Capitolul V-Strigăt de ajutor

82 28 12
                                    

Levi mergea cu capul înainte cu pieptul în față și umerii drepți spre intrarea principală a conacului aranjându-și între timp cămașa de un alb pur pentru a face ca întotdeauna o impresie perfectă oricărui vizitator dar el nu ar fi știu că așa zisul musafir îi va pune și mai mult bețe în roate spre planul său de a deveni capul familiei Ackerman,covoarele pe care călca Levi cu încredere și o suspiciune vagă ce ar fi știut ce îl așteaptă, erau de un roșu sângeriu pe podelele cu dușumea închisă,draperiile erau trase pentru că lumina soarelui îl enerva pe omul palid și brunet.Focul din camera oaspeților era privit de vizitatoarea nerăbdătoare,flăcările mocneau în șemineul cărămiziu lângă care stătea o fată de statură înaltă cu un corp modelat frumos cu părul negru tuns până la umeri cu ochii blajini și albaștri de o nuanță albastră închisă strălucind ca niște stele pe bolta cerească .Acesti ochi pierduți printre tot felul de gânduri ale brunetei ascundeau un trecut dureros dar își baricada perfect sentimentele cu nepăsare,privind acel foc care parcă ar fi hipnotizat-o pe Mikasa.
Își ducea manile subțirele spre piept incrucisindu-le peste tricoul ei negru si așteptând parca o veșnicie pentru venirea rudei sale nesuferite,Levi Ackerman.Se plimba nervoasă prin camera curată si mobilitata frumos,fiind elegant si ordonat orice lucru deoarece aici se afla teritoriul si regatul Contelui Levi deci tot ar fi trebuit sa fie perfect.
Fata își aținti ochii curioși spre un tablou agățat pe un perete de culoare vernil in care se afla doamna doua persoane; Kuchel Ackerman,raposata ființa care i-a dat dat stapanului locuinței lângă ea aflându-se prea iubitul ei fiu.Amandoi aveau niște fețe atât de fericite lipsite de griji...până când s-a întâmplat acel incident . . .

Mikasa scoate un oftat deranjat din gâtul său își muta imediat privirea când auzea scârțâitul ușii si intrarea in încăpere a lui Levi.Bruneta isi puse mâinile pe solduri privindu-l in ochi sfidătoare pe omul palid din fața sa si arucându-i următoarele cuvinte mai mult în silă și batjocor:

-Dragul meu nu știam ca întârzii atât de mult,bate din picior iritata auzindu-se zgomotos bătaia din picior a Mikasei enervandu-l pe Levi doar prezenta unei rude infecte in fața lui nu numai acțiunea ei.

Pentru Levi aproape toată lumea i se par niște infecți nenorociti si niste javre ordinare in afara de mama lui care a murit asa cum considera el,ca un inger care i-a sifdat pe cei blonzi cu ochi albaștri ca fiind cei puri,ea o bruneta si cu un corp plăpând ca al unui mort "fericit" având doar de ce are nevoie, pe copilul sau scump,a putut ajunge spre Cer cu ajutorul sacrificiului pentru odrasla care i-a dat viata si l-a crescut cu iubire.Mai vede alta posibilitate de om pe care l-a surprins pana acum si anume pe tânărul Eren Jaeger,chiar daca e un copil vede in el o ura mare si un izvor care nu ar seca niciodată de furie fiind ca un vulcan in curând luând foc la atâtea sentimente inhibate in el si ar vrea sa continue sa il aiba lângă el doar ca sa ii aibă acel suflet mândru si insetat de o răzbunare cruntă ca si masă,sa isi satisfacă nevoile cu el pana in cele mai negre colțuri . . . Il urăște cu înverșunare pentru plăcerea pe care o are asupra lui .

Levi o privi sictirit pe Mikasa mutându-și privirea de fața fetei in orice alt loc al camerei oftând zgomot și scoțând un râs batjocoritor si rostind pe o tonalitate a vocii nervoasă :

-Ce dracu cauți aici Mikasa?nu ti-a ajuns sa fi sclava prin alte locuri și ai venit aici sa imi pupi mie tălpile? Haide as vrea sa o faci!rânjește mândru și își întinde piciorul cu bocanci negri si curați

-Levi!Ai grija cum ma tratezi si cum imi vorbești! privirea Mikasei i se întuneca deodată își scoate din cizmele maronii de piele un cuțit și aruncă strategic spre capul lui Levi ratându-l milimetric și infipsandu-se puternic in tabloul in care se afla el și mama lui.

Levi scrâșni din dinți furios la acțiunea fetei,se auzea ticăitul ceasului iar asta il enerva si mai mult pe om,ar fi vrut sa acționeze mai repede si la fel ca lui unchi-su sa facă sa isi înghită cuvintele.Afişă pe fața sa o urmă de nepăsare dar ochi demonici roși care eliminau o aură neagră ii dădea de gol furia din el si umbra de pe perete ii devenea mai mare și preominentă ieșind tot felul de tentacule lungi ca niște șerpi așteptând la orice ordin al stapanului următoare mișcare de a-i fărâma craniul acestei fete care din păcate îi e ruda si ii pătează și mai rau numele de "Ackerman".

> 𝑫𝒆𝒎𝒐𝒏 𝑽𝒆𝒏𝒊𝒏𝒐𝒔 <Where stories live. Discover now