XVI

2.8K 184 5
                                    

Milo incepu sa planga la auzul acelor cuvinte. Barbatul intra in salonul ei si se aseza alaturi mangaindu-i fata.

- Sky... Mica mea raza de lumina. Ce ti-au facut?

- Domule?

Barbatul se intoarse spre garda sa de corp si il vazu pe Alan alaturi. Acesta imediat se lasa in genunchi in fata lui Milo si incepu sa planga.

- Cumnate, iarta-ma! Te rog!

- Mi-ai facut sora sa sufere, nenorocitule! E in coma din cauza ta!

- Milo, te rog, nu am dorit sa plec, acea Noemi, m-a obligat practic. M-a amenintat ca daca nu renunt la Sky va posta acel video pe internet, iar el va deveni viral. Nu am putut sa ma gandesc cat va suferi Sky din cauza asta. Asa ca am plecat. Ea e o nenorocita. A spus ca poate fi chiar si amanta mea, daca ma voi mai casatori vreodata. Recunosc, m-am speriat si am fugit, insa nu pentru mine, ci pentru a salva reputatia familie Stone.

Barbatul tacu si ii lua mana apoi i-o impreuna cu cea a lui Alan.

-Sky, uite cine a venit. Ti-am promis ca il voi aduce inapoi. Uite, Alan e aici. Te rog, deschide ochii.

Doctorul intra in salon si privi scena, totusi ofta.

- Domnule, nu cred ca sunt sanse ca ea sa iasa din coma si chiar daca va iesi va fi intr-o stare vegetativa.

In acel moment barbatul se ridica si se apropie furios de doctor.

- Sora mea isi va reveni, mai mult va avea parte de cel mai bun tratament si medici. Altfel voi distruge acest spital si pe orice medic incompetent care nu va reusi sa o ajute.

Barbatul iesi furios din salon si pleca din spital. Avea in acel moment o singura dorinta. Sa ii ruineze viata lui Noemi, asa cum ea i-a ruinat-o pe a lui.

La scurt timp afla ca fata e la aeroport si isi asteapta zborul. Mai avea putin timp, asa ca dadu cateva telefoane pentru ca ea sa fie retinuta si sa nu reuseasca sa prinda avionul. Ajunse la aeroport si intra urmat de cativa bodyguarzi. Trecu printre oamenii care isi asteptau linistiti randul si starni cateva injuraturi. Barbatul isi dadu nervos ochii peste cap si ajunse primul la ghiseul care primea pasapoartele pentru zborul la Sevilla. Doamna de cealalta parte a sticlei il privi socata si dori sa scheme securitatea. Nu mai avu o astfel de experienta. Milo forma rapid un numar si ii dadu telefonul femeii. Dupa cateva replici scurte, doamna chema un reprezentant al securitatii pentru a-l duce la Noemi.

Fata statea intr-o camera unde de obicei aduceau oamenii pentru perchezitie. Era speriata si nu putea intelege de ce se afla acolo. Cand intra Milo fata il privi uimita. Nu intelegea ce cauta el acolo si ce legatura avea cu retinerea ei. Se apropie de el, iar barbatul o apuca brutal de mana.

- De aici vii cu mine!

Fata dori sa se impotriveasca, insa acesta nu slabi stramsoarea nici pentru o clipa.

- Milo, unde ma duci? Ce se intampla?

El doar isi dadu ochii peste cap si iesi cu ea din aeroport. O forta sa intre in masina si se aseza pe locul soferului. Noemi se sperie de acel comportament brutal si dori sa iasa, insa barbatul ii anticipa miscare. Bloca usile si porni urmat de inca doua masini.

- Milo, la dracu! Unde ma duci?

Fata tipa, iar el doar rase ironic.

- La oficiul starii civile. Ne casatorim, bella.

- Qué? Esti nebun daca crezi ca ma voi casatori cu tine. Cu putin timp in urma m-ai dat afara din casa, iar azi te casatoresti.

Barbatul frana brusc si trase masina pe dreapta. O scoase brutal si o privi cu o raceala infioratoare.

Organizatoarea de nunțiWhere stories live. Discover now