XIII

2.9K 188 10
                                    

- Sky, iubito, termina bagajul pentru luna de miere, te rog. Vreau sa ajungem mai repede pe plaja.

Fata incepu sa rada si il privi dragastos. Noemi observa scena si se stramba un pic, fara a fi observata. Il ura pe Alan si dorea cu ardoare sa scape de el.

- Sky, nu mi-ai vazut telefonul?

Fata dadu negativ din cap, iar glasul lui Milo ii dadu niste fiori pe spinare.

- Cred ca l-ai uitat aseara la piscina. Din nou.

Fata aproba si dori sa plece, insa barbatul o prinse de mana si o opri. Alan observa, iar Milo ii dadu drumul rapid.

- Vreau sa vorbesc ceva cu tine.

Noemi dadu din cap si se retrase, iar Alan se scuza rapid in fata lui Sky si se duse dupa ei. Se ascunse in spatele unui perete si incepu sa le asculte conversatia.

- Uite, orice s-ar fi intamplat noaptea trecuta eu...

Noemi ii facu semn sa taca si isi lasa capul in jos.

- Milo, nu imi amintesc nimic de aseara.

- Nici eu, asa ca hai sa uitam. Apropo, nimeni nu trebuie sa stie ca aseara ai fost in camera mea.

La auzul acelor cuvinte pe fata lui Alan rasari un zambet. Noemi noaptea in camera lui Milo, era o veste superba pentru el, care era sigur ca acolo se intampla ceva.

- Apropo, telefonul tau, nu e la piscina. L-ai uitat aseara la mine.

Milo i-l dadu, iar Noemi ii multumi. Acesta pleca, iar Sky fugi spre ea nervoasa.

- Noemi, avem o problema! Hotelul unde trebuiau sa fie cazati niste rude nu mai are locuri libere. Trebuie sa cautam altul, te rog.

Fata o urma, iar in graba isi lasa telefonul acolo. Alan il vazu si o fericire de nedescris il cuprinse. Lua telefonul in mana si il deschise.

- Vai, vai, ce avem noi aici. Jur pe ce am mai sfant, adevarata distractie abia acum incepe.

Barbatul incepu sa caute prin telefon si gasi videoclipul inregistrat de Milo cu o seara in urma. Ramase socat la vederea lui, iar apoi brusc incepu sa bata din palme.

- Minunat, acest video va ajunge viral. Acum, Noemi, te-ai ars.

Peste doar o ora Milo privi filmarea. Acesta simti cum pamantul ii fuge de sub picioare, iar cerul e gata sa ii cada in cap. Daca acel video ajunge la TV reputatia familiei lui e distrusa.

- L-am adus.

Milo isi intoarse capul si privi barbatul care se zbatea in incercarea de a se elibera din bratele bodyguardului.

- De unde ai acest video?

Acesta ranji si ii facu semn ca vrea sa fie lasat jos.

- Domnule Stone, daca inca nu a-ti inteles nu sunteti in pozitia in care sa dati ordine.

- Care e pretul acestei filmari?

- Nu, nu, nu. Ai folosit pana acum banii sa ascunzi acest secret, iar acum doar imagineaza-ti! Stirile orei, minunatul Milo Stone care e mandru de numele si familia sa, este fiul unei ucigase. Mama lui i-a ucis tatal.

Milo nu mai rezista asa ca se repezi spre el. Il apuca de gat si il lipi de perete, insa barbatul din fata sa incepu sa rada.

- Nu de data asta.

El ii dadu drumul, iar acesta isi masa gatul.

- Ce vrei in schimbul acestei filmari?

- In schimbul acestei filmari sau in schimbul pastrarii reputatiei familiei intacte?

- E vreo problema?

Milo se intoarse speriat si il privi pe Alan. Acesta privi barbatul de acolo si ii facu discret un semn din ochi, apoi se intoarse cu o fata ingrijorata spre viitorul cumnat.

- Alan, tot ce se intampla aici e problema mea personala.

- Dar, Milo, sunt si eu o parte din familia ta, asa ca tine si de mine aceasta problema.

- Da, Stone, spune-i. Pana la urma acest adevar va iesi la iveala in doar cateva ore. De data aceasta nu ai cum sa imi inchizi gura ca in trecut. Si toate acestea multumita persoanei care mi-a trimis acest video.

Milo il sageta cu privirea si tipa:

- Cine naiba ti-a trimis filmarea?

- O fata, presupun ca numele ei era Noemi. Daca nu crezi acel video a fost facut de pe telefonul ei si tot de pe el mi-a fost trimis mie. Apoi ea a primit o suma frumoasa de bani. Dupa cum stii si tu, nimic nu e gratis.

Milo isi lasa capul in jos socat, iar Alan si barbatul si-au aruncat cate un zambet discret. Ambii isi jucau cartile foarte bine, iar Alan privi inca o data filmul. Scoase un sunet de uimire si se apropie furios de Milo.

- Frate, fata aceasta e o mincinoasa adevarata. Te-a imbatat, iar apoi a profitat si a facut acest video.

Milo il privi, iar in fata imediat ii veni in minte noaptea de seara trecuta. Momentele lor, sarutul si martirisirile fetei. Nu ii venea sa creada ca toate acele momente au fost doar niste scene de teatru.

- Milo, daca Sky va vedea asta...

Alan nu reusi sa termine caci Milo ii lua telefonul din mana si il lovi de podea.

- Sora mea nu va afla nimic.

Alan zambi stiind ca planul lui functiona si decise ca e timpul sa isi joace ultima carte. Se aseza in genunchi in fata acelui barbat si isi impreuna mainile in fata lui.

- Domnule, va rog, nu faceti public acel video. Este vorba de viitoarea mea familie, iar Sky, adica viitoarea mea sotie nu va rezista. Va implor!

- Te rog, nu implora. Dusmania mea e doar cu Milo Stone. Nu cu tine sau sora lui. Sa fiu sincer daca ma ruga el nu acceptam, însă fie. Nu vreau sa ruinez viata surorii lui. Acest video nu va fi publicat.

Acesta pleaca, iar Milo se aseza pe scaunul de la birou socat.

- Nu imi vine sa cred ca Noemi a facut acest lucru.

- Milo, de fapt din prima am stiut ca aceasta fata ar fi facut orice pentru bani. Nu degeaba a facut cunostinta cu Sky care nu e nici pe departe alaturi de nivelul ei. De fapt mai mereu se tinea langa mine. Ba aluneca din greseala, ba e ranita si vrea sa o ajut. Uneori plangea prin preajma mea si incerca sa imi castige simpatia si sa ma prinda in plasa sa. Totusi stii cat e de importanta fericirea lui Sky pentru mine, asa ca am ignorat-o. Sper ca nu a încercat aceste trucuri si asupra ta. Stii Sky mi-a spus ca e dintr-o familie saraca, iar mama ei a fugit in lume cu alt cineva, iar tatal ei a murit. Asa ca pana la urma asa mama, asa fiica. Milo, eu doar te avertizez, si ar fi bine sa le spui si lui Felix si Alec. Sunt sigur ca asa o persoana ca ea e gata sa se coboare la orice nivel. Mai ales dupa ce a dat acel video acelui barbat.

Alan pleca, iar Milo arunca nervos toate lucrurile de pe birou. Lovi nervos masa si isi suna soferul, iar la scurt timp fu acasa.

-Noemi!

Tipatul lui ii facu pe toti sa iasa, iar fata aproape se impiedica pe scari din cauza neatentiei.

- Milo, ai nevoie de mine?

Barbatul ii arunca o privire furioasa si o apuca brutal de mana o trase pana la usa casei apoi o impinse afara.

- Nu ma privi cu acea fata nevinovata. Imi este scarba de mine cand ma gandesc ca am avut incredere in o afurisita ca tine. Am crezut ca imi iubesti sora cu adevarat, insa tu doar ai vrut sa te folosesti de ea. Asa ca de acum daca vei incerca sa mai calci in aceasta casa, ma voi comporta altfel.

Barbatul ii inchise furios usa in fata, iar Sky fugi spre el.

- De ce ai alungat-o? Esti nebun? Milo, la naiba, e prietena mea.

- De acum nimeni nu va mai incerca sa o contacteze, nici macar tu Sky, iar aici punct. Noemi nu a existat si nici nu va mai exista in viata vreo unuia dintre noi.


Organizatoarea de nunțiWhere stories live. Discover now