~🖤Κεφάλαιο 15🖤~

82 10 0
                                    

"Αiden;..."

Κλείνοντας ήρεμα την πόρτα, ο Aiden κάθισε στην καρέκλα του Newt και δεν της έλεγε τίποτα απλώς την κοιτούσε.
Η κοπέλα ούτε καν τον περίμενε να έρθει εδώ νόμιζε ότι θα ήταν όπως συνήθως ο Jeff και της φάνηκε περίεργο και για αυτό τον λόγο πήρε την πρωτοβουλία να τον ρωτήσει.

"Πως ήξερες ότι βρίσκομαι στο νοσοκομείο Aiden; "Οι φωτινες και χρυσές ηλιαχτίδες του ήλιου έμπαιναν σχιστά μέσα στο χώρο και μία από αυτές επαισαν στα καφέ μάτια της κάνοντας το βλέμμα που έριχνε στον Aiden να φαίνεται πιο έντονο και άγριο και εκείνος αμέσως μαζεύτηκε.

Το κορίτσι το αντιληφθεί ότι κάτι ήθελε να κρύψει καθώς κουνουσε πάνω κάτω το δεξί του πόδι σαν να τον είχε πιάσει νευρικότητα.

Από τότε που του είχε κάνει την ερώτηση δεν είχε βγάλει ούτε μιλιά και συνέχιζε να έχει αυτή την νευρικότητα ενώ η κοπέλα δεν της παραξενευτηκε επειδή δεν της άρεσε να τον περιμένει να πει μια απλή απάντηση.

"Εμμ... Aiden... Γιατί δεν μου απαντάς στην ερώτηση που σου έκανα; "
Αυτός τότε έμεινε ακίνητος.
Σταμάτησε να κουνάει το πόδι του και τελικά της μίλησε αλλά όχι άνετα όπως της άλλες φορές που της μιλούσε.

"Little Greenie...μου το είπε ο Newt..."

"Ότι... "Συμπλήρωσε η κοπέλα ανυπόμονα να μάθει τι θα της πει.

" Ότι βρίσκεσαι εδώ. Ο Newt με πληροφόρησε. "Ο Aiden χαλάρωσε αφού βρήκε ένα ψέμα να της πει και του έφυγε ένα βάρος. Η κοπέλα τον εμπιστεύτηκε αυτά που της είπε και του είπε να φύγει γιατί θέλει να κάτσεις μόνη της λίγο.

Αφού έφυγε και ο Aiden, έμεινε εντελώς μόνη της και ήθελε να θυμηθεί τους δύο εφιάλτες που είχε δει. Ο λόγος ήταν επειδή θέλει να τα πει στον Thomas για να τον βοηθήσει. Να του λύσει τις απορίες του.

~Ανάμνηση ~

"New Greenie... Θα μου κάνεις μια χάρη σε παρακαλώ. "Ο Thomas παρακαλώντας την με τόση ανάγκη αυτή θέλησε και δέχτηκε να αναλαμβάνει τη χάρη του.

" Ποια είναι αυτή η χάρη Τhomas; "

" Λοιπόν, κάθε φορά που θα βλέπεις έναν εφιάλτη να μου τα λες σε εμένα και εγώ το ίδιο θα κάνω. Θα τα λέω σε εσένα. Σύμφωνη; "

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Där berättelser lever. Upptäck nu