XXIV

3K 186 4
                                    

- Noemi, unde pleci?

Fata isi aranja lucrurile in geanta si se uita inca odata in oglinda ca mai apoi sa se intoarca spre sora sa.

- Leo, scumpa mea, dupa cum stii mi-am luat un concediu pentru a putea organiza nunta lui Sky. Acum e nevoie sa ma intorc la munca.

Eleonora aproba, iar Noemi iesi din apartament. Spera ca seful ei sa o primeasca din nou la lucru. Cobori scarile blocului si primi un telefon. Era seful ei, iar fata raspunse in graba. Dupa o conversatie scurta si confirmarea ca e asteptata pentru un nou proiect, fata termina convorbirea. Facu cativa pasi, insa drumul ii fu blocat. Isi ridica privirea uimita si recunoscu imediat persoana din fata sa.

Milo isi dadu jos ochelarii de soare si isi indrepta privirea spre ea. Era fericit ca nu fu nevoit sa o astepte mult pana coboara. Pe fata fetei se citea socul, apoi o stare de nervozitate o acapara. Dupa toate cele intamplate nu stia cum de mai are tupeul de a aparea in fata ei.

- Ce cauti aici? Cred ca in biletul lasat am lamurit totul, asa ca te rog sa pleci.

Ea dori sa il inconjoare, insa simti ca e gata sa cada, daca Milo nu ar fi ajutat-o la timp. Papucii incomozi au facut-o sa isi piarda echilibrul, iar fata injura de nervi. Se trase repede din bratele lui si il privi urat.

- Ce vrei sa demonstrezi venind aici?

- Nu vreau sa demonstrez nimic, Noemi. Am venit aici pentru a-mi cere scuze.

- Te rog, inceteaza teatrul.

- Noemi, cred daca totusi am venit trebuie sa vorbim.

Milo o privi uimit de atitudinea de care dadea dovada, nu o credea pe Noemi atat de agresiva.

- Milo, pleaca te rog de aici. Am destule probleme, nu am nevoie de altele, iar ceea ce doresti tu, pentru mine nu are nici o valoare. Tot ce a fost intre noi, deja e in trecut. Ai vrut sa te razbuni, ai facut-o, acum planurile noastre se despart. Pleaca!

Fata dori sa plece, insa Milo o apuca de brat.

-Nu voi pleca. De fapt voi sta aici pana cand nu ma vei ierta.

- Fa ce vrei, oricum niciodata nu asculti de nimeni.

Fata pleca, iar spre seara cand se intoarse, il gasi pe barbat in acelasi loc. Privi uimita, insa isi lasa rapid privirea in pamant si urca in apartament. Nu dorea sa vorbeasca cu el dupa tot ce se intampla in America.

Cand intra, un miros imbietor o intampina. Leo gati cina, iar ea era foarte flamanda. Se aseza la masa, iar Leo o opri. Ii facu semn sa se apropie de geam si i-l arata cu degetul pe Milo.

- Sora, nu am idee cine e acest nebun, insa sta de dimineata acolo. Saracul de el, vine ploaia, daca va sta toata noaptea sub ploaie va primi o raceala grava.

Noemi ii intalni privirea cateva secunde apoi iesi rapid din apartament.  Cobori pana la el si isi dadu ochii peste cap.

-Cat mai ai de gand sa stai aici? Vecinii incep sa creada ca esti nebun.

- Nu ma intereseaza ce iti cred vecinii. Ti-am spus, pana cand nu ma vei ierta nu ma voi misca de aici.

Fata ofta la vederea acelei incapatanari si pleca din nou spre apartament. Trebuia sa ii explice acum si lui Leo cine e acel incapatanat. Pana la urma era cumnatul ei, desigur doar pana vor fi semnate actele de divort.

Afara se auzeau tunete si fulgere, ploaia era gata sa inceapa, iar Noemi nu isi putea lua privirea de la geam. El se afla in acelasi loc, privind spre ea. Leo se apropie si dori sa ii puna o intrebare, iar fata trase draperiile si se departa de geam.

Organizatoarea de nunțiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang