~🖤Κεφάλαιο 14🖤~

88 8 0
                                    

Ο Aiden διαλύοντας τα χέρια του από πάνω την κοπέλα αυτή ήθελε να φύγει. Δεν ήθελε να κάτσει μαζί του άλλο καθώς η κίνηση του ήταν απότομη.

"Little Greenie;" Την ρώτησε ο Aiden και αυτή δεν του απαντάει απλώς τον κοιτούσε. Το κοίτασμα της έδειχνε πολλές ερωτήσεις μαζί.

Τότε εκείνος το κατάλαβε ότι κάτι έπαθε και προσπάθησε να συμπεριφερετε ανάλογα. Ήθελε να την κάνει να γελάσει και να είναι όπως προηγούμενος.

Πλησιάζει κοντά της και της ψιθύρισε στο δεξί της αυτί. "Little Greenie, το ξέρω ότι θα είσαι νευριασμενη αλλά είσαι το μόνο άτομο που μπορεί να με καταλάβει σε αυτό το απαίσιο μέρος."

Η κοπέλα είχε παγώσει. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να απομακρυνθεί από τον Aiden και να μην του μιλήσει ποτέ.

"Αiden... Γιατί το λες αυτό; Δεν έχεις άλλους φίλους εδώ; "Αυτός από γοητεύτηκε αφού νόμιζε ότι θα άκουγε κάτι άλλο για απάντηση και δεν την πλησίασε άλλο. Επέστρεψε στην θέση του.

" Έχω έναν φίλο. Τον λένε Dave. Ήμαστε φίλοι από τότε που έχουμε έρθει στον λαβύρινθο. Με έχει βοηθήσει και εγώ τον έχω βοηθήσει πολλές φορές αλλά... "

" Αλλά τι Aiden; "Την κοπέλα την είχε πιάσει ολόκληρη ανησυχία και άγχος και της ερχόταν πάλι να λιποθυμήσει όπως στο νοσοκομείο που είχε δει αυτό τον εφιάλτη.

" Αλλά σήμερα λίγο τσακωθηκαμε. "Ο Aiden σχεδόν στεναχωριμενος ξαφνικά βλέπει το κορίτσι να πέφτει το κεφάλι της πάνω στα πόδια του και να έχει κλειστά τα μάτια της.

Αυτός τα είχε χάσει. Τότε για να ελέγξει εάν ζει πήγε να ακούσει τους χτύπους της καρδιάς της αλλά εντάξει ήταν.

Την κουνουσε στους ώμους της όμως δεν ξυπναγε. Όσο και να φώναζε ο Aiden δεν γινόταν τίποτα.

"Little Greenie μου ξύπνα!! Πρέπει να φωνάξω τον Jeff αφού τελείωσε η γιορτή θα είναι ελεύθερος. "Τότε την αφήνει προσεχτικά στο έδαφος ξαπλωμένη και έτρεξε να βρει τον Jeff όσο γρήγορα μπορούσε.

*****

Πέρασαν ώρες και ο Aiden δεν είχε φανεί ακόμα και η κοπέλα ούτε είχε ξυπνήσει. Κάποια στιγμή ακούγονται κάτι βήματα και ήταν ο Newt ξαφνιασμενος σταμάτησε και παρατήρησε την κοπέλα που ήταν λιποθυμει και αμέσως πήγε κοντά της για να την δει μήπως έχει κανένα τραύμα.

"Τι έπαθες πάλι New Greenie;"Η ανήσυχη και ταυτόχρονα η μπερδεμένη ερώτηση του Newt ήταν η μόνη που μπορούσε να περιγράψει την κατάσταση με την κοπέλα ξαπλωμένη στο έδαφος και χωρίς να βγάζει ανάσα και μιλιά.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now