~🖤Κεφάλαιο 9🖤~

111 9 0
                                    

Ήταν ένα κορίτσι. Ένα κορίτσι πολύ διαβασμένο και ορεξάτο για να κάνει την δουλειά της. Ήταν η καλύτερη μαθητευομενη από όλους. Τους έκανες όλους να την θαυμάζουν με αυτά που έκανε. Στην δουλειά της πάντα τελείωνε πρώτη και τα αποτελέσματα εντυπωσίασαν τα πρόσωπα των μεγάλων υπευθύνων στο ίδρυμα.

"Καλά τα πήγες. Τους εντυπωσιασες όλους με αυτά που έκανες. Χαίρομαι πολύ για εσένα Ελίζαμπεθ. "Μια γυναίκα μεγάλη στην ηλικία είπε στο όλα αυτά και αυτή χαρούμενη της απάντησε.

"Σας ευχαριστώ γιατρέ. Είναι μεγάλη μου εκτίμηση και χαρά που άκουσα τέτοια υπέροχα λόγια που είπατε για εμένα. Θα συνεχίσω έτσι ώσπου να βρούμε μια θεραπεία για την ασθένεια. " Αυτή της εξήγησε με ήρεμο τρόπο και η γιατρός εγνεψε καταφατικά λέγοντας.

"Ακολούθησε με αγαπητή Ελίζαμπεθ." Της είπε ένας κύριος που και αυτός μεγάλος φαινόταν στην ηλικία και τον ακολούθησε μέχρι το εργαστήριο με τις θεραπείες.

"Τι θα θέλατε να σας εξυπηρετήσω κύριε υπευθυνε;" Ρώτησε κοιτάζοντας κάποια υγρά και αυτός της λέει.

"Αγαπητή Ελίζαμπεθ θα ήθελα να βρεις και να κρατήσεις σημειώσεις για κάτι που θα δημιουργήσουμε στο έξω κοσμο. "

" Τελικά δεν είναι σχετικά με την θεραπεία. " Με μεγάλη απογοήτευση είπε.

" Δυστυχώς ναι δεν είναι. Το ξέρω σου αρέσουν να ανακαλύπτεις πράγματα αλλά αυτό που θα κάνεις θα σου αρέσει περισσότερο. Θα το δεις. "

" Το ελπίζω κύριε υπευθυνε. "

" Δεν θα είσαι μόνη σου. Θα είσαι και με άλλα παιδιά στην ηλικία σου. Αλλά εσύ είσαι η κυριότερη μαθητευομενη και μας έχεις δείξει ότι μπορείς να κάνεις αρκετά. Σου έχω εμπιστοσύνη αγαπ-. "

" Το WCKD είναι καλό και να το θυμάσαι Ελίζαμπεθ για πάντα στη ζωή σου. Ελίζαμπεθ. "

******

"Ααα!!"

Σηκώθηκε από το κρεβάτι η κοπέλα φωνάζοντας λιγάκι με αυτά που είδε στο μυαλό αρκετές εικόνες.

Έπαιρνε βαθιές ανάσες και προσπαθούσε να ηρεμήσει όσο το δυνατόν μπορούσε και να θυμηθεί αυτές τις εικόνες και τους διαλόγους και τους ανθρώπους που είδε πριν λίγο.

"Τι στο καλό μου συμβαίνει; Τι ήταν αυτό που είδα στον ύπνο έμοιαζε σαν εφιάλτης πάρα για όνειρο. Φοβάμαι. "

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα