~🖤Κεφάλαιο 8🖤~

138 14 6
                                    

'Δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μαζί του, πρέπει να του ξεφύγω γιατί αυτό είναι όλο στημένο που είναι το μαγειρείο του θα ήταν κοντά.'

Το κορίτσι έχοντας ψιλιαστει τι γίνεται γύρω της,προσπαθεί να του ξεφύγει. Καθισμένη στο επιπλωμένο και μη καθαρισμένο πάτωμα με το φανάρι δίπλα της σκέφτονταν κάτι για να μην καταλάβει.

Ήταν πολύ δύσκολο και την πείρε ώρες μέχρι να βρει κάτι και τότε παρατήρησε ότι αυτός είχε φύγει για τα καλά και δεν μπορούσε να τον δει καλά ένα ελάχιστο φως μπορούσε να δει από μακρυά επειδή ήταν ένας μεγάλος διάδρομος μακρόστενος.

Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε από το πάτωμα με αργές κινήσεις για να μην τις ακούσει ο άλλος και την καταλάβει. Πήρε στα χέρια της το φανάρι και άρχιζε να περπατάει σιγά σιγά προς τα δεξιά.

'Τώρα είναι η ευκαιρία να του ξεφύγω αφού έχει πολύ μακριά αποκλείεται να με δει. '

Το κορίτσι είχε αμφιβολία και ταυτόχρονα και άγχος μέσα της αλλά ήθελε να τα αποβάλει. Το μόνο πράγμα που στο μυαλό ήταν να βγει από αυτό το μακρύ διάδρομο και να ζητήσει βοήθεια.

Κατά της διάρκεια που περπατούσε παραπατάει καταλαθος μια πέτρα και έχασε λίγο τα βήματα της και έπεσε στο πάτωμα απότομα αλλά ευτυχώς είχε το φανάρι στα χέρια της ακόμα γιατί εάν έπεφτε και αυτό θα ακούγονταν το σπάσιμο ένας τζαμιού και αυτός θα την είχε καταλάβει.

'Καλύτερα να συνεχίσω. '

Μετά από αυτό που της έτυχε, συνέχισε κανονικά να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό της.

*****

Από τότε που είχε ξεκινήσει να περπατάει είχαν περάσει ώρες που και αυτή ήθελε να ξεκουραστεί αλλά από την άλλη μεριά ήθελε να συνεχίσει ότι και αν έχει πάθει.

Κατά τη διάρκεια που το κορίτσι περπατούσε ήσυχα και αργά από μακρυά αντιληφθεί μια πόρτα με ένα φως όσο ήταν το σχήμα της πόρτας.

Αυτή χαρούμενη καθώς πιστεύει ότι επιτέλους τα κατάφερε, έτρεξε μέχρι αυτή την πόρτα. Τελικά πλησίασε την πόρτα και εφόσον ήταν κοντά έβλεπε ότι πια ήταν ημέρα και όχι νύχτα.

Προτού κάνει το πρώτο της βήμα η ξύλινη πόρτα ξαφνικά έκλεισε με δύναμη και ο άλλος από μακρυά την κατάλαβε ότι του είχε φύγει.

Το κορίτσι χτυπούσε την πόρτα μήπως και άνοιγε αλλά δεν άνοιγε με τίποτα. Ήθελε τόσο πολύ να του ξεφύγει γιατί τον φοβόταν.

♠Bloody Girl:Book 1(The Maze Runner)♠«The Past Falls...The Future Rises»Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα