~🖤Κεφάλαιο 13🖤~

114 10 18
                                    

Η υπερβολική ζέστη και η υγρασία ενοχλούσε τους Gladers.
Αυτή την φορά ήταν υπερβολική και για αυτό αναγκάστηκαν να σταματήσουν την γιορτή τα μεσάνυχτα και όχι το πρωί. Ο σκοπός που είχαν τόσο χρόνια δεν πέτυχε αυτή τη φορά κάνοντας τους να απογοητευτουν.

"Παιδιά εγώ σταματάω. "

Ένα παιδί από αυτούς παραπονιέται μαζεύοντας τα πράγματα του και κάποιοι φωνάζουν γρήγορα τον Alby για να πάρει την άδεια από αυτόν εάν επιτρέπει. Ερχόμενος από κάτι δουλειές που είχε ο Alby πλησιάζει κοντά στους Gladers λέγοντας.

"Gladers σας ανακοινώνω ότι μέχρι εδώ ήταν η γιορτή της φωτιάς. "

Εντυπώσεις πολλές είχαν όταν το άκουσαν αυτό καθώς περίμεναν να τους έλεγε κάτι άλλο ενώ το παιδί χαρούμενος παίρνοντας το δίκαιο του πίσω έφυγε από αυτούς ήσυχα και αθόρυβα.

Ο Dave και ο Aiden καθισμένοι στο κορμό ενός δέντρου προσπάθησαν να  τον πείσουν όμως δεν γινόταν τίποτα. Εκτός από αυτούς κανένας δεν το δεχόταν να μην συνέχισε η γιορτή. Επικρατούσε αρκετή άρνηση και αναστάτωση ώσπου διαλύθηκε από τον δεύτερο αρχηγό έμμεσα και γρήγορα.

"Αρκετά! "Εμφανίστηκε ο Newt φέρνοντας αντίλογο και οι Gladers δεν τον περίμεναν ότι θα ερχόταν και  αυτός να μιλήσει. Πήγε μπροστά από τον Alby για να ακούγεται καλύτερα και τα δύο παιδιά ο Aiden και o Dave δεν ήθελαν να ακούσουν αυτά που θα έλεγε γιατί τα θεωρούσαν σαχλαμάρες.

Αφού χειρίστηκε πρώτος τον λόγο ο Newt τους εξήγησε απλά ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάνε χρόνο και ότι πρέπει να υπακουν θέλουν, δεν θέλουν τουλάχιστον τον Alby και όχι τον ίδιο.

Ελάχιστοι συμφώνησαν μαζί του και οι υπόλοιποι όχι. Δεν ήξεραν τι να κάνουν άλλο τώρα. Δεν είχαν πολλές δυνατότητες.

Ολόκληρη βαβούρα δημιουργήθηκε. Οι Gladers ήθελαν πολύ να συνεχίσουν την γιορτή. Ο Newt έκανε σύνθημα στο Alby να φύγει και ότι ο ίδιος θα κάνει ότι μπορούσε να τους καθησυχάσει. Ο Alby χωρίς να βγάλει μιλιά έφυγε και κατευθύνθηκε στο συμβούλιο.

Ο Newt περπατάει και συναντάει λίγο πιο πέρα ένα κομμένο κορμό δέντρου και σκέφτηκε να ανέβει πάνω σε αυτό για να τον παρακολουθούν καλύτερα και να σταματήσουν την βαβούρα.

"Gladers,ως δεύτερος αρχηγός σε αυτό το μέρος θα ήθελα να ακούσετε αυτά που θα σας πω."Τελικά τον άκουσαν και τότε παίρνει μια βαθιά ανάσα και συνεχίζει να μιλάει.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now