0.3

3.4K 174 23
                                    

-Multimedya Clarke-

Clarke

Hepimiz okulun önünde otobüslere binmek için bekliyorduk. Saat neredeyse 6.30 idi. Öğle yemeğinden önce kampa ulaşabilmemiz için buraya erken gelmeliydik.

Otobüse bindik. Bellamy'nin yanına oturdum. Octavia Lincoln'ın ve Raven Monty'nin yanına oturmuştu. Gitmemiz 4 saat sürmüştü. 11'den önce vardık.

Bay Kane "Şimdi herkes kulübesinin anahtarını alsın. Hepiniz oraya gidip bavullarınızı yerleştirebilir ya da dışarıyı kontrol için geziye çıkabilirsiniz. Öğle yemeğinde buluşalım." diyip kafeterya gibi bir yeri gösterdi.

Anahtarlarımız almak için hepimiz sıraya dizildik.

"Hangi kulübe -kulübe dedikleri oda gibi bir yer aslında- Clarke?" diye sordu Octavia.

"19 Numara senin?"

"13. Senin hangisi Raven?"

"17 numara."

Onu neşelendirmeye çalışarak "Bana yakınsın Rae." dedim. Bu hafta için bizim kadar heyecanlı değildi. Ders çalışmayı tercih ederdi. Yüzüne küçük bir gülümseme yerleştirdi.

Kulübe'ye gittim. Lexa henüz gelmemişti. Umarım o gelmeden eşyalarımı yerleştirebilirdim. İçeri girdiğimde çok büyük bir yer olmadığını gördüm. 2 odası vardı. Ve sadece biri yatak odası yapılmıştı. Orada ise duvar kenarlarında karşıt 2 yatak -ranza olacağını sanıyordum diyerek of çekti- , her yatağın yanında küçük çekmece seti ve üstlerine yerleştirilmiş lambalar vardı.

Bütün eşyalarımı nasıl sığdıracağımı düşündükten sonra yatağımın kenarında duran prizi görüp sevindim. En azında telefonumu şarj edebilirdim. Diğer odaya bakmak için gittim. Sıcak bir yerdi. Televizyon karşısında 2 kişilik koltuk kulübe resmen iki kişiliğim diye bağırıyordu. Koltuğun önünde bir masa sağ tarafında küçük mutfak şeklinde bir yer vardı. Ve cam kenarında sallanan bir sandalye. Onu görünce hafif bir gülümseme oluşmuştu yüzümde. Sol taraftaki kapıya doğru yönelirken tuvalet ve banyo olduğunu anlamıştım. Güzel, temiz bir yerdi.

Bavulumu yerleştirip, çantamı kapıya asıp oturdum. Lexa'nın yatak seçmesine izin verecektim. İyi tarafında kalmalıydım sonuçta. Lexa içeri girer girmez.

"Çoktan buradaymışsın Clarke." diyip çantasını benim çantamın yanına astı. "Hangi yatak senin?" diye sordu.

"Seçmedim, seçebilirsin."

"Zor seçim." Güldü. Çok samimi bir gülüşü vardı. Etkiledi. Kendine gel Clarke tamam biseksüel olabilirsin ama Bellamy'le çıkıyorsun. Gözlerine dalmışken öksürdü etkilendiğimi anlamışcasına gülümsedi. "Sağ ya da sol ikisi de aynı." dedi.

Sırıtarak "Evet aynılar." dedim.

Sağ tarafta ki yatağa yönelip oturdu. "Peki bunu alacağım. İyi görünüyor." Gülerek bana baktı. İyi anlaşacağız gibi bir his uyandı içimde.

"Etrafa bakmaya çıkacağım. Sonra görüşürüz."

"Bavulunu yerleştirmeyecek mi... Ha çoktan yerleştirmişsin." dedi ağzı açık kalan bavulumu görünce. "Pekala görüşürüz." dedi. Onaylarcasına kafamı salladım.

She's Special | GirlxGirlWhere stories live. Discover now