XV

2.7K 171 8
                                    

Dupa ce afla vestea despre sarcina lui Nicole Noemi se gandi bine la urmatoare sa miscare. Isi lua inima in dinti si il contacta pe Alan. Fixa o intalnire cu el, iar la scurt timp cei doi erau fata in fata.

- Alan, Nicole este insarcinata. Ea este extrem de nefericita ca o ignori. Doar gandeste-te, procedezi gresit nu doar fata de Sky si Nicole ci si fata de copilul tau. Uite, nu este prea tarziu. Doar spune-i lui Sky adevarul si rupe casatoria.

Barbatul isi dadu plictisit ochii peste cap si incepu sa rada.

- Micuta Noemi, ce draguta esti. De ce crezi ca as face ceva din tot ceea ce spui tu?

- Ar trebui, fiindca altfel nu ai idee ce va face Milo cu tine daca va afla.

Acesta se apropie de ea si o lipi de masina.

- O, scumpo, nu ai idee ce iti pot face eu tie.

Fata il imbranci si il lovi.

- Nu imi este frica de tine. Poti sa imi faci ce vrei, in aceasta poveste importanta este viata lui Sky, Nicole si a viitorului tau copil. Asa ca ai la dispozitie o zi sa spui adevarul. Altfel vei pierde tot.

Ea pleca frustrata de acolo si se indrepta spre hotelul unde reusi sa se cazeze. Aproape ajunse, insa telefonul incepu sa ii sune. Il scoase rapid sperand ca e Alan, insa numarul lui Nicole aparu pe ecran. Fata raspunse rapid, insa se auzi doar o liniste totala, apoi niste zgomote. Noemi dori sa spuna ceva, insa tipatul fetei de pe celalalt capat o facu sa incremeneasca.

- Domnule, trebuie sa ajungem in alta parte. Va rog,  str. Chapel 23, rapid.

Soferul taxiului dadu aprobator din cap si accelera. Noemi incepea sa fie din ce in ce mai ingrijorata si spera sa ajunga la timp. Nu stia ce se intampla, insa era sigura ca Alan e amestecat in asta. 

Ajunsa plati soferului si iesi rapid din taxi. Drumul fu relativ scurt, insa cand intra in casa nu mai era nimeni. Se ridica pana la al doilea etaj, auzind niste zgomote, apoi deschise usa baii, o gasi pe Nicole pe jos si Alan care o forta sa ia o pastila. Noemi tipa si se repezi pentru a-l indeparta. Reusi sa ii dea peste mana, astfel pastila se pierdu pe jos, insa o durere ascutita o opri din a mai lupta. Fata se prabusi la pamant, iar Alan ii zambi Atenei care reusi sa il salveze la timp.

Cand se trezi, Noemi intelese ca deja trecu o zi. Era ziua nuntii, iar ea si Nicole erau legate, in baia casei lui Nicole. Cei doi le-au lasat acolo, fara vreo cale de scapare.

- Gata, Noemi, totul s-a terminat. Astazi nunta va avea loc, iar eu si copilul meu vom trebui sa traim fara Alan. La naiba, am fost atat de proasta.

Fata incepu sa planga, iar Noemi ofta.

- Vom trece si peste asta. Uite, iti promit, ne vom elibera, iar Alan va raspunde pentru tot ce a facut.

Noemi incepu sa se uite prin parti pentru a gasi ceva util, in timp ce Nicole incerca sa se elibereze. Noemi zambi fericita cand observa o mica si ascutita pila pentru unghii. Se misca in acea directie si reusi sa o ia. Ii elibera mainile lui Nicole, iar aceasta o elibera.

Cele doua au iesit din baie, iar ceasul indica ora noua. La zece jumate Sky si Alan trebuiau sa fie la biserica. Noemi isi gasi telefonul si suna un taxi, iar in scurt timp cele doua erau in drum.

Cand au ajuns un numar mare de masini era parcat in fata bisericii. Cele doua s-au grabit sa intre, insa nu fu nevoie. Alan iesea din masina, iar Sky il astepta in biserica. Cele doua i-au aruncat o privire urata, iar pe fata lui aparu o mare grimasa. Noemi se indrepta spre el batand din palme, iar el deja simtea frica.

