~🖤Κεφάλαιο 4🖤~

221 20 0
                                    

"Από εδώ Newt. "Είπε ο Τhomas στον Νewt κάνοντας το νόημα με το χέρι του να έρθει για να τον ακολουθήσει με σκοπό να μην χαθούν.

Είχε πια βραδιάσει στο Glade και ο Thomas και ο Newt πήγαιναν στον Alby γιατί τον ήθελε κάτι να πει αποκλειστικά στον Newt ως δεύτερος αρχηγός που έχει οριστεί.

Μπήκαν στο πυκνό δάσος μέσα βαθιά στα κλαδιά που τα φύλλα των δέντρων ήταν γεμάτο από υγρασία και έπεφταν σταγόνες σταγόνες πάνω τους κάνοντας τους να γίνουν χάλια τα ρούχα τους και οι ίδιοι.

'Είναι σίγουρο ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για να συναντήσω τον Alby; Μέσα στα δέντρα και στα κλαδιά; Είναι πολύ ασυνήθιστο.' Σκέφτηκε ο Νewt προσπαθώντας να ξεφύγει από αυτά τα δέντρα με την υγρασία πάνω τους και ακολουθούσε τον Τhomas όσο μπορούσε.

"Έλα Newt...Μην ανησυχείς αυτός είναι ο δρόμος για να πας. "Είπε ο Thomas προσπαθώντας και αυτός να μην τραυματιστεί από τα άγρια κλαδιά του δάσους το ίδιο και ο Newt αλλά κάτι δεν του άρεσε σε όλο αυτή τη διαδικασία για να συναντήσεις τον Alby.

Συνήθως οι συναντήσεις με τον Alby γίνονται εκεί που βάζουν κάποιον όταν σπάει τον ένα από τους τρεις νόμους που έχουμε και τον κλείνουν για μια ημέρα σε ένα κλουβί αλλά συνήθως μέσα στο συμβούλιο των Gladers.

'Παράξενο... κάτι ύποπτο συμβαίνει με αυτούς εδώ. '

Μαγκωμενος από τις σκέψεις του που τον τριγύριζαν όλο την ώρα κάποια στιγμή ο Thomas σταμάτησε απότομα και ταυτόχρονα σταμάτησε και ο Newt.

Είχαν φτάσει σε ένα μέρος που ήταν άγνωστο για τον Newt αλλά για τον Thomas δεν του φαινόταν γιατί δεν είχε την ίδια αντίδραση με εκείνον.

"Τι στο καλό είναι αυτό το μέρος;"ρώτησε παραξενεμένος ο Newt τον Thomas όμως δεν του απάντησε μονο του είπε να μην μιλάει και τον ακολουθεί.

Το μέρος δεν είχε αρκετά δέντρα όπως πριν και ήταν απλώς ένα άγνωστο απομακρυσμένο μέρος απο το Glade που αυτό ήταν περίεργο για μια συνάντηση με τον Alby.

"Από εδώ Newt."τον πληροφόρησε ο Thomas δείχνοντας του ένα μικρο σπίτι σαν το συμβούλιο των Gladers που γύρω γύρω είχε φαναράκια με φωτιές.

"Thomas αυτό το μέρος δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου από τότε που έχω ερθει στο Glade. Είναι περίεργο. Πως το ξέρεις εσύ αυτό το μέρος;"είπε ο Newt ενθουσιασμένος κοιτάζοντας το μέρος αρκετές φορές.

Ο Thomas κάθησε πάνω στο έδαφος περιμένοντας να ερθει ο Alby και εγνεψε καταφατικά και το πρόσωπο του σοβαρεψε.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now