XVIII

2.9K 176 6
                                    

Alec si Felix i-au aratat camera in care urma sa doarma si au lasat-o sa se acomodeze. Fata se simtea extrem de rau in acea atmosfera tensionata. Toate acele intamplandu-se doar din cauza ca ea nu se decise atunci sa intre in biserica si sa il demaste pe Alan in fata tuturor. In timp ce ea se gandi la reputatia acelei familii, Milo ii distruse reputatia ei.

Brusc usa camerei fu deschisa si un sunet ascutit o facu sa tresara. Milo intra in camera ei fata vreo avertizare si o apuca de mana brutal ridicand-o de pe pat.

- Tu! Nu am vazut niciodata o fata am nerusinata decat tine. Am crezut ca dupa ce ai facut nu iti vei mai arata vreodata fata, pe cand tu ai venit aici. De ce stai in camera asta? Vino in camera mea, fa-ti datoria de sotie!

O trase dupa el ca pe o papusa si inchise usa la lacat. O lipi brutal de perete si incepu sa tipe la ea.

- Ce crezi, ca daca plangi vei fraieri pe toata lumea? Mai intai Sky, apoi Alan, eu si acum fratii mei? Nu stiu ce magie ai facut, insa pentru prima data ei au mers impotriva mea.

Acesta lovi cu brutalitate peretele, iar fata deja speriata doar tresari mai tare. Privirea lui era una salbatica, iar ea nu avea idee cum ar fi trebuit sa il calmeze.

- M-ai intels gresit, Milo.

- Ba nu, chiar te-am inteles foarte bine. Mi-as fi dorit sa inteleg asta mai inainte. Inainte ca tu sa ii distrugi viata surorii mele.

Acesta se departa si se culca in pat. Fata il privi speriata si iesi pe usa care ducea spre piscina. Se aseza pe canapeaua prezenta si incepu sa tremure de frig sub privirile aspre ale lui Milo. Aceasta se intinse pentru a adormi si la scurt timp fu in lumea viselor, in timp ce acesta inca o privea. Corpul ei inca tremurand. Acesta observa acest lucru asa ca se ridica din pat si cauta in dulap o patura. O lua si pleca spre fata care aproape adormea si i-o arunca pe deasupra.

Dimineata Noemi doar statea si privea in gol pe una dintre canapele. Nu avea idee ce ar fi trebuit sa fac sau cum sa se comporte mai departe. Felix se ridica pentru a-l chema pe Milo jos, insa fu uimit sa o vada si pe fata acolo. Apoi un zambet ii aparu pe fata. " Of, Felix, esti asa un prost! Unde sa mai fie locul ei daca nu in camera lui. Pana la urma sunt casatoriti."

- Milo, Noemi, vad ca sunteti impreuna. Adica sigur ca sunteti impreuna, pana la urma sunteti casatoriti. Bine ceea ce doream sa spun este ca bunica va cheama. Ea vrea sa tina o mica slujba pentru sanatatea lui Sky acasa.

Acesta pleca, iar Noemi inghiti in sec. Bagajul ei ramase la aeroport cand Milo o lua, iar pentru a merge trebuia sa isi schimbe hainele. Nu putea aparea acolo in asa hal. Aceasta se apropie de el si dori sa incerce sa ii ceara lui.

- Milo, ei bine, haine, am nevoie de...

Acesta se intoarse si o intrerupe brutal.

- Nu ai nevoie de haine. Nici nu ai de ce veni. Nimeni nu are nevoie de tine acolo.

Fata incepu sa planga si se aseza pe pat. Nu stia cum ar trebui sa se comporte in acea situatie. Isi auzi telefonul cum suna si vazu numarul Leonorei pe ecran. Spera ca totul era bine cu sora ei si ca nimic nu i se intampla. Isi sterse rapid lacrimile si ii raspunse.

- Leo, querida, sper ca m-ai sunat cu vesti bune.

- Am intrat!

Tipatul de fericire al surorii ii umplu imediat inima de bucurie. Era extrem de fericită Milo nu a uitat de promisiunea facuta.

- Scumpo, felicitari. Imi pare rau ca nu sunt cu tine acum. Totusi ai grija, nu te suprasolicita. De asemenea ai grija si de matusa sa isi ia medicamentele la timp.

Organizatoarea de nunțiWhere stories live. Discover now