💫Epilog💫

2.1K 159 94
                                    

[Data scrierii: 25.06.2019]
[Data publicării: 28.06.2019]

Parfumul acela îmbietor.. ah, Yoongi îl adora. Adora să simtă petalele care îi alunecă pe pielea aceea fină, pătându-i-o cu puțină culoare. O pată de culoare în viața sa. Nările bărbatului ce ținea buchetul erau răsfățate până la culmile muntelui Everest, provocându-le o mișcare voioasă, sclipitoare. Mai sclipitoare decât însuși Soarele.

Pleoapele i se strânseră cu putere. Chiar dacă ochii nu aveau legătură cu simțul olfactiv, nici măcar acestea nu se puteau abține din a arăta plăcerea pe care trupul bărbatului o simțea. Totul era voios pentru simțuri, atât de colorat și împarfumat, atât de plin de viață.

Un suspinet lung și mai necăjit părăsise buzele asemănătoare petalelor vii, atât de dulci colorate, poate chiar mai dulci decât dulceața sau gemul de cireșe; -ba nu, chiar își permite să spună că poate chiar mai dulci decât un bol de căpșuni înecate într-un zahăr pudrat și făinos.

Le așază cu grijă, încă o dată contactul cu piatra dură făcându-le să se scuture. Parfumul acela continuă să-i plesnească fața blondului, până când acesta își face curaj să se despartă din fliirtul neîncetat de care avea parte.

Umerii îi sunt alintați de degetele celuilalt bărbat ce îi ținea companie, zâmbind amar. Atât de amar încât imaginea florilor vii, îmbietoare, era scufundată în acest gust usturător.

-A fost un om bun, Taehyung.. zâmbește acesta, limita pe care bărbatul nu încerca să o treacă fiind deja imposibil de respectat; simplele cuvinte ale celuilalt făcându-l să izbucnească într-un plâns necontrolat.

-Știu, Jungkook.. mormăie printre suspine, trântindu-se în brațele roșcatului. Știu.. suspină lunguieț, pleoapele căzându-i greoaie.

Mâna i se duce în dreptul inimii, strângând cu putere materialul sacoului negru. Jungkook îi prinde cu delicatețe fața în palme, ștergându-i lacrimile ce îi murdăreau obrajii.

Privește suspinat mormântul de lângă cel al lui Yoongi, îndrepțându-și privirea spre Taehyung.

-Iubitule.. Doar pentru că Yoongi i-a făcut asta lui Jimin.. nu înseamnă că a fost un om rău, nu? întreabă fără vlagă, privindu-l înlăcrimat.

-Normal că nu, Tae.. toți am avut puterea de a-l ierta.. reușește să afișeze un zâmbet, amândoi privind îndurerați mormintele celor doi.

-Te iubesc.. murmură blondul către roșcat, degetele alunecându-i protector pe spatele acestuia.

-Și eu te voi iubi mereu, raza mea de soare.. zâmbește grijuliu, sărutându-i fruntea dulce.

~~~~~~~

-Te iubesc.. murmură gâfâit argintiul, răsufletul pe care încerca din greu să-l obțină fiind din nou furat de sărutul sălbatic dintre cei doi.

-Nici nu-ți dai seama cât mi-ai lipsit, Namjoon.. reușește să murmure neclar, dinții săi capturându-i buza de jos a bărbatului.

-Auch.. Jin.. mai ușor.. șoptește către acesta, încercând să-l dea jos de pe el pentru a prelua singur controlul însă mârâitul blondului îl face să-și retragă ca ars mâinile.

-Nu crezi că ai cam mult tupeu? După atât de mult timp în care un telefon n-ai dat, nici deasupra nu mă lași să stau? se încruntă, apropiindu-se de gâtul acestuia pentru a-i lăsa un semn rozaliu, ca semn de răzbunare.

-A-Aish.. Jin.. gata, am înțeles.. pufnește amuzat, trăgându-l de ceafă spre el, buzele lor storcindu-se din nou flămând.

~~~~~~~

-Te iubesc.. șoptește din senin Hoseok, privind visător poza lui Jimin de pe birou.

-Mereu o să te iubesc.. oricât de mult mă voi blestema pentru ceea ce ți s-a întămplat.. suspină, trântindu-și capul în pernă. Vântul îi adia suav printre șuvițele portocalii ale părului, perdelele dansând vioi lângă geam.

______________________________________________

Cu astea fiind spuse aici se încheie această carte. Vă mulțumesc din suflet că v-ați rupt minute din viață pentru a o citi, înseamnă enorm pentru mine. Când am început-o nu m-am gândit vreodată că se va întâmpla asta.

Din nou, vă mulțumesc și vă iubesc din tot sufletul meu, primesc multe mesaje drăguțe în care îmi spuneți că îmi apreciați munca și asta înseamnă enorm.
Sper că acest sfârșit nu v-a lăsat cu un gust amar.

Aici se încheie povestea noastră, vă doresc tot ce e mai bun.❤

-Andre

🎉 Ai terminat de citit 𝐀𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞-𝐦ă.. || 𝑻𝒂𝒆𝑲𝒐𝒐𝒌 🎉
𝐀𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞-𝐦ă.. || 𝑻𝒂𝒆𝑲𝒐𝒐𝒌Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum