XXIX

2.8K 180 3
                                    

- Leo, e imposibil, Milo nu ar imbraca acel costum decat daca...

Cuvintele fetei au ramas departe la vederea lui. Milo cobori mandru scarile si o privea in ochi. Costumul violet cumaparat in acea zi statea pe el ideal. Alec si Sky se priveau uimiti, iar Leo se apropie de sora sa si ii zambi.

- Imposibil zici...

Noemi isi dadu ochii peste cap. Nu credea ca el va face asta. Nu pentru ea. Barbatul se apropie de ea si ii zambi castigator.

- Dupa cina ne intalnim la piscina. E randul tau sa iti invingi fobia.

Fata dori sa ii mai spuna ceva, insa Sky se apropie de ea si ii zambi.

- Are dreptate. El a indeplinit conditia. Acum e randul tau.

Dupa cina Noemi lua rapid pe ea o rochie lunga de noapte neagra si se indrepta spre piscina. Simtea cum incet incet incepe sa tremure, iar cand se apropie de piscina se dadu cu un pas inapoi, apoi privi prin parti si nu il vazu pe Milo. Din acel motiv sau poate de frica dori sa plece, insa se lovi de el.

- Unde pleci? Apa te asteapta, Noemi.

- Nu, Milo, eu... eu ma tem. Eu...

- Nu tu ai spus ca nu te temi?

- Eu... eu am in vedere ca atunci cand vad atata apa nu imi place.

- Serios, Noemi? E doar o piscina, nu un ocean. Nu ti se va intampla nimic. Nu te vei ineca.

Fata dori sa plece, insa el o prinse de mana si o apropie de el.

- Uite ce e, daca pleci, vei pierde, doar inchide ochii, iar apoi lasa-te condusa de mine.

Fata il privi speriata, insa facu asa cum el ii spuse. Inchise ochii, iar Milo ii plasa o mana pe ochi, iar cu cealalta i-o strangea pe a ei. O indruma spre piscina, iar cu fiecare pas pe care il facea ea, altul facea el, pana cand ajunde cu ea in mijlocul piscinei. Milo o intoarse cu fata spre el, apoi ii lua mana de la ochi.

- Poti deschide acum ochii, Noemi.

Fata facu intocmai si il privi. El zambea, iar ea privi in jur. Cand se vazu in apa simti cum o stare de panica o acapareaza si il imbratisa strans pe Milo, apoi incepu sa tipe:

- Nu! Nu! Nu! Scoate-ma de aici, te rog. Te rog, Milo, doar scoate-ma de aici. Te rog! Ma voi îneca! Milo, ma inec! Imi este foarte frica.

Fata incepu sa se zbata in bratele lui, iae el doar o stranse mai tare.

- Noemi, atata timp cat Milo Stone e langa tine, nimic nu ti se poate intampla. Nimic.

Fata se calma, apoi facu un pas in spate, insa aluneca. Milo o prinse imediat de mana si dori sa o traga spre el, insa cazu alaturi de ea in apa. Fata incepu sa se zbata speriata, iar el o ridica la suprafata. Noemi il privea, iar el ii observa umarul dezgolit. Milo ii ridica umarul rochiei si o acoperi. Acesta incepu sa ii mangaie umarul apoi gatul. Era fascinat de faptura din fata sa. Ii mangaie fata atent si ii urmarea privirea. Noemi nu indraznea sa spuna nimic, atingerile lui ii faceau inima sa tresara de bucurie. Milo isi apropie chipul de al ei, iar ea simti fluturi in stomac. Apoi o saruta. Un sarut care ii facu inima sa se topeasca imediat. Apoi ii saruta fruntea.

- Imi pare rau.

Cu aceste cuvinte iesi din piscina si o lasa acolo. Fata pleca si ea in camera apoi se privi in oglinda. Zambea. Dupa atata timp Milo o facu fericita. Acum era sigura ca ea nu ii era indiferenta. De fapt simtea tot ceea ce simtea si ea. Isi schimba rapid hainele si fugi spre camera lui Milo. Dorea sa ii spuna ca nunta cu Sam era doar o farsa si ca nu va avea loc, insa se opri la usa cand il vazu ca e cu Alec.

- Am vorbit cu parintele, este gata de nunta poimane. De aceea doresc ca maine sa fie gata toate detaliile. Nu vreau ca la nunta lui Noemi sa apara vreo problema.

- Vorbesti serios? Sa nu apara nici o problema? Milo, deja e o mare problema si aceea e ca Noemi e deja casatorita cu tine. Eu cred ca ca ar mai trebui sa vorbiti odata.

- Nu are rost, actele de divort sunt deja semnate.

- Crezi ca poti rupe o relatie doar printr-o semnatura? Poate nu intelegi insa Noemi chiar daca nu o spune te iubeste, iar tu esti un mare buey(bou) care nu intelege asta.

- Nu, tu nu intelegi. Eu nu vreau sa o tin intr-o astfel de relatie. De fapt adevarul e ca eu si Noemi nu suntem facuti unul pentru asta.

Alec ii arunca o privire urata si iesi nervos din camera, iar Noemi pleca inaintea lui. Ajunsa in camera isi sterse rapid lacrimile si se privi in oglinda.

- Poate el nu a inteles, insa ne-a fost destinat sa fim impreuna. El inca nu a inteles asta, insa eu sunt sigura ca asa va fi. Sunt sigura.

Dimineata Milo pleca pentru a se intelege referitor la comanda de flori pentru nunta, iar la scurt timp dupa plecarea lui avocatul angajat de el veni sa il caute. Sky il primi in casa si il anunta ca Milo pleca.

- E vreo treaba urgenta? Daca da, atunci puteti sa imi spuneti mie.

Alec ii spuse avocatului, iar acesta aproba. Barbatul ii povesti tot, iar la scurt timp Alec pleca spre camera lui Noemi in mana cu o mapa de documente. Batu la usa, iar apoi intra.

- Cumnata, eu... scuze. Noemi.

- De fapt, cumnata, tot e bine.

- Asa imi pare si mie.

- Din pacate fratelui tau nu ii pare asa.

- De aceea am venit la tine. Acest joc de-a soarecele si pisica dintre voi doi cat se mai poate continua? Deoarece voi doi poate nu stiti, insa noi trei ne iesim deja din minti din cauza asta.

- Nu te inteleg.

- A venit avocatul. A adus foile de divort si radea foarte tare. Poate stii de ce?

Fata zambi si isi lasa ochii in jos.

- Uite, Alec, Milo mi-a spus sa semnez, iar eu...

- Ai semnat, asa.

Barbatul deschide mapa si ii privi semnatura razand.

- Cine semneaza asa? Cred ca sunteti primul cuplu care semneaza in asa mod actele de divort incat rad toti avocatii din firma.

Noemi isi simti obrajii rosii de rusine si il privi pe Alec.

- Am scris ce mi-a venit atunci in minte.

- " Casatoria inseamna o poveste de iubire, intre doi obstinado (incapatanati)."

- Stiu ce am scris, Alec. Totusi din pacate doar eu cred in aceasta relatie. Nu si fratele tau. De aceea a semnat aceste acte atat de usor.

- Ai dreptate, insa nu a ramas prea departe de tine. De semnat a semnat, insa cum doar priveste.

Fata privi si isi trecu amuzata mana peste cerneala. " Bella". Il privi pe Alec si incepu sa rada.

- Nu am idee, insa de ce a scris "bella", totusi cred ca tu intelegi. Asa ca doar suna-l pe Sam si spune-i ca Milo a inteles tot si salveaza aceasta casatorie. Lupta pentru el. Fa-l sa deschida ochii.

Organizatoarea de nunțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum