεται και η αύρα που είχε το έδειχνε πολύ.

Η κοπέλα τότε δείχνει στον Aiden τα τραύματα που είχε ενώ τον Newt τον είχαν παραμελήσει δεν του έδιναν καθόλου σημασία, τον είχαν σε απομάκρυνση.

"Little Greenie όλα καλά θα πάνε."Ο Aiden την ενθάρρυνε με σιγουριά μέσα του και ο Newt πετάχτηκε ρωτώντας τον εκνευρισμενα γιατί τον είχαν παραμελήσει και δεν του έδιναν σημασία και ένας παραπάνω λόγος ήταν επειδή έδειχνε δυσαρέσκεια στην ερώτηση του. "Για ποιο πράγμα λες Aiden;"


Η κοπέλα κοίταξε για συνεχόμενη φορά τον Newt και μετά τoν Aiden είχε άγχος αλλά δεν ήξερε τον λόγο. Την είχε πιάσει ξαφνικά και της ερχόταν να λιποθυμήσει. Έκανε ότι μπορούσε για να μην της γίνει αυτό.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now