~🖤Κεφάλαιο 19🖤~

94 10 0
                                    

"Ποιόν εννοείς Gally;" Μέσα σε όλη την αναστάτωση από αυτό που άκουσαν πετάχτηκε ο Aiden κάνοντας νόημα να του κάνουν χώρο για να περπατήσει προς εκείνον.

Από την άλλη πλευρά η κοπέλα και ο Newt δεν ήξεραν τι να πρώτο πουν και να το μαζέψουν το θέμα καθώς βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.Ψυχρές και σοκαρισμένα βλέμματα στράφηκαν και αυτοί είχαν μαγκωθεί.

"Aiden με ρωτάς κιόλας;"Ο Gally έχοντας πια δίπλα του τον Aiden είχε ένα χαμόγελο χαζό το οποίο έδειχνε ότι κάτι αυτοί οι δύο είχαν κουβεντιάσει από πρίν προτού γίνει αυτή η ξαφνική συνάντηση το βράδυ.

Σαν να είχαν σχεδιάσει ένα σχέδιο όμως όχι με ευχάριστο αποτέλεσμα για ένα άτομο που δεν τον ήθελα και οι δυο τους.

Ένα σχέδιο πονηρό.

~Τρεις ώρες πρίν την συνάντηση~

Ο Gally πια μόνος μαζί με τον Aiden άρχιζαν να ομιλούν για ένα σοβαρό θέμα.

"Για που το είχες βάλει Gally; Είχες δουλειά;"

"Εεε...θα το ελεγες δουλειά. Εσύ;"

"Εγώ προσπαθώ ώρες να βρω τον Dave αλλά δεν τον βρίσκω. Απορω που έχει πάει."

"Να πω την αλήθεια ούτε εγώ δεν τον έχω δει...Τέλος πάντων...ώρα να πηγαίνω."

" Ώπα στάσου."

"Τι;"

"Πολύ βιαστικά φεύγεις. Θα μου πεις τι έγινε; Οπως σου είπα εγώ θα μου πεις και εσύ,σωστά;" Ο Aiden. είπε σταματώντας τον και αυτός γύρισε και ο Gally φανηκε να του λέει με βαρετό τρόπο από το τόνο της φωνή του.

"Θα με αφήσεις εκεί που θέλω να πάω ή θέλεις να γίνει κάτι χειρότερο δηλαδή να τσακωθουμε;"Τον απείλησε και ο Aiden αμέσως μαζεύτηκε αφού γνώριζε απέξω την συμπεριφορά του σαν τις πέτρες. Εχόντας αυτή τη συμπεριφορά σημαίνει ότι σκαρώνει ένα σχέδιο και θέλει να το πετύχει και να μην του γίνει καμιά στραβη που σίγουρα θα υποστεί συνέπειες.

"Για ποιο λόγο να τσακωθουμε εμείς οι δύο; Εισα εισα που είμαστε καλοί φιλοι ρε Gally; Τι στο καλό σου ήρθε αυτό;" Ο Aiden για να ξεπαγωσει αυτή την ψυχραδα και το θυμό που υπήρξε τον πείραζε λίγο γελώντας μπας και άλλαζε και τίποτα.

Τελικά άλλαξε και η στάση του Gally έγινε διαφορετική επειδή κατάλαβε το λάθος του με τη συμοεριφορα και του ανοίχτηκε το λόγο που είναι αυτή τη στιγμή έτσι.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα