~🖤Κεφάλαιο 6🖤~

168 14 2
                                    

"Alby αυτό το μέρος είναι περίεργο". Εξέφρασε ο Newt παρατηρώντας ολόκληρο το χώρο με λεπτομέρεια και ο Alby απλώς τον κοίταξε γιατί το περίμενε ότι θα το έλεγε αυτό κάποια στιγμή.

Αφού είχαν μπει στο χώρο μέσα για τα καλά, ήταν γεμάτο στα τραπέζια πολλά χαρτιά με διαφορά θέματα που φυσικά ήταν άγνωστα για τον Newt και τον Alby και επίσης υπήρχαν πράγματα εξελιγμένης τεχνολογίας που ήταν χαλασμένα και αυτοί παρεξενευτηκαν ειδικά ο Newt γιατί πρώτη φορά βλέπει τέτοιου ειδους πράγματα στο λαβύρινθο.

"Εγώ λέω να ξεκινήσουμε από τα χαρτιά για να δούμε το περιεχόμενο τους μήπως και βρούμε τίποτα σχετικά για την απόδραση. "Ο Newt είπε πρώτος και προχώρησε σε ένα από τα τραπέζια για να αυτό που εξήγησε προηγούμενος.

Εκείνη τη στιγμή ήρθε δίπλα του ο Alby του λέει πως δεν θα κάτσει εδώ αλλά θέλει να ερευνήσει όλο το χώρο μόνος του ενώ αυτός να κάτσει να αναλαμβάνει αυτό που θέλει και του υποσχέθηκε ότι θα έρθει πίσω.

Δύσκολα συμφώνησε μαζί του ο Newt καθώς φοβόταν μην πάθει κάτι άσχημο ο αρχηγός τους και μετά θα ρίξουν το φταίξιμο στο ίδιον οι Gladers ότι γιατί τον άφησε μόνο του. Αν και δεν του έχει φύγει ο φόβος από τη στιγμή που έφυγε.

Έπαιρνε χαρτιά και χαρτιά και διάβαζε αλλά το περιεχόμενο τους δεν έλεγε και κάτι τρομερό σχετικά για το λαβύρινθο μέχρι που άρχιζε να κουράζετε γιατί είχε εξαντλήσει όλα αυτά τα χαρτιά και του είχε μείνει ένα τελευταίο χαρτί που ήταν διπλωμένο μόνο μια φορά και ακουμπούσε σε ένα πράγμα.

"Είναι περίεργο. Όλα τα χαρτιά που έχω δει μέχρι στιγμής δεν ήταν κανένα διπλωμένο και δεν ακουμπούσαν πουθενά. Θα πάω να το διαβάσω. "

Με όλη τόλμη του ο Newt πήρε στα χέρια αυτό το χαρτί. Το άνοιξε και το διάβασε προσεχτικά.

~~~~~~

Aγαπητο WCKD,

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας πληροφορήσω ότι την εργασία που μου είχατε θέσει σχετικά για το λαβύρινθο έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Όλες οι σημειώσεις μου και οι πληροφορίες μου έχουν γραφτεί σε ένα ημερολόγιο. Ελπίζω να μείνετε ευχαριστημένη με την εργασία αυτή.

Με εκτίμηση,η μαθήτρια σας.

~~~~~~

"Και τώρα που βρίσκεται αυτό το ημερολόγιο; "Είπε ο Newt ρωτώντας τον εαυτό του για να προσπαθήσει να βρει αυτό το χρήσιμο ημερολόγιο για το λαβύρινθο.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang