~🖤Κεφάλαιο 20🖤~

89 11 0
                                    

"Η απόφαση έχει ήδη τεθεί Little Greenie...δεν γίνεται να αλλάξει κάτι τώρα...είναι πολύ αργά."Ο Aiden προσπαθούσε να την κάνει να λογικευτεί όμως αυτή επέμενε σαν να μην άκουγε αυτά που της έλεγε,τον αδιαφορούσε γιατί έκανε μεγάλο λάθος. Τότε φτιάχνοντας λίγο τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά της και ύστερα σκουπίζοντας με τα χέρια το πρόσωπο από τα δάκρυα,τα οποία δάκρυα ήταν για καλό σκοπό,στηρίχτηκε στα δύο και του είπε με δυναμισμό.

"Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. Σε όλα υπάρχει έστω λίγος χρόνος,έτσι δεν είναι Aiden."Τα μάτια της κοίταξαν αυτόν και μετά σε όλους τους υπόλοιπους γύρω της για να δει την αντίδραση τους.

Σε κάποιους ήταν σοκαριστικοί ενώ σε κάποιους άλλους ήταν ουδέτερη όπως του Gally, ο οποίος δεν έδειχνε κανένα συναίσθημα μόνο θυμό.

Από την μεριά του ο Newt ακούγοντας την πρόταση της,του φάνηκε περίεργο όλη αυτή η φάση γιατί του έδειχνε αντιπάθεια και είναι πρώτη φορά που τον υποστηρίζει.Ήταν πρωτοφανές από την κοπέλα να έχει τέτοια συμπεριφορά.

Πήρε τον ρίσκο και την πλησίασε ακουμπώντας τον ώμο της και αυτή αμέσως γύρισε με ένα χαμόγελο που καθώς έπεφταν οι φωτεινές ηλιαχτίδες το έκανα ειρηνικό και αρμόδες.

Παραξενεύτηκε ο Newt και μαζεύτηκε και σκέφθηκε να μην έχει την ίδια στάση που της έχει αλλά μία πιο μαλακιά και χαλαρή αυτή τη φορά.

"Θέλω να με ακούσεις. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσεις άλλο. Δεν έχει νόημα New Greenie." Την πληροφόρησε αυτό που είχε στο μυαλό τόση ώρα και αυτή περίμενε τέτοια απάντηση και σχολίασε ειρωνικά και εξαφανίστηκε το χαμόγελο.

Έσβησε σαν φωτιά.

"Ναι...ναι...ναι...καλά...καλά...Newt."

"Εεε! Το λέω σοβαρά! Δεν είναι καθόλου αστεία τα πράγματα και για αυτό το λόγο θέλω να με ακούσεις."

"Φυσικά και το γνωρίζω αυτό. Για να επεμβαίνω τόσο ηλίθια με πέρασες;"Η κοπέλα σήκωσε τους ώμους της χαζά για να την καταλάβει ότι έχει αντιληφθεί την κατάσταση.

Με δυνατή τρεχαλα ήρθε και ο Aiden επειδή δεν ήθελε να ακούσει τα λόγια του Newt και πειστεί και οι Gladers συνεπώς.

"Aiden μου κάνεις την χάρη να φύγεις."Ήρεμα τον προειδοποίησε ο Newt κι η κοπέλα δεν περίμενε να πει αυτό ειδικά στον Aiden. Συνήθως φεύγει ή υποχωρεί από το θέμα για να μην έχει άσχημα μπλεξίματα καθώς δεν έχουν και την τέλεια επικοινωνία μεταξύ τους.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Where stories live. Discover now