~🖤Κεφάλαιο 22♥️~

100 12 4
                                    

"Αλήθεια; Είσαι ο μόνος μέχρις στιγμής που έχει αντίθετη γνώμη για αυτό το γεγονός." Ο Philip αφήνει το πιάτο του απότομα και πέφτει από τα χέρια του,καθώς είχε εντυπωσιαστεί με όλα αυτά που του εξέφρασε ο Frypan.

Από την πλευρά του ο Frypan φαινόταν να ήταν μπερδεμένος για την στάση του και την αναφορά αυτού του θέματος ιδιαίτερα.

"Πλάκα μου κάνεις τώρα; Δεν σε πιστεύω...Έλα άντε τελείωνε τώρα να μου πεις τι φαγητό θέλεις και τα λέμε αυτά κάποια άλλη στιγμή που να είμαστε σε κατάλληλο χώρο... Σύμφωνη;" Με ένα χαζό ύφος ο Frypan πειράζει τον Philip και δεν του άρεσε καθόλου η στάση του.

"Καλά βάλε σούπα με λίγο κρέας." Διέταξε ο Philip σηκώνοντας τα πιατο του και του έδωσε στον Frypan για να του βάλει το φαγητό του. Αφού του το έβαλε κάθησε σε μια γωνιά και άρχιζε να τρώει ήσυχα έχοντας το μυαλό του να ταξιδεύει από εδώ και από εκεί.

(...)

"Έλεος... άχρηστοι ολοι.Για αυτό μισώ τόσο πολύ αυτό το χώρο και όλοι τους που το κατοικούν είναι ένα μάτσο άθλιοι και χαζοί...Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν...Τι τραβάω και εγώ;" Οργισμένος περπατούσε ο Aiden προς στο συμβούλιο των  Gladers για να βρει τον Alby και να του παραπονεθεί για την απόφαση που πάρθηκε.

Φτάνοντας στον προορισμό του που ήθελε, εκνευρισμένος μπαίνει χωρίς να προειδοποιήσει ότι είναι αυτός.

Ένας από τους τρεις κανόνες του Glade λέει πως  απαγορεύετε να μπαίνει κάποιος στο συμβούλιο από το πουθενά. Την έγκριση πρέπει να την παίρνει από τον αρχηγό. Αυτή τη φορά όμως άλλα έγιναν όπου θα υπάρξουν πολλές ανατροπές.

"Alby!!!" Φωναχτά αποκάλεσε το όνομα του ο Aiden και ο Alby ταρακουνηθηκε ελάχιστα.Ήταν πολύ απρόοπτο όλο αυτό. Γυρνάει με μια απότομη στροφή ο αρχηγός,καθώς ομιλούσε με έναν Glader για ένα άγνωστο θέμα και από την περιέργεια του ο Aiden τους πλησίασε για να ακούσει αυτά που συζητούσαν με ακρίβεια. Αναρωτιόταν μήπως ανέφεραν τον Newt.

"Τι στο καλό κάνεις εσύ εδώ Jake;"O Aiden τον σπρώχνει κάτω στο πάτωμα με μια δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει και ο Alby του δίνει ένα χέρι για να σηκωθεί.

"Εγώ τι κάνω Aiden ή εσύ τι μου κάνεις στα καλά καθούμενα στο συμβούλιο χωρίς την άδεια του Alby.Τι έχεις πάθει; Αυτό καιρό δεν είσαι καθόλου ο εαυτός σου. Δεν είσαι ο Aiden που ξέραμε κάποτε." Ο Jake του εξηγεί προσπαθώντας να το πείσει ότι έχει σφάλλει στην προκειμένη περίπτωση.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now