~🖤Κεφάλαιο 10🖤~

109 14 0
                                    

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ασυνήθιστη από ποτέ. Ο Νewt καθισμένος στο γραφείο του περίμενε μια απάντηση από την κοπέλα αλλά αυτή ήταν πολύ διστακτική για να του πει γιατί δεν εμπιστεύοταν.

"Θα περιμένω για πολύ ακόμα; "Αυτή τη φορά που την ρώτησε ο Newt φαινόταν να μην είχε και πολύ υπομονή να την περιμένει και αυτή ξαφνιάστηκε από τον τρόπο που της το είπε.

Το κορίτσι σηκώνεται από την καρέκλα της και πλησίασε κοντά στο γραφείο του και ο Newt δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος να έρθει.

Το βλέμμα που του έριχνε η κοπέλα ήταν σχεδόν προβληματικό και από την άλλη ήταν σαν το έδειχνε θυμό. Ύστερα από λίγο βρήκε τυχαία στο γραφείο του, ένα μικρό που να γράφει τη 'WCKD' και τα μάτια της πλατηναν καθώς είχε σοκαριστεί για άλλη μια φορά.

'Μήπως ξέρει αυτός κάτι για αυτό το WCKD; Γιατί έχει αυτό το χαρτί; '

"Λοιπόν; Θα μου απαντήσεις ή να φύγω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ μαζί σου τώρα. Ή ένα ναι ή ένα όχι θα μου πεις. Τόσο δύσκολο είναι; "

"Όχι δεν έχω δει τέτοιους εφιάλτες ακόμα." Του είπε με απότομο τρόπο η κοπέλα και αυτός θα περίμενε άλλη απάντηση από αυτή ότι έχει δει και αυτή.

"Μμμμ... Αλήθεια;"

"Ναι γιατί να σου λέω ψέματα Newt. "

"Είναι πολύ ασυνήθιστο από κάποιον που έχει έρθει εδώ και έξι μέρες να μην έχει δει έστω μια ανάμνηση αλλά τέλος πάντων. Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω τίποτε άλλο. Λοιπόν, είσαι ελεύθερη να φύγεις τώρα αλλά να πας στο νοσοκομείο όχι πουθενά αλλού γιατί θα δεις τι συνέπειες θα έχεις εάν δεν πας εκεί. "

Ο Newt της είπε ξεκάθαρα αυτό που ήθελε και μετακινήθηκε από την θέση του και πέρασε από δίπλα της και την ώρα που περνάει του λέει η κοπέλα με ειρωνεία. "Και για εμένα είναι ασυνήθιστα όλα αλλά τι να κάνω θα υπομενω όπως και άλλες φορές."

Ακούγοντας αυτά που του είπε, ο Newt έμεινε για λίγο ακίνητος και γυρνάει το κεφάλι του και την κοιτάζει στα καφέ μεγάλα μάτια της.

"Τι εννοείς με αυτό New Greenie; "

" Newt εννοώ πως από τότε που έχω έρθει στο Glade έχω περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και υπομενω αρκετά. "

"Μάλιστα... Εγώ φεύγω τώρα." Με τόση ψυχρότητα ο Newt φεύγει από το χώρο του συμβουλίου και αφήνει μόνη της το κορίτσι.

'Τέλος πάντων.'

Η New Greenie με έναν αναστεναγμό πήγε στο γραφείο του Νewt και πήρε στα χέρια της αυτό το χαρτί που είχε δει πριν το άνοιξε γρήγορα και άρχισε να το διαβάσει.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα