XX

3K 179 10
                                    

Ziua urmatoare Milo ii aduna pe toti in living. Avea sa le dea o veste care probabil nu ii va bucura.

- Maine va avea loc nunta lui Sky cu Alan.

- Maine? Milo, dar ea abia si-a revenit. Daca maine e nunta inseamna ca maine va pleca din casa, atat de repede?

Barbatul dadu aprobator din cap. Era extrem de sigur pe decizia pe care o lua si nimeni nu era in stare sa il reconvinga.

- Milo, scumpule, poate te mai gandesti. Unde asa mare graba. Mai lasa-ma sa ma bucur de nepoata mea inca un pic. Macar pana se recupereaza complet.

- Nu, bunico, deja am asteptat destul.

Acesta ii arunca o privire lui Noemi, iar fata simti cum i se pune un nod in gat. Stia la ce se refera, insa nu stia cum ar trebui sa il faca sa inteleaga ca nu ea e personajul negativ in acea poveste.

- Vreau sa indrept tot raul care a fost facut. De asemenea sunt sigur ca Sky va fi de acord cu decizia mea. Nunta va avea loc seara, insa dimineata va avea loc o conferinta de presa foarte importanta.

- Conferinta de presa?

Toti isi aruncau priviri unul altuia, insa nimeni nu intelegea de ce ar fi nevoie de o conferinta de presa in ziua nuntii.

- Nu pot sa va spun motivul, dar pot spune doar atat. Maine voi face un anunt foarte important care tine de viitorul lui Sky. Antonio!

Imediat aparu prietenul si bodyguardul lui de încredere, care il saluta politicos.

- Antonio, vreau ca maine dimineata aici sa fie totul gata pentru o conferinta de presa. Media, jurnalisti, cele mai mari canale TV, portale de internet, toti sa fie aici. Fa asta.

-Da, domnule.

- Maine e o zi foarte importanta, asa ca fi-ti pregatiti.

Acesta pleca, iar cei patru au ramas sa isi arunce priviri intrebatoare. Nimeni nu stia ce se intampla in capul lui Milo in acel moment. Totusi un lucru era clar, ziua urmatoare avea sa fie ceva grandios.

Dimineata Milo era tot pe nervi. Totusi isi schimba imediat atitudinea cand il vazu pe Alan ca intra in camera. Alan veni la Milo si il imbratisa strans.

- Doamne, Milo, cat ma bucur ca Sky si-a revenit. Nici nu iti inchipui.

- Desigur ca esti. Ea a ajuns in asa stare nu din cauza ta, iar cel vinovat cu siguranta va fi pedepsit.

- Cu siguranta va fi! Unde e Sky? Sunt extrem de nerăbdător sa o vad.

Noemi intra in camera nervoasa si ii arunca o privire urata.

- Atata minciuna. Sky a trecut prin atatea, iar tu nici nu incerci sa te schimbi. Nu imi incerca rabdarea si spune-i lui Milo adevarul odata. Milo, stiu ca nu ma crezi, insa el nu e potrivit pentru Sky a noastra.

- O, Sky a noastra? Serios? Vorbesti asa de parca e sora ta.

Noemi se enerva imediat si dori sa se apropie, insa Milo reusi sa o faca sa pastreze o anumita distanta.

- Poate nu e sora mea, insa nu reprezinta mai putin pentru mine. De aceea, Milo iti mai spun inca o data. Faci o mare greseala daca vei permite acestei nunti sa aiba loc.

- Jur pe ce am mai sfant, nu am vazut niciodata asa o fata. Vezi, Milo, inca ma invinuieste pentru ceva ce nu am facut si inca ceva, ce cauta ea in aceasta casa? In aceasta camera? Asta e o insulta la adresa surorii mele.

Alan incepu sa se enerveze si se apropie amenintator de fata, insa Milo il opri.

- Alan, nu te ingrijora. Totul va merge conform planului de data asta. Nu conteaza ce spun altii. Eu stiu adevarul.

Ea il privi trista si descurajata, iar el continua:

- Totul va merge bine. Pana la urma Noemi va face totul asa cum zic eu. Altfel stie care sunt consecintele furiei mele.

Imediat pe fața fetei aparu o lacrima, iar imaginea nuntii lor ii aparu in minte.

- Nu procedezi bine, Milo. Vei regreta.

- Nu esti nimeni pentru a decide ce e bine si ce nu. Asa ca parerea ta nu ma intereseaza.

Alan zambi cand observa ca Milo era de partea lui. Era sigur ca de data asta va reusi sa castige lupta si sa scape in curand de Noemi.

-Milo, totusi ce e cu aceasta conferinta de presa?

Barbatul zambi si il batu prieteneste pe umar.

- Am dorit sa fie o surpriza pentru tine, insa nu pot sa iti ascund totusi. Trebuie sa fii pregatit. Vreau sa anunt public ca voi scrie toate proprietatile si averile lui Sky pe numele tau. Altfel te fac partener tot odata al firmelor mele. Desigur ca si Sky doreste asta.

Ochii lui Alan au inceput sa straluceasca si il imbratisa pe Milo. Visul lui era pe cale sa se indeplineasca. Va lua toata averea lui Sky si va fugi din aceasta familie si tara.

Alan pleca alaturi de Milo pentru a face ultimele retusuri inainte de conferinta, iar Noemi ramase sa se pregateasca si ea. Era sotia lui Milo si nu dorea sa arate aiurea in acea pozitie.

Cand iesi din camera auzi glasul lui Sky. Aceasta tipa la Milo, iar ea se apropia pentru a vedea care e cauza.

- Serios, Milo, cum ai putut sa imi ascunzi asa un lucru important? Credeai ca nu am sa aflu?

-Sky, eu...

- Nu inteleg, de ce nu mi-ati spus?

Aceasta o auzi pe Noemi si o lua apoi o puse langa Milo.

-Asa, aici e locul tau. Pentru voi casatoria e ceva ce poate fi ascuns? De fapt sunt foarte socata, ca v-ati casatorit. Felicitari!

Sky ii imbratisa pe rand si parea ca radiaza de fericire.

- Nu pot sa cred ca voi chiar sunteti casatoriti. O Doamne! Aceasta nunta a fost ce mai buna idee a ta, frate. Adica imi pare un pic rau pentru Atena, dar pentru voi sunt foarte fericită. Milo, sa stii, nu vei mai gasi nicaieri o sotie ca Noemi, stii de ce? Deoarece ea e cea mai buna. Totusi cum s-a intamplat? Vreau sa aflu povestea voastră de pana la nunta. Adica vedeam scantei, insa nu credeam. Doamne, sunt asa fericita pentru voi.

Fata ii imbratisa pe ambii odata, iar cei doi au dorit sa ii puna mana pe spate. Mana lor se uni, iar Milo isi intrepta privirea spre Noemi, apoi o retrase si o indeparta pe Sky.

- Continuam mai incolo, conferinta de presa trebuie sa inceapa.

El pleca, iar Sky isi mai imbratisa odata prietena si ii oferi un zambet cald.

- Chiar ma bucur ca el te-a ales pe tins. Sunt sigura ca vei avea grija de el. Adica din copilarie el avea grija de toate grijile si nevoile noastre, fie ele mari sau mici. Acum sper ca tu vei avea grija de el. Vezi, desi avem o familie mare, el mereu s-a simtit singur. Sunt sigura ca de acum cu tine, nu va mai simti singuratatea aceasta. Stiu ca pare rece la inceput, insa crede-ma are o inima calda. De fapt iti promit. Vei fi cea mai fericita alaturi de fratele meu.

Organizatoarea de nunțiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum