Capitolul 18

3.3K 253 25
                                    

- În sfârșit te-ai hotărât să te întorci acasă, o opri Andy pe Carolyn.
Aceasta intră în casă și trecu prin fața lui însă cufundată în gândurile ei nici nu-l observă așa că atunci când îi auzi vocea se sperie atât de tare că a simțit cum inima a încetat să-i bată.
- Hmmmm la ce te gândeai scumpă mea soție? se ridică de pe canapea și se apropie de ea.
În minte îi apăru cuvintele însoțite de lacrimi ale Rebeccai , faptul că o violă și că îi ucise tatăl era mult prea mult pentru ea și se ruga la Dumnezeu să-i de-a putere și să poată supraviețui până când Dylan se va întoarce după ea și copilul lor.
- Ce vrei?îl întrebă impertinent.
- Hahaha, ce vreau? Ai uitat că ești soția mea? Ai uitat că îmi porți numele?
- Poți să-l iei înapoi nu-mi trebuie.
- Ești o nerecunoscătoare, îi apăsa cu degetul pe frunte , având în vedere că acel bastard din pântecul tău îmi va purta numele ar trebui să-mi pupi tălpile.
- Să te pupe dracu, îl privi cu ură și da să plece însă Andy îi apucă mâna și o trase înapoi.
- Ușurel că nu am terminat.
- Nu sunt la dispoziția ta, așa că te rog frumos să-mi dai drumul.
- O să îți dau drumul pentru că va trebui sa te duci sa faci un dus și să te schimbi te aștept în birou, îi dădu drumul și își consultă ceasul de la mâna, să nu întârzii mai mult de 20 de minute.
- Vin părinții tăi în vizită?
- Nu scumpo vom merge noi la ei dar nu acum ci mai târziu să le dăm vestea că vom deveni părinți, așa că hai du-te și începe să te pregătești in mai puțin de 40 de minute trebuie sa fie la cabinet.
- Ce cabinet? îl întrebă îngrozită.
- Mergem sa facem controlul , paparazzi deja ne așteaptă și apoi vom merge la părinții mei.
- Să nu îți închipui că îți voi face jocul asta mizerabil, se apropie de el și cu o forță apărută de nicăieri îl apucă de gulerul cămășii.
- Fii cuminte soțioară, îi desfăcu mâinile , tu deja ești în jocul asta așa că cei slabi mor ....tu decizi, se apropie de ea îi sărută nasul și pleacă fluierând.
Carolyn îi aminti conversația cu Rebecca unde aceasta o îndemnă să îi facă jocul, să nu îi de-a nimic de înțeles cum că nimic nu ar fi tocmai ok.
Urcă repede în camera pe care momentan o împărțea cu el făcu un dus rapid și se îmbracă într-o rochie vaporoasa și lungă , intenționat pierduse câteva minute in plus pe care le petreci în fața oglinzii daca tot avea să fie fotografiată trebuia să arate bine, că și cum abia a aflat vestea și este cea mai fericită femeie de pe Pamant așa că folosi o cantitate dublă de anticearcan și pudră, chipul palid și ochii obosiți trebuiau ascunși.
- Am crezut că nu mai vii , țipă nervos Andy la ea când o văzu cat de relaxată și încet coboară scările.
Acesta o apucă de braț și o strânse destul de tare că ea icni , mai mult tarata Carolyn urcă în mașină lui pe locul din dreapta, îi așeză ochelarii sa nu-i vadă ochii înlăcrimați și începu să butoneze telefonul.
- Ai aflat marea veste? o întrebă Andy imediat dupa ce înjură zgomotos când vazu cum se schimba culoarea semaforului înainte că acesta să treacă de el.
- Care este marea veste?
- Prietena ta Rebecca și șoferul iubăreț se căsătoresc.
Când îi auzi numele Rebeccai i se făcu pielea găină, deja i se făcu dor de ea, deja îi simțea lipsa, gândul că în curând va dispărea de pe fata pământului îi formă un gol în stomac.
- N-am știut, să le fie de bine, răspunse Carolyn destul de convingătoare.
- Știi ce cred eu? Că șoferul iubăreț doar și-a bătut joc de tine , nimeni nu se poate căsători așa de pe o zi.pe alta și mai ales sa se îndrăgostească pocnind din degete, o privi scurt zâmbind arogând apoi își mută privirea la trafic.
Carolyn își întoarse întreg corpul spre el, ar fi vrut sa îi spună multe dar nu putea, și totuși nu se putea abține .
- Ce știi tu ce este dragostea? Te iubești prea mult pe tine că să o faci și cu aproapele tău.
- Cu aproapele meu fac altceva, îi făcu cu ochiul iar ei îi se făcu greață, simpla lui prezență lângă ea îi provoca greață.
Andy opri mașina și zări paparazzi cum stăteau pitiți pe garduri și după mașini, fiecare voia să prindă cel mai bun cadru.
- Stai in mașină îți voi deschide eu, îl vorbi și coborâ din mașină destul de zâmbitor semn că își intră în rol și se apropie de portiera lui Carolyn pe care o deschise și îi întinse mana galant .
Carolyn își așeză ochelarii de soare și deși ar fi feut săi evite mâna nu o putea face pentru că deja se auzeau blițurile .
Consultația nu dură mai mult de 20 de minute , își văzu fărâma de viață cu ajutorul ecografului și îi auzi și inimioara, pentru câteva clipe uită de tot râsul ce o înconjoară și se bucură pentru ea și îi mulțumi lui Dumnezeu că îi trimise această salvare.
Andy spre surprinderea lui Carolyn se purta cat se poate de natural, acum nu își dădea seama daca își juca mult prea bine rolul său chiar era emoționat , dar cel mai sigur prima variantă.
Înainte să iasă din cabinet Andy o prinse de mână și o ținu strâns , știa că armata de jurnaliști îi va lua cu asalt.
- Bună ziua doamnă, domnule Martin , cu ce ocazie in acest cabinet?.
- Bună ziua, îi răspunse Andy cu un zâmbet pe buze de zile mari , în acest cabinet am primit cea mai minunată veste , suntem atât de fericiți, își trecu un braț peste umerii lui Carolyn și o privi atent, vom deveni părinți , soția mea este însărcinată în 7 săptămâni.
- Nici nu știți cât ne bucurăm , va felicit și va urăm sarcină ușoară doamna ministru.
- Mulțumesc , îi răspunse și Carolyn pornind apoi la brațul lui Andy spre mașină.
- Pot să știu de ce dracu ai spus că am 7 săptămâni când eu nu am decât 5? începu să țipe la el imediat ce acesta porni mașina și se îndepărta de locul unde încă staționau jurnaliști.
- Ce proastă ești, vrei cumva că șoferul iubăreț să facă legătura și să îmi vina la ușă să își strige paternitatea?
Carolyn muți, avea dreptate cel puțin pentru moment trebuia să îl țină la distanță pe Dylan, acesta nu va află de copil, cel puțin nu deocamdată.

Unde să te caut dacă nu stiu cine ești?Where stories live. Discover now