Capitolul XVI - Mort

72 11 7
                                    


            Narator povesteşte  :


    - Ce a fost in capul tau ? ce a fost ! ? intreba Eren cu vocea sa vlaguita stand intr-un fotoliu verde in biroul lui Levi , isi prinse firele de par si respira numaidecat haotic la scena pe care o vazuse si nu si-o putea scoate din cap lacrimi abundente scurgandu-se pe obraji , de ce ? Oamenii aia nu ti-au gresit cu nimic nenorocitule ! isi duse picioarele spre piept si isi afunda plansul inabusit in genunchi incercand sa se opreasca dar fara folos ,  satenul fu prea distrus ca sa treaca peste ii era teama sincer vazand acum si comparand puterea lui Levi cu a sa ii era teama dar el e un vanator , nu ? A jurat sa se razbune si cum asta daca prada il vaneaza ? El e doar un copil in mana sortii dar refuza si accepta sa sfideze destinul . " NU SUNT BATJOCORA NIMANUI " Isi zise el in minte dar nu avu puterea sa o zica cu voce tare . Ce e de facut ? Stie ce trebuie sa faca , se ridica in picioare si priveste spre brunet cu cea mai mare ura si repulsie pe care o putu avea in inima . . . , Te urasc ! Esti un imbecil . Pe mine puteai sa calci cat vrei , i se intuneca privirea strangand din pumni nervos , dar nu pe sufletele acelor oameni nevinovati . Jur ca pentru asta o sa mori in cele mai groaznice chinuri de catre mana mea . 

    Incepu sa tipe disperat in mintea sa purtand o batalie prea mare , ura pe care o avea fata de Levi si furia sa constanta si atasamentul care incepu sa creasca fata de acest demon , e o otrava placuta . 

   - Asculta-ma pustiule . Mie chiar nu imi pasa de viata ta sau de viata altora . Ai inteles ? ochii i se inrosi usor calcat pe nervi ii prinse maxilarul strans il impinse cu putere in perete si se uita fix in ochii turcoaz ai pustiului scarba fata de saten adunandu-se si mai multa cand isi aduce aminte de figura aceasta si la vechea sa prietena - Isabel . Ii prinse gatul il strange cu usurinta si relua , Nu mi-a pasat niciodata de tine o sa ti-o zic pe scurt pe doi rahatule , in noaptea aceea am facut sex cu tine pentru ca nu aveam ceva mai bun de facut , voiam sa vad cat de bun esti dar ghici ce ? esti la fel ca alte tarfe pe care le-am mai folosit , privi in sila , cum m-am putut pata eu pe unul ca tine nu stiu ! ? ii dase in genunchi in abdomen prizandu-i firele de par razlete , esti doar un gunoi . Ingenunchiaza in fata mea . Daca e nevoie linge-mi si pantofii . Spuse pe un ton al vocii mandru afisand in coltul gurii zambetul sau nenorocit si superior . Obligandu-l sa ii linga incaltamintea simtind limba umeda a pustiului pe pielea scumpa a pantofului . Ti-am zis de atatea ori de mine nu se trece . Eu fac legea nu dusmanul . Sunt un Conte dat dracu si tot la mine vine banul . La omul inteligent vine banul permanent . Si pe omul smceher se ridica sus de tot unde dusmanii nu au loc . Eu sunt Levi Ackerman . 

   Amandoi aveau gandiri total diferite . Levi era gata sa ucida fara sa se mai gandeasca oameni pe cand Eren trebuie sa se certe cu constiinta sa pana ar face-o , Levi e cel care ia alegeri inteligente pe moment pe cand Eren ia alegeri idioate si le regreta in scurt timp , sunt multe diferente intre cei doi dar cred ca cea mai importanta e ca Levi e un om puternic caruia nu ii e teama de viitor si are puterea chiar daca e ranit sa mearga tot in fata pe cand Eren e un pusti care se invinovateste de atat de multe fiind controlat de atata ura incat nu stie ce sa faca . E speriat . . . si mai presus de asta la vorbele adresate lui de la Rivaille il dor enorm . 