- Alan, cum crezi, trebuie sa intram noi sa stricam nunta sau vei recunoaste tu tot?

Barbatul nu raspunse ci se retrase in masina si pleca de acolo speriat si furios, tot planul familiei lor fiind pierdut.

- Noemi, nu vrei sa intram?

Fata dadu negativ din cap si o privi pe Nicole oarecum vinovata.

- Stiu ca ar trebui sa recunoastem tot in fata lui Sky, insa nu pot. Alan a plecat si nu se va mai intoarce stiind ca si tu esti gata sa recunosti, iar Sky din cauza ca el a lasat-o la altar va suferi enorm. Nu as vrea sa vad cat de tare sufera. Asa ca te rog sa faci la fel. Stiu ca va fi greu sa cresti copilul singura, insa totul va fi bine. Vei fi o mama minunata.

- Dar tu?

- Eu peste cinci ore zbor acasa. In Spania si ma bucur enorm ca am terminat acest cosmar.

Cele doua s-au imbratisat, apoi au plecat. Noemi fiind mandra ca a reusit sa isi scape prietena de un nemernic, iar pe Nicole si copilul de un tiran care doar se folosi de ea.

In biserica incepea o forfota. Oaspetii il asteptau pe Alan, iar acesta nu aparea. Sky, dori sa planga, insa baietii incercau sa o linisteasca cum puteau. Atena incerca sa il opreasca pe Milo din a pleca sa ii caute fratele, insa acesta nu mai rezista. Iesi din biserica nervos si intreba daca cineva vazu ceva. Un lucrator observa discutia lui Alan cu Noemi si ii povesti. Acesta ii descrise fata, iar acesta o recunoscu imediat. Injura nervos si urca in masina pentru a pleca imediat sa ii gaseasca sotul surorii sale. Nu reusi sa se departeze caci o vazu pe Sky cu lacrimi in ochi. Aceasta auzi ca Alan pleca, si fugi spre masina pentru a porni sa il caute pe barbat. Milo incerca sa o opreasca, insa fata nu se lasa. Barbatul ofticat accepta, iar Sky urca la volan. Isi urma fratele, insa la o cotitura ramase in urma. Accelera pentru a-l ajunge, insa o alta masina veni si o lovi. Impactul fu unul major, iar Milo observa prin oglinzi cum masina surorii sale se invarte si e aruncata pe cealalta parte de drum. Barbatul opreste masina in mijlocul drumului si fugi spre masina surorii sale cu ochii deja plini de lacrimi. Suna rapid la salvare, apoi din toate puterile incerca sa o scoata din masina. Reusi la un moment dat si simti cum inima i se rupe in doua la vederea surorii sale plina de sange, iar el e neputincios.

Amubulanta ajunse si imediat o conecta la aparate. Milo plangea si se ruga din toata inima pentru a-si salva sora. In drumul spre spital el reusi cu greu sa isi sune bunica pentru a-i da vestea. Ajunsi la spital Sky fu luata imediat si dusa de medici in sala de operatie.

- Doctore, va rog, salvati-mi sora!

- Domnule, vom face tot ce putem.

- Eu imi vreau sora! Daca i se va intampla ceva jur ca voi distruge acest spital.

Acesta incepu sa planga langa sala de operatie, insa brusc chipul lui Noemi ii aparu in gand. " Din cauza ei acum sora mea e in sala de operatii. Cine stie cu ce l-a mai speriat pe Alan de a fugit. La naiba, fata aceasta va plati cu varf si indesat." 

La scurt timp la spital au ajuns verisorii si bunica lor. Toti erau intr-o stare de soc, iar femeia in varsta incerca sa isi linisteasca nepotul.

- Milo, lui Sky nu i se va intampla nimic. Fii sigur de asta. Ea e puternica. Asa ca fii si tu.

Nona dori sa continuie, insa medicul iesi din sala de operatie. Milo se ridica imediat si se apropie de el, insa pe fata lui se citea cu usurinta nelinistea.

- Domnule, sora dumneavoastra a intrat in coma. Mai departe totul depinde de ea.

Stiu ca urmatoarele actiuni probabil vor parea fara sens, dar acesta este tot farmecul fictiunii.

Organizatoarea de nunțiWhere stories live. Discover now