XIX

2.9K 173 14
                                    

Milo si Noemi au coborat impreuna. Nona fu uimita de ei, pe cand Felix si Alec erau un pic suspiciosi, totusi se bucurau ca Noemi reusi sa vina cu el la acea slujba. Atena era si ea prezenta si simti cum se face neagra de furie la vderea fetei alaturi de presupusul ei logodnic. Abia acum incepea sa inteleaga ce periculoasa era pentru planul lor Noemi. Pleca nervoasa din living si apoi se intoarse urmata de mai multe fete.

- Atena, cine sunt ele?

Glasul lui Milo o facu sa zambeasca si se apropie de el.

- Ele sunt prietenele lui Sky. Ele tot au dorit sa participe la slujba asa ca nu puteam refuza.

Barbatul dadu aprobator din cap si ii facu semn sa se apropie. Aceasta asa si facu, iar cei doi frati imediat au observat ca aceasta vrea sa ii ia locul lui Noemi. Au schimbat cateva priviri rapide si s-au pus de o parte si alta a barbatului.

- Atena, cred ca nu te superi daca stam noi astazi langa el.

Fata le zambi fals si se departa, in timp ce Noemi se apropie, iar Felix o lasa sa stea alaturi de Milo. Barbatul ii arunca o privire urata, pe cand ea doar dadu nevinovat din umeri. Felix se apropie de urechea fetei si ii sopti amuzat.

- Nu te ingrijora, cumnata, nu o vom lasa pe Atena "babe" sa iti fure sotul.

Fata aproape izbucni in ras, insa preotul anunta inceperea slujbei. Pe tot parcursul ei Atena ii arunca fetei doar priviri urate, insa pentru ea nu conta. Ea se gandea doar ca aceasta slujba sa o ajute pe Sky sa isi revina.

- Acum as dori sa inchideti ochii si sa va rugati pentru bolnava cateva minute.

Toti au facut intocmai. "Doamne, doar tu stii ce loc important are Sky in viata mea. Nu pot trai fara sa. Te rog, fa-mi sora bine. Vreau sa ii vad din nou zambetul pe fata."

"Doamne, daca lui Sky i se va intampla ceva Milo nu va suporta. Te rog, intoarce-i fericirea. Fa-o pe Sky bine. Intoarce fericirea lui Milo"

- Slujba a luat sfarsit.

Toti i-au multumit preotului, iar acesta pleca.

La scurt timp dupa plecarea lui aparu si Alan. Acesta isi ceru scuze de la Milo si il privi trist.

- Uite, am vorbit cu un medic in privinta rapoartelor lui Sky.

- Si ce a spus, o poate trata?

- Din pacate a spus aceleasi lucruri ca si ceilalti doctori. Nu se va mai putea recupera niciodata. Totusi, Milo, doctorii nu sunt Dumnezeu, mai fac greseli. Eu azi am avut un vis. Sky s-a facut bine si eram fericiti impreuna. Fii sigur ca acest vis se va implini in curand. Apropo e o zi extrem de buna azi. Un preot, prieten al familiei noastre  mi-a dat aceasta bratara sfintita. A spus ca daca o vei pune pe mana sotiei tale Sky isi va reveni.

Barbatul o lua si aproba. Se intoarse spre Atena, iar Noemi simti o durere in pipet. Stia deja ca el ii va da bratara nu ei. Acesta se apropie de Atena, insa un glas il opri. Alec se apropie de el si il opri apoi il privi mustrator.

- Parintele a spus ca trebuie sa oferi aceasta bratara sotiei tale.

- Asta si fac.

- Sotiei, Milo!

Alec ridica vocea, iar Milo nu dadu vreun semn ca il asculta. Noemi observa si dori sa plece de acolo, insa Felix o prinse de mana si nu o lasa.

- E dreptul tau sa porti acea bratara. Nu al ei.

Acesta se apropie de Milo si ii lua bratara din mana.

- Felix, ce e cu comportamentul asta?

- Vrei sa ii dai bratara Atenei? Bine, totusi daca o pui atunci va trebui sa o faci intr-un mod neobisnuit. Dupa cum vezi aici sunt si prietenele lui Sky, te voi lega la ochi si tu vei alege care e sotia ta. Daca vei putea.

Organizatoarea de nunțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum