VII

3.1K 195 11
                                    

- Milo!

Fata striga, iar barbatul o privi uimit. Fata se apropie si il lua de mana, obligandu-l practic sa o urmeze.

- Noemi? Ce se intampla?

- Milo, am avut dreptate. Alan e aici impreuna cu Nicole.

Cei doi s-au privit, iar barbatul ofta. Chiar spera ca fata sa nu greseasca.

Cand s-au apropiat de camera fata se opri. Nu stia cum sa intre acolo, insa gestul lui Milo o uimi. Acesta batu la usa, iar Alan ii deschise. Barbatul mari ochii la vederea acestuia, iar Nicole se apropie si ea de usa.

-Alan, cine e acolo?

- Alan? Ce dracu? Ce cauti in acest hotel cu Nicole? Nu trebuia sa fii la spital?

Alan il privi apoi se intoarse spre Nicole zambind.

- Ce spui? Cred ca merita sa afle adevarul. Prieteni, cred ca nu mai trebuie sa va ascunde-ti.

- Alan, ce se intampla?

Barbatul incepu sa rada si il ruga pe Milo sa intre. Camera era amenajata frumos, iar barbatul ii arata o inscriptie pe perete " Felicitari, Sky!"

- Ei bine, cumnate, Nicole m-a sunat si a spus ca a castigat o camera de hotel si a propus sa sarbatorim logodna. Asa ca am decis sa ii facem lui Sky o surpriza.

Noemi mai ca nu cazu acolo. Nu ii venea sa creada cu cata usurinta barbatul reusea sa minta.

- Inteleg, o surpriza deci.

Milo o privi pe Noemi, iar fata inghiti in sec. Alan o privi si ii zambi apoi se indrepta spre barbat.

- Totusi ce faceti voi aici? Si nu ma intelege gresit, inteleg ca in curand te vei casatori cu sora mea, insa de ce esti aici cu ea?

- Am venit sa ne intalnim cu un bucatar, iar cum Noemi e organizatoarea nuntii, nu am putut pleca fara ea.

Barbatul dadu aprobator din cap, iar Milo ii zambi si iesi rapid din camera. Noemi il urma, insa nu reusi mare lucru caci, Alan o prinse din urma. O opri inainte sa il ajunga din urma pe Milo so o lipi brutal de prerete.

- Jur pe ce am mai sfant, esti foarte desteapta. Totusi nu uita, eu nu sunt singur in acest joc, iar toate incercarile acestea jalnice se vor duce pe apa sambetei, iti promit.

Noemi il impinse si fugi. Stia ca increderea lui Milo fu distrusa, iar din acel moment era pe cont propriu. Totusi nu dorea sa se lase.

Cand il ajunse pe barbat, acesta o privi nervos.

- Stii, pana la urma am avut dreptate. Alan e potrivit pentru Sky, iar tu ai gresit.

- Milo, cred ca cineva l-a informat, insa nu te ingrijora, iti promit ca voi gasi o cale si iti voi arata adevarata lui fata.

- Nu! Asculta-ma atant, Noemi! Eu nu am fost grosolan cu tine doar din cauza ca esti prietena surorii mele, insa deja incepi sa ma calci pe nervi. Ai venit aici pentru a-i organiza nunta, asa ca fa acest lucru doar. Eu sunt fratele ei, nu tu, asa ca eu voi avea grija de viitorul ei, clar?

Fata tresari din cauza fricii si aproba. Totusi stia ca acea lupta nu avea sa se termine, de fapt stia ca totul abia incepu.

Ajunsa acasa la Sky, Milo nu ii arunca nici macar o privire. Pleca furios de langa ea, iar Noemi se ridica in propria camera pentru a-si pune gandurile in ordine. Trebuia sa gaseasca rapid o metoda de a-l expune pe Alan, altfel viata prietenei sale era in pericol.

Ziua urmatoare Noemi trebuia sa mearga alturi de Sky sa vada localul in care va avea loc nunta. Fata cobori la parter si se intalni cu Alec si Felix care se certau ca doi copii, iar Nona ii privea ofticata. Ea le zambi calduros si observa privirea Nonei, care era una nu prea prietenoasa. Asa ca se departa rapid de ei.

Intra in bucatarie pentru a lua un pahar de apa, iar imaginea de acolo o facu sa rada. Milo era tot numai faina si injura de mama focului. Acesta o auzi, asa ca ii arunca o privire nervoasa, iar ea inghiti in sec. Se intoarse pentru a iesi insa nu observa apa care era varsata pe podea. Imediat aluneca si scoase un tipat speriata. Astepta contactul cu solul, insa Milo fu mai rapid si o prinse de brat. Fata răsuflă usurata si dori sa se departeze, insa aluneca si mai tare. Milo injura si o prinse in brate, iar ea il privi socata. Dori sa spuna ceva insa paru ca isi pierdu toate cuvintele cand ii intalni privirea si putea spune cu mana pe inima ca are cei mai frumosi ochi pe care ii intalni pana atunci.

- Va deranjez?

Noemi tresari, iar Milo ii dadu rapid drumul din bratele sale, insa fara a o face sa cada din nou.

- Am pierdut ceva?

- Nu, Sky, eu doar am alunecat si... Ei bine lasa, nu trebuie sa plecam?

Fata incepu sa rada, iar Noemi ridica o spranceana curioasa.

- Ar trebui, insa esti toata numai faina, cred ca Milo ti-a transmis-o.

- Joder! (La dracu!)

Fata injura si fugi sa se schimbe, iar Milo zambi vazand modul copilaresc in care se comporta. Sky se apropie de el si il privi. Nu il mai vazu niciodata zambind asa cand era cu Atena.

- Milo, ce ai spune daca ai merge si tu cu noi. Pana la urma sunt sigura ca vei avea unele obiectii sau propuneri, deci ce spui?

Barbatul cazu pe ganduri, insa accepta. Pana la urma era sora lui si nu putea lasa chiar tot pe mainile un pic cam neindemanatice ale lui Noemi.

La scurt timp cei doi au coborat la parter, unde Sky observa tensiunea dintre ei. Spre masina ambii nu isi aruncara nici o privire, iar fata se gandi imediat la un plan pentru a-i face sa mai vorbeasca macar cateva cuvinte.

Noemi dori sa se aseze in spate, insa Sky o opri.

- Cred ca e mai bine sa stai tu in fata. Mie mi se face rau cand stau, asa ca mai bine sa nu riscam.

Milo ii arunca o privire surprinsa, insa fata doar ii facu semn sa urce in masina. Noemi facu la fel, iar ea zambi fericita. Desi stia ca Milo trebuia sa se casatoreasca cu Atena dupa casatoria ei cu Alan, insa in adancul sufletului stia ca el nu o iubea, iar ea dorea ca fratele ei sa fie cu cineva care sa il iubeasca si sa il faca sa zambeasca asa ca Noemi.

Organizatoarea de nunțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum