XXXII

4.7K 238 21
                                    

Dupa mai multe ore de asteptare in fata salii de operatii, un medic iesi. Milo imediat se ridica in picioare si se apropie de doctor.

- Traieste?

- A avut noroc. Glontul nu i-a afectat organele vitale. Va fi dusa in salonul numarul doua sute doi si va trebui sa fie tinuta sub supraveghere, insa isi va reveni.

Imediat un zambet ii lumina fata apoi ii multumi doctorului. Cobori la al doilea etaj si intra imediat in salonul lui Noemi. Leo dori si ea sa intre, insa o asistenta o opri.

- Doar cate o persoana.

Leo dadu din cap, iar Milo se aseza langa ea. Ii plasa un sarut pe frunte apoi ii lua mana in a sa.

- Ai avut dreptate, Noemi. Pana acum eu m-am inselat. Recunosc ca am procedat pana acum urat cu tine, insa acum nu sunt gata sa te mai pierd. Ai avut dreptate imi pasa, de fapt nu, nu imi pasa, eu am ajuns sa te iubesc, Noemi.

Ii vazu ochii cum se deschid si un zambet ii contura buzele.

- Si eu, Mi...

Fata nu mai reusi sa continuie caci simti cum oxigenul incepe sa i se termine. Incepu sa traga aer in piept, insa nu reusea. Milo se ridica speriat din pat si incepu sa strige o asistenta sau un doctor.

O asistenta alaturi de Leo intra in salon. Fata isi privea speriata sora, iar doctorul care intra in salon ii alunga de acolo.

- Milo, Milo...

- Leo, cu Noemi nu se va intampla nimic.

- Noemi se sufoca. Are nevoie de ajutor, de oxigen. Trebuie sa o ajute! De ce sta atat de mult doctorul acolo? De ce?

Fata incepu sa tipe si sa gesticuleze, iar Milo o privea si el speriat. Ii intelegea frica si nu intelegea ce ar trebui sa faca. Alec o privea si el speriat asa ca fara a se mai gandi de doua ori o trase intr-o imbratisare.

- Leo, totul va fi bine. Doctorul e acolo, iar lui Noemi nu i se va intampla nimic. Iti promit.

- Sigur?

- Sigur.

Milo il auzi si spera sa fie asa. Desi nu dorea sa se gandeasca la ce e mai rau, oricum astfel de ganduri ii treceau prin minte. Sky se aseza alaturi de el si ii zambi.

- Noemi va fi bine, Milo.

- Sper, Sky. Sper...

La scurt timp medicul iesi din salon.

- Pacienta se simte mai bine. A fost un efect secundar al anesteziei. E bine ca ati chemat imediat asistenta, astfel s-ar fi putut termina mai rau.

- Putem sa intram?

- La moment doarme, asa ca ar fi mai bine sa ii dati timp de odihna azi.

El aproba, iar doctorul pleca. Milo o privi pe Leo care adormi in bratele lui Alec si ii mangaie parul.

- Ce ar fi ca voi trei sa va duceti acasa? Leo si Sky au nevoie de odihna dupa toate cele intamplate in ultimele 30 de ore.

Alec doar aproba si pleca alaturi de cele  doua. Stia ca au nevoie de odihna. Dupa plecarea lor, o asistenta iesi din salonul lui Noemi.

- Sunteti ruda cu ea?

- Sunt sotul ei.

Asistenta dadu din cap si ii zambi. Apoi ii deschise usa salonului.

- Desi doctorul a spus sa nu intrati, cred ca ii va face bine sa va vada cand se va trezi.

El ii multumi si intra in salonul fetei apoi se aseza langa ea pe scaun. Dorea ca el sa fie prima persoana pe care o vede.

Organizatoarea de nunțiWhere stories live. Discover now