0.2

4.7K 225 56
                                    

[Data publicării: 28.08.2018 ]

Blondul trage aer în piept, ciocănind timid în geamul ușii, un "Intră!" făcându-se auzit.

Își împletește degetele pe clanța rece de metal, apăsând-o până jos. Împinge lent de ea, făcând un pas mare înăuntru. Ușa se trântește rapid în urma sa, Yoongi tresărind.

~~~

Un oftat îi scapă printre buze șatenului, dându-și părul din ochi pe spate. Trecuse deja o oră iar Taehyung nu ieșea. Într-un fel se bucura, dacă îi spunea tot ce avea pe suflet? Tot ce se întâmplase? Dar.. pe de o parte îi era teamă. Dacă îl supunea prea multora întrebări? Dacă îl răscolea prea mult? Nu știa ce să creadă.. își facea griji pentru prietenul său.

Brusc, o idee îi veni în minte. Lăsă ghiozdanul blondului pe scaunul pe care stătea, ridicându-se în picioare. La începutul holului era o recepționeră, părea ușuratică după cum îi zâmbise atunci când o întrebase despre cabinetul lui Jeon Jungkook. Poate, dacă îi făcea câteva avansuri, reușea să scoată ceva informații despre acest terapeut.

Își mușcă încet interiorul obrazului, băgându-și mâinile în buzunar, începând să meargă agale spre recepționeră.

Roșcata tasta de zori, degetele sale cu unghii prea mult date cu ojă 'gâdilând' tastele ce pareau că mai aveau puțin și cedau la cât de brutal erau apăsate.

Șatenul înghite ușor degustat, nevenindu-i să creadă câte era în stare să facă pentru prietenul său. Își pune coatele pe biroul roșcatei, privind-o atent. Aceasta își ridică privirea, o urmă de mirare apărând pe chipul său, însă dispare rapid.

"Cu ce vă pot ajuta?" Spuse aceasta, părând chiar interesată de dorințele șatenului.

"Uhm.. păi..", se aproprie mai mult de roșcată, atingându-i ușor ecusonul cu numele pe care îl purta prins de cămașa albă, "Akane, aș vrea să aflu câteva informații despre Jeon Jungkook, cel la care este prietenul meu de mai bine de o oră." Spuse rapid, fata abea reușind să proceseze ceea ce auzea.

"Î-îmi pare rău dar nu pot da informații despre angajați sau pacienți dacă nu sunteți rudă cu ei.." spune ușor abătută, uitându-se în ochii șatenului.

Yoongi își ia mâna de pe ecusonul acesteia, mormăind ceva pentru sine.
"Haide.. Akane.. o fată așa drăguță și amabilă să refuze un băiat care doar vrea să-și ajute prietenul..?" Spuse ușor bosumflat, luându-i o șuviță de păr, învârtind-o pe degetul arătător.

Fata se îmbujorează, parcă ceea ce tasta cu atâta ardoare ne mai fiind atât de important în momentul de față.
"Uh.. păi se spune că acesta are niște orientări sexuale puțin mai.. diferite. Foarte diferite aș putea spune." Spuse roșcata foarte sigură pe sine.

"Îhm.. înțeleg. Și.. s-a desmonstrat acest lucru până acum..?" Întreabă șatenul, mâna sa alunecând lent pe gâtul acesteiea.

Roșcata se înmoaie rapid, apropriindu-se de el, analizându-l atent.
"Păi.. este o doctoriță care vine mereu cu rochii mulate și decoltate.. foarte decoltate.. toți asistenții și doctorii salivează după ea, ba chiar soțiile acestora i-au și prins înșelându-le cu aceasta. Domnul Jeon este singurul care nu are nici o reacție față de dânsa, dar nu știți de la mine, în regulă?"

Șatenului îi scapă un chicot, luându-și mâna de pe recepționeră. Ușa se face auzită, pe ea ieșind Taehyung care își înșfacă plictisit ghiozdanul de pe scaun.

"Yoongi, lasă fliirtul și haide acasă." Se face auzită vocea groasă a lui Taehyung, acesta părând să fie exact ca atunci când a intrat în cabinet. Blondul se îndreaptă spre ieșire, Yoongi grăbindu-se să meargă după el.

"Ah.. dragă Akane, îi voi spune șefului tău că ar trebuii să fii concediată, nu ai voie să dai date personale despre doctori sau pacienți." Șatenul îi face cu ochiul jucăuș, roșcata rămânând cu gura căscată. Acesta merge după prietenul său, fluierând calm.

"Săraca fată.." Murmură Taehyung, privindu-l urât pe Yoongi.

________________________

Știu că (,) capitolul nu e cine știe ce, ba chiar mi se pare cam jalnic.. ;-;
L-aș fi postat mai devreme dar mno, mi-o fost rău.
Cred că m-ajung păcatele. :")
Oricum, capitolul următor vine săptămâna viitoare~



-Andre🌸

𝐀𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞-𝐦ă.. || 𝑻𝒂𝒆𝑲𝒐𝒐𝒌Where stories live. Discover now