Capitolul XIII-Arde-mi sufletul

55 15 3
                                    

- Plod nenorocit . . .plod nenorocit . . .

Fu în stare Levi Ackerman să zică în timp ce se plimba de colo colo fără stare sau fără pic de noimă . Își frângea degetele de nervi o furie nebună ce îi punea stăpânire pe creier . Privirea sa mereu rece , arogantă ce îți trezește un sentimente de superioritate a contelui te face să te gândești la exclamația unui " Du-te dracu ! " sictirit în timp ce pentru Eren Jaeger ochii brunetului lipsișți de viață parcă i-ar spune " Comportă-te așa în continuare și îți vei găsi sfârșitul în Iad ! "

Levi reuși doar să stea cu spatele mândru față de tânărul Jaeger , îl privi cu coada ochiului observându-i chipul furios , încruntat încerca să îl ignore să îl trateze diferit față de mulți alți plozi . Șatenul avea ceva diferit nu . . . mint ! Eren Jaeger e un om diferit . Brunetului îi plăcea sentimentul de nebunie din capul pieptului dar fiind luat pe nepregătite a fost suprins de întrebarea adolescentului :

-De ce ?

Eren încerca să îl facă pe Levi să se simtă ca cel mai mare nenorocit , exact ca o surcică frântă . Ochi mari și turcoazi îl privi atât de trist , amăgit și deznădăjduit . " De ce ? De ce ? De ce ? " Îi era ca un ecou în cap lui Levi întrebarea aceasta simplă aruncată de puști . Un sentiment negativ îi învăluia sufletul era o întrebare ce îi făceau pe amândoi să ducă o viață atât de tristă , sumbră , chinuitoare și neîmplinită .

Vor încerca să caute ceva ce nu poate fi găsit la fel ca și piatra filozofală .

Levi ofta și după câteva minute de gândit la un răspuns echivalent îl privi pe puști agresiv , furios gata să îl ucidă în orice moment , dar nu ar face-o nu ?!

Pe un ton rece îi dă un răspuns la fel de rece :

-Dar nu ți-a plăcut Eren ?

Întrebarea asta atât de simplă îl punea pe Eren într-un semn al întrebări . Încerca să fie furios . . . Bine zis încerca, de ce? încerca dar eșua , mereu a făcut-o și niciodată nu a putut fi destul de puternic din punct de vedere psihic . Totodată era furios și pe de o altă parte îi venea să urle de tristețe .

Întrebarea aceasta îl puse pe puști la zid încerca să găsească un răspuns pe măsura sictirelii și tupeului lui Levi Ackerman de a-i răspunde întrebării sale în așa fel .

Eren își încorda maxilarul , pumnii îi încleșta acest sentiment îi era mai mult decât familiar - frica . Un sentiment așa patetic îi stăpânea gândirea copilului . FRICA SENTIMENTUL CE ÎL URMPREA DE FIECARE DATĂ . Eren încerca să îi deslușească cuvintele lui Levi ce putea fi în spatele întrebării " Ți-a plăcut ? " Respira neregulat fie era nervos ori din nou era nesigur pe el . Își lăsa capul în jos lăsând loc valurilor de lacrimi pentru a se elibera , se enerva iar arucând cu cuvinte aspre spre bărbatul din fața sa , vrea să o spună pe un ton aspru dar îi ieși ca un milogit de copil neajutorat :

- Du-te dracu de idiot . Ție ți-a plăcut să mă tratezi ca pe o cârpă ?

Un minut de liniște se adăposti peste cei doi , pașii apăsați pe mocheta încăperii se auzeau în surdină din partea brunetului . Părea din nou ridicol de calm pentru situația tensionantă .

Levi îi analiza ochii șatenului , prizându-l strâns de mandibulă forțându-l să îl privească în ochii săi mici , în ochii lui Eren ieșeau în evidență sentimentul de deznădejde și temere urmate de alte șiroaie de lacrimi . Ochii mari și turcoazi al lui Eren îl privi pe Levi preț de câteva minute dar frica încă îl pândea așa că rupse contactul vizual . Pupila îi tremura întru-cât și corpul nu avea să știe ce va face Levi în prezența lui Ackerman și lupta contra lui niciodată nu ar fi știut ce îl așteaptă .

> 𝑫𝒆𝒎𝒐𝒏 𝑽𝒆𝒏𝒊𝒏𝒐𝒔 <Where stories live. Discover now