I

7.8K 258 14
                                    

N/A: Toate traducerile sunt din google translate.

Dupa un zbor obositor de aproape zece ore Noemi cobori din avion. Isi lua cele doua bagaje si iesi din aeroportul extrem de aglomerat.

- Ce naiba?

Injura nervoasa cand vazu ca nu e asteptata de nimeni si isi scoase cu rapiditate telefonul din buzunar. Dori sa formeze numarul lui Sky, insa constata ca uita sa schimbe cartela in telefon. Mai injura inca odata si observa cum atrase atentia unor calatori.

- Chiar nu aveti alta treaba decat sa va uitati la mine?

Tipatul ei facu cei cativa oameni sa se departeze de ea.

- Perfect, lumea ma crede nebuna, iar eu am abia zece minute de cand am ajuns.

Privi imprejur si observa un stand. Zambi si se indrepta spre acel loc. Era sigura ca acolo se vand cartele. Brusc se opri si se intoarse spre bagajele pe care din neatentie le lasa fara supraveghere. Le vazu, apoi observa cum un barbat se apropie de ele, apoi ceva ii acoperi ochii. Fu prinsa de mijloc, apoi barbatul care ii lega ochii o ridica de la sol si o puse pe umar.

- Joder*! Proasta zi sa port fusta!

Barbatul incepu sa rada si ii facu semn colegului sa urce bagajele fetei in masina, apoi o aseza pe bancheta din spate.

- Baieti, por favor, nu vreti sa ma dezlegati la ochi, macar un pic?

Cei doi au ras, insa nu i-au oferit nici un raspuns.

- Graves, no entiendo*, ce vreti de la mine? Bani? Ati gresit persoana, nu am nimic la mine. Doar un laptop si telefon, insa nu vi le pot da, fara suparare, insa nu voi avea cu ce lucra.

Noemi observa tacerea asa ca incepu sa cante. Desi tremura toata si nu avea nici cea mai mica idee ce i se intampla, nu ii placea acea tacere mai mult decat apasatoare. Barbatii au inceput sa rada, iar ea daca ar fi reusit i-ar fi ucis cu privirea.

- Imbéciles!

Simti cum masina se opri, iar unul dintre ei o lua din nou pe umar si incepu sa mearga cu ea.

- Da-ma jos!

- Desigur, printesa.

Barbatul o puse pe picioare, iar ea isi musca limba la impactul neasteptat cu solul.

- Gracias!

Auzi niste rasete, apoi legatura de pe ochi ii fu data jos. Clipi de cateva ori pana se acomoda cu lumina, apoi vazu niste persoane care ii zambeau. Nu recunoscu imediat, insa auzi un ras cunoscut, iar Sky isi facu loc printre acei oameni si se apropie de ea.

- Surpriza! Sper ca verisorii mei te-au intampinat cum se cuvine.

Ea o privi socata si dori sa isi loveasca pentru prima oara prietena.

- Joder! Nu ai idee ce am trait! Am crezut ca ma duc la organe. Acum imi tremura picioarele, simt ca ma transform in gelatina...

Nu reusi sa isi continue plangerea, caci Sky o cuprinse intr-o imbratisare calduroasa.

- Ai ramas la fel de guraliva.

- Hei, recunoaste ca pentru asta ma iubesti.

Cele doua au inceput sa rada, iar Sky o lua de mana si se apropie cu ea de membrii familiei.

- Aceasta este Noemi, prietena mea din Spania si organizatoarea nuntii mele. Asa, deci, aceasta femei extrem de sexy e matusa mea, iar mosul de langa ea e cel mai minunat unchi din lume.

- Sky!

- Scuze buni, insa fiul tau pierde in comparatie cu matusa.

Noemi chicoti, iar toti au privit-o sever, insa imediat au inceput sa rada si ei.

- Hei, eu fac prezentarile aici! Asa, deci, cum ai inteles ea e bunica mea, iar, tobele va rog cei doi matones* sunt verisorii mei, Felix si Alec.

Cei doi au salutat-o scurt, iar ea facu la fel, desi ar fi fost gata sa ii stranga de gat pentru scena din aeroport.

- Bine, acum daca ai facut prezentarile, Noemi, ce spui daca ai veni cu noi la masa, sunt sigura ca dupa aceasta calatorie iti este foame.

- Matusa Alice, las-ma macar sa ii arat camera, apoi vom cobori, iar voi doi, ajutati-o cu bagajele.

Barbatii s-au conformat imediat, iar Sky isi lua prietena de mana si urca cu ea scarile, apoi o conduse spre camera in care avea sa isi petreaca urmatoarea luna.

Noemi intra si imediat fu placut surprinsa de culorile calde care dominau in camera. Ca organizator de nunti intelegea totul in designul interior, iar camera aceea corespundea cu toate criteriile ei de apreciere.

- Deci, iti place?

- Da, e chiar perfect.

- Ma bucur, acum ar trebui sa coboram, matusa nu iubeste sa astepte.

Fata aproba si o urma in gradina, unde era aranjata frumos o masa, iar toti membrii familiei erau adunati, insa un chip necunoscut ii atrase atentia.

Se aseza alaturi de Sky si privi mancarea, simti cum foamea isi face prezenta, insa stia ca nu e politicos sa inceapa sa manance fara ei asa ca isi musca buza si astepta pana cineva incepe. Toti pareau ca nu au de gand, iar ea nu putea intelege de ce, pana cand il observa pe Alec venind. Acesta zambi si se aseza. Sky vazu ca toti sunt stransi si se ridica luand sticla de vin incepand sa toarne. Noemi ii zambi si lua paharul. Dori sa il duca spre buze, insa un latrat o sperie, asa ca scapa paharul din mana, iar tot continutul se varsa pe masa, ajungand pe pantalonii necunoscutului, care nu reusi sa se fereasca la timp.

- Caramba! Lo siento*!

Se ridica si fugi spre el pentru al ajuta. Toti o priveau, iar ea dori sa ia servetelele, insa din neatentie agata un alt pahar de vin care i se varsa pe camasa, iar barbatul injura nervos.

- Eu, doar...

- Taci! Doar taci!

Cu aceste cuvinte se ridica si pleca de la masa, iar ea isi lasa privirea in jos stanjenita. Nu avea nici o ora de cand intra in acea casa si deja reusi sa se faca de rusine.

- Imi pare rau, sincer, adica, cainele m-a speriat, iar paharul...

Nu continua caci auzi un raset, care fu urmat de ceilanti membri ai familiei.

- Felix, merit cei o suta de dolari, ti-am spus ca la cat e de impiedicata face ceva din prima ora?

Barbatul dadu din umeri si scoase bancnota. Apoi Sky se intoarse spre prietena sa. Ii facu semn sa se aseze si o indemna sa manance, insa pofta de mancare ii disparu. Lua cateva inghiituri, apoi se ridica si se scuza dorind sa plece, insa Sky o opri.

- Poti sa ii duci lui Milo aceasta tava cu mancare? Nu de alta, insa nu a mancat nimic de ieri.

Desi dori sa refuze, nu o facu. Ceru indicatiile pentru a-i gasi camera si pleca.

Tinea cu fermitate tava si spera in suflet sa nu faca inca vreo greseala. Rasufla usurata cand intra in casa fara a scapa mancarea si se indrepta spre partea stanga a casei unde se afla piscina. Ajunsa acolo puse tava pe o masuta si porni spre usa camerei pentru a o deschide. Nu reusi sa faca decat cativa pasi, caci un latrat o facu sa se opreasca in loc. Se intoarse, iar la cativa metri de ea statea un ciobanesc german, care o facu sa tremure din toate incheieturile. Dori sa se departeze, insa facu doar cativa pasi si aluneca cazand in piscina adanca si simti cum se duce la fund, tipand.

*La dracu

*serios, nu inteleg

*huligani

*imi pare rau

Proiect nou

Organizatoarea de nunțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum