~🖤Κεφάλαιο 7🖤~

148 13 1
                                    

"Καλημέρα Minho, Thomas." Ο Newt είπε με καλή διάθεση μέσα του και αυτοί απλώς τον κοίταξαν καθώς ετοίμαζαν τα πράγματα τους πριν μπουν στο λαβύρινθο.

Βάζοντας τα πράγματα τους στις μικρές τσάντες που είχαν και τα αντικείμενα πάνω στα ρούχα τους ήταν έτοιμη για αναχώρηση.

Προτού φύγουν,τους μιλάει ο Newt και τους λέει απλά αφού είχε γνωρίσει αυτές τις πράξεις που κάνουν κάθε πρωί από τότε που έχουν έρθει στο Glade.

"Με το καλό όταν θα ξανάρχαιτε θα τα πούμε. "

Αυτή ήταν η απλή και συνηθισμένη απάντηση που τους δίνει κάθε μέρα το πρωί και αντίδραση ο Newt περιμένει από τον Minho και πραγματικά έγινε.

"Σύμφωνη."

Η μονολεκτική λέξη που προήλθε από τον Minho κάνοντας τον Newt να γελάσει ελάχιστα καθώς όπως το είχε μαντέψει θα έδινε αυτή την απάντηση.

"Καλώς τότε. "

Ο Τhomas και ο Minho είχαν τελείως μπει για τα καλά μέσα στο λαβύρινθο και με την ευκαιρία που ήταν μόνος του ο Newt σκέφτηκε κάτι μοναδικό στο μυαλό και άρχισε να τρέχει.

'Απορώ που έχει χαθεί;'

"Newt!"

Με το τρέξιμο που είχε κάνει σταμάτησε και ήθελε να μάθει ποιος ήταν.

"Ποιος είναι; "

Γυρνώντας πίσω του δεν είδε κανένα.

"Γύρνα μπροστά σου."

Αφού γύρισε, είδε τον Gally που τον κοιτάζε με στραβό μάτι γιατί δεν τον συμπαθούσε καθώς από τότε που είχε γίνει το συμβούλιο των Gladers δεν το συμπάθησε και δεν το συμπαθεί γιατί είπε ότι θέλει να γίνει ο Thomas δρομέας αντί για αυτόν για διάφορους λόγους.

"Τι θέλεις πάλι Gally; "

"Εσύ ευθυνεσαι που είμαι έτσι και έχω αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σου, σωστά;"

'Αυτός ο τύπος δεν είναι καθόλου καλά από τότε είναι στο λαβύρινθο. Δεν του αρέσει επειδή του μίλησα έτσι αλλά έτσι είναι η αλήθεια. Δεν κάνει για δρομέας. Ας μου κάνει ότι θέλει αν και είμαι ο δεύτερος αρχηγός και έχω την περισσότερη δύναμη. '

"Φυσικά και όχι. Δεν φταίω εγώ. "Έφερε αντίλογο o Newt και του Gally δεν του άρεσε καθόλου και το κατάλαβε από την έκφραση που είχε πάρει.

"Και ποιος φταίει τότε;"ρωτησε ο Gally περιμένοντας μία απάντηση.

"Εσύ θα μου πεις. Γιατί να σου πω εγώ. " και έτοιμος να φύγει ο Newt του ακουμπά λίγο τον ώμο του και αυτός γυρνάει από την απρόοπτη κίνηση που έκανε.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now