II

4.2K 204 2
                                    

Tipatul puternic al fetei nu trecu neobservat. Milo auzi si iesi speriat din propria camera. Reusi sa ii vada mana si cainele care latra, apoi pleca de acolo. Barbatul intelese imediat ca fata nu poate înota, asa ca se arunca in apa.

O ridica la suprafata si observa culoarea extrem de palida a feței. Intra cu ea in camera si o intinse pe pat. O lovi usor peste obraji, iar ea incepu sa se foiasca in asternuturi. Milo rasufla usurat si o lasa sa isi deschida ochii.

- Ce s-a intamplat cu Noemi?

Sky tipa, iar Milo ii facu semn sa taca. Fata se apropie de pat, apoi se aseza langa prietena sa.

- Milo?

- Probabil s-a speriat de Rex si din neatentie a alunecat in piscina, insa la cat e de neindemanatica nu ma mira ca aproape nu s-a înecat.

- La naiba! Sunt o prietena groaznica. Am uitat ca ii este frica de caini, iar Rex e aproape cat ea.

Milo incepu sa rada si iesi din camera. Cand se intoarse alaturi de el intra si Rex, ceea ce o facu pe Sky sa il priveasca uimita.

- Ce faci? Daca se tre...

Nu termina caci Noemi deschise ochii si vazu cainele. Tresari speriata si incerca sa se departeze cat mai mult de locul unde se afla Rex. O apuca speriata pe Sky, iar cainele simtind frica incepu sa latre.

- Va rog, luati-l de aici.

Desi era o persoana curajoasa, acum simtea ca e gata sa planga.

- Milo...

Sky ii arunca o privire mustratoare, iar acesta intelese imediat ca ar trebui sa renunte la acel joc. Isi lua prietenul si iesi, iar Noemi rasufla usurata. Sky o privi amuzata, apoi o ajuta sa se ridice din pat.

- Ar trebui sa mergi sa te schimbi, altfel vei raci, iar eu imi voi pierde organizaoarea de nunta, asa ca nu vreau sa risc. Pe langa asta abia astept sa iti fac cunostinta cu logodnicul meu, iar asta se va intampla maine.

Noemi ii zambi si pleca sa se schimbe. Intra in hol, iar din neatentie se lovi de cineva. Ridica privirea si observa niste ochi negri fermecatori.

- Noemi?

Ea se departa si isi lasa rusinata capul in pamant.

- Felix, imi pare rau.

- Nu e nimic, Milo ne-a povestit ce s-a intamplat la piscina. Fii sigura ca de acum Rex nu te va mai speria.

Ea ii zambi si urca spre camera sa. Isi schimba rapid hainele si cobori la parter. Nu dorea sa mai piarda nici o clipa pretioasa pentru organizarea viitoarei nunti. Jos isi gasi prietena care parea pierduta. Se apropie si se aseza alaturi.

- Ce s-a intamplat?

- Rochia mea de logodna! Se afla la o prietena, iar eu nu pot merge sa o iau deoarece...

Noemi o opri din vorbit si ii zambi.

- Merg eu dupa rochie. Am nevoie numai de adresa si un numar de taxi pentru a ajunge acolo.

- Nu cred ca ai nevoie de taxi, Milo?

Barbatul se opri si isi privi suspicios sora. Nu ii placea acel zambet, care nu putea prezice nimic bun, iar cand ii vazu langa ea prietena care era un adevarat dezastru, intelese ca va fi ceva ce tine de ea.

- Milo, poti sa o duci acasa la Nicole? Trebuie sa imi ia rochia de logodna.

- Eu aveam alte planuri, insa pentru tine...

Sky il imbratisa fericita, iar Noemi il urma spre masina. Cei doi au urcat, iar o liniste mortala se instala in salon. Fata nu rezista si dadu drumul muzicii. Milo oftă puternic, iar ea doar își dădu ochii peste cap continuând să asculte acea melodie.

- Femeile...

Noemi ii arunca o privire urata, iar el repetandu-i gestul isi dadu ochii peste cap. Fața fetei prinse o culoare rosie si dadu mai tare la muzica incepand sa fredoneze versurile, gresind special unele note, ceea ce ii atingea nervii barbatului.

- Poti sa incetezi? Am aceptat sa te duc doar fiindca m-a rugat Sky, nu sunt obligat sa iti ascult cantecele oribile.

- Poftim? Tu ai acceptat? Diablo! Los hombres son idiotas*!

- Femeile nu sunt mai prejos, mai ales cele care se aseamana cu tine.

Noemi isi intoarse privirea socata spre el, iar acesta ii oferi un zambet si stinse muzica. Fata se simți jignita de acele cuvinte, așa că il privi urat si dadu din nou drumul la muzica. Milo ofta puternic si isi dadu seama ca nu poti vorbi cu ea, asa ca hotari sa taca.

Rasufla usurat cand ajunse la adresa pe care i-o dadu Sky. Dorea extrem de mult sa scape macar pentru cateva minute de acea fata.

Noemi iesi din masina si suna la soneria casei. Usa ii fu deschisa si imediat o intampina un domn care ii zambi.

- Presupun ca ai venit dupa rochie. E sus la etaj, sper ca nu te superi daca o iei singura. Domnisoara Nicole a spus ca e pe pat, in camera ei. A doua pe dreapta.

Fata dadu din cap aprobator si se ridica pe scari. Ajunse in camera descrisa si vazu rochia pe pat. Dori sa o ia, insa luminile s-au stins imediat. Noemi tresari speriata si incepu sa priveasca prin parti. Brusc simti doua brate cum o apuca brutal de talie si o izbesc de un piept tare. Fata incepu sa tipe speriata, iar barbatul ii acoperi gura. Noemi scapa telefonul din mana si incepu sa se zbata. Il lovi pe barbat in picior si incerca sa il muste, insa acesta nu dorea sa ii dea drumul.

- Jur pe ce am mai sfant, te tii bine, iar mie imi plac acest tip de fete.

Fata incepu sa dea frenetic din maini si la un momet dat lovi o vaza. Aceasta cazu pe jos, iar un zgomot puternic invalui camera. Brusc barbatul ii dadu drumul, iar ea cazu pe jos, in timp ce el fugi de acolo.

Peste scurt timp usa camerei se deschise, iar Milo intra in camera. Cand o vazu, ii arunca o privire speriat. Nu stia ce i se intampla asa ca o ajuta sa se ridice. Fata era speriata si imediat cum se ridica il imbratisa pe barbat.

- Noemi, ce s-a intamplat?

Fata se bloca la auzul acelei intrebari. Nu avea idee daca ar fi trebuit sa ii spuna adevarul sau sa il minta.

- Nimic, luminile s-au stins asa ca m-am panicat, apoi am cazut.

Se desprinse de barbat, iar acesta dadu aprobator din cap. Desi ar fi dorit sa ii spuna adevarul, stia ca cel mai probabil cel ce fu acolo pleca, iar ea ar fi ramas o mincinoasa in ochii lui Milo.

Isi roti ochii prin incapere si zari rochia lui Sky pe pat. O lua si il urma pe Milo la masina sperand ca nu il va mai revedea niciodata pe acel barbat.

Organizatoarea de nunțiWhere stories live. Discover now