Capitolul XX- Trandafirul negru

40 5 0
                                    

01.02.2020

***

Narator povestește:

" Tu poți fi Căpitanul iar eu pot fi subordonatul tău . . .

Poți fi lacrima pe care o plâng dacă ne despărțim

Sau soarele care răsare dimineața

Ne putem iubi

Când în același timp ne putem urî !

Noi suntem perechea perfectă ,

Deoarece tu ești alesul meu ! "

La asta se gândi micul șaten când se uită la Levi , dar ura asupra brunetului devenise mai mare , îl ura , îl dorea să vadă cum moare în mâinile lui .

Brunetul își retrifica propoziția uitându-se din cap până în picioare la el :

- Ți-am zis vreau să fac sex acum așa că nu sta împotriva mea puștiule !îi pune mâna pe pectorali și îi ciupi sfârcurile prin materialul cămășii îl trânti pe pat în timp ce își mișcă organul genital prin pantalonii puștiului scotând din partea lui alte gemete de plăcere , îl privi adânc în ochii săi turcoaz care mocneau de o furie nebună , îi prinse strâns maxilarul proeminent și îl sărută cu poftă mușcându-i buza de jos menținând controlul sărutului rostind pe un ton ferm , ăștia sunt ochii unui răzbunător , plini de ură , furie și trecuți prin durere și extaz ! începu să râdă batjocoritor în fața șatenului mângâindu-l într-un mod jalnic ca pe un animal , ești la fel ca un șobolan speriat ! rosti acesta când coborî cu săruturile fierbinți peste pielea catifelată și bronzată a lui Eren .

Îi plăcea ce auzi din partea șatenului , văzu și el că era speriat tremura sub mână lui și asta îl făcu pe Levi să se simtă bine, fericit până la extaz când știe că prada sa parcă îl roagă din priviri să îl cruțe . Însă nimic nu scăpa din mâna acestui demon întruchipat . Îi trebuie o pedeapsă puștiului și una cât se poate de aspră . Asa că săruturile se transformau în mușcături care deveneau atât de bruște și puternice lăsându-i pielea vânătă pe claviculă , gât , coaste . Puștiul scânci dându-i lacrimile nu se putea opune deoarece încheieturile sale îi erau prinse de cătușe și puse deasupra capului prinse de o parte a patului în timp ce hainele sale zăceau pe jos , Levi se puse cu toată puterea în poala șatenului pentru a nu putea riposta într-un fel .

- Levi la naiba ! dă-te de pe mine , doar nu ești așa nebun nu ? geme întretăiat chelălăind și lăsându-și lacrimile să cadă peste obrajii înroșiți , Levi dă-mi drumul ! își dă capul pe spate

- Nu prea cred , doar ți-am promis asta