    Condus de manie nu are de gand sa se lase calcat in picioare , are si el de intretinut o mandrie nu ? Isi scoase pantoful din gura sa si se apropia sa il linga asa cum trebuie dar situatia se schimba cand satenul isi baga dintii puternic in tibia brunetului smulgand din carne plini de nervi smucindu-i piciorul si rupandu-l din incheietura . Il fulgera cu privirea sa amenintatoare cand se ridica il lua pe Levi de mana i-o suceste si il baga cu fata in perete soptindu-i la ureche pe o voce suava :

   - Crezi ca ma vei ucide acum dragule ?ii linge gatul usor si rasufla aer fierbinte in urechea lui , asculta-ma nu ma vei lasa . Stiu asta . Simt asta . . . instinctul mi-o spune . Ma vrei mort dar tot odata vrei sa fiu aici langa tine poate pentru ca eu sunt singurul care reuseste sa te intealaga , singurul care te-a suportat pana acum nu mi-e teama de tine si asta te oftica cumva dar ghici ce ? inca am de gand sa te ucid intr-un mod sau altul , ii pune mana pe piept si dupa si-o aluneca usor spre turul pantalonilor , ti-e frica sa ma accepti demonule ? Ti-e frica ca eu iti pot oferi dragoste si iti voi deteriora acea inimioara mica si neagra ! Poate de asta esti asa cu mine pentru ca inauntrul tau iti e frica . Sau nu ma poti ucide fiindca eu stiu sa iti satisfac toate nevoile . 

   - Ma calci pe nervi jigodie ! se elibera din stransoarea satenului si il indeparta de langa el cu un pumn in nas , Nu te plac si nu are cum sa imi fie frica de unu ca tine ! Daca  Diavolul stie un lucru acela este ca oamenii trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru comportmanetul lor defectuos, iar tu ai devenit un mare pervers pustiule !Daca am chef te pot omori dar nu acu- . . . 

    Instinctul lui Levi supranatural simti pericol se uita in stanga in dreapta dar nu vazu nimic ce ii poate atrage atentia . Poate e din afara . Un glont intra cu putere perforand geamul si totodata clavicula lui Eren glontul fiind aproape de gat . Imediat cu intrarea bucatii de fier in muschiul baiatului sangele se scurgea pe jos formand o balta . 

    Eren cazu pe jos privind cu irisul sters de culoare iar sclipirea lipsita , privea in vag incepand sa planga printre sughituri . Incepea sa aiba convulsii si sa i se scurga sange din gura privea pe sub gene privirea incetosandu-i-se si tremurand speriat ca un biet iepure prins in capcana . 

    Brunetul isi scoase batista si o pune pe rana lui Eren incercand sa opreasca sangerarea dar fara niciun pic de rezultat :

    -  O o s-sa mor ! ii prinse mainile strans lui Levi

   - Nu o sa mori ai incredere macar odata in mine prostule ! incepe sa i se franga si lui glasul de mila dar nu afisa niciun sentiment inca pastrandu-si acelasi calm in momentele dificile . Nu . . . o sa mori , ii prinde si el mana si si-o duce spre frunte scotand o respiratia sacadata parca vinovat de starea lui Eren , fii bine te rog nu ma parasi . Te vei trezi si imi vei zambi din nou ai inteles Isa- . . . adica Eren . Vei fi in viata si te vei certa doar cu mine si cu nimeni altcineva . O sa rezolv problema tu doar nu ma parasi .

   E gata sa se ridice sa vada cine e atacatorul dar mana slabita a pustiului simti cum il facu sa se opreasca din actiunea sa prizandu-i maneca spunand pe o voce gatuita si indurerata printre mii de lacrimi ce il facu sa para deja mort pentru fata sa palida si rece pe care o avea :

    - Spune-mi ca ma iubesti . . . Te rog ! Nu ma parasi . Tu mi-ai dat aceasta dorinta de a trai datorita tie . Tu existi in interiorul meu , Levi Ackerman . Il tine usor de haine si inca zambeste , iti place ceaiul negru , ce insecte iti plac ? ce lucruri colectionezi ? atat de multe lucruri pe care nu le stiu . Am invidiat-o pe Isabel ca stia totul despre tine .  Vreau sa te cunosc mai bine ! plange silentios incepand sa il stranga cu putere de haine tremurand , Asadar . . .  imi e atat de frica !Imi e atat de frica ! rabufni satenul intr-un plans mai tare 

    Sunt un ratat . . . se gandi brunetul . El e atat de violent , personalitatea lui e aiurea , lasa o impresie proasta la prima vedere dar . . . e atat de frumos . E atat de frumos atunci cand zambeste ca ea . 


> 𝑫𝒆𝒎𝒐𝒏 𝑽𝒆𝒏𝒊𝒏𝒐𝒔 <Where stories live. Discover now