~🖤Κεφάλαιο 24🖤~

124 7 8
                                    

Στο Glade μετά από το συμβάν με την κατηγορία του Newt από τον Aiden οι συνθήκες είχαν αλλάξει προς το χειρότερο από μόνα τους. Όλα είχαν γίνει τόσο ψυχρά μέχρι και οι Gladers μεταξύ τους έχουν χάσει την συνεργασία τους σε οτιδήποτε.Δεν είναι σαν ομάδα πια όπως παλιά γεγονός ότι φθείρει τόσο τους ίδιους όσο και το Glade. Ένας από αυτούς όμως έκανε την διαφορά. Ήταν ο Jackson ένας απλώς άνθρωπος και αυτός,ο οποίος είχε συνειδητοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το μέρος.

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό και ταυτόχρονα ασυνήθιστο γεγονός. Ένα πάρτι. Η ιδέα ήταν δικιά του με άλλα λόγια την οργάνωση και το μάζεμα όλων των Gladers το ανέλαβε μόνος του χωρίς την βοήθεια κανενός. Αυτό το πάρτι έχει σκοπό ως μια μέρα ξεκούρασης και ελευθερίας από την καθημερινότητα ενώ με τη γιορτή της φωτιάς το αντίθετο.

Εδώ στο Glade υπάρχουν δύο ειδών διασκέδασης. Το πρώτο λέγεται ημέρα ξεκούρασης, το οποίο πραγματοποιήται πολύ σπάνια έως καθόλου και θα γίνει απόψε. Αυτή η ημέρα γίνεται σε περιπτώσεις πολύ πίεσης με άσχημες συνθήκες και αυτό πρώτη φορά συμβαίνει στο Glade, καθώς πάντοτε βρισκόταν καλά.

Το δεύτερο είδος διασκέδασης αποκαλείται η γιορτή της φωτιάς και είναι ένας τρόπος υποδοχής ενός καινούργιου πρωτάρη που έρχεται στο Glade. Αυτή τη φορά έγινε δύο φορές εξαιτίας του Thomas και μίας κοπέλας. Της Ελίζαμπεθ. Μία περίεργη κοπέλα, η οποία ούτε και η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα για τον εαυτό της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει πληροφορίες για το άγνωστο παρελθόν τής.

Το μόνο πράγμα που έχει καταλάβει είναι ότι το σκοτάδι είναι η μόνη της παρέα στο Glade, επειδή και αυτό είναι μόνο και την νιώθει,διότι αναζητά κάτι αλλά αντίθετο με αυτήν. Η Ελίζαμπεθ την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το ψέμα ενώ το σκοτάδι ψάχνει για παρέα. Το φώς.Οι δύο τους έχουν διαφορετικούς στόχους.
Άραγε κάποια στιγμή θα συναντηθούν κατά την διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους;

(...)

Νύχτα πια στο αλλαγμένο Glade, ένας από τους Gladers o Jackson βρισκόταν στο συμβούλιο των Gladers για να ειδοποιήσει τον Alby για την αποψινή οργάνωση του με σκοπό να λάβει μέρος και αυτός ως αρχηγός τους. Ο Alby ήταν περίεργος να μάθει τι είδος πάρτι θα ήταν αυτό που είχε σκεφτεί ο Jackson και έτσι τον ρώτησε.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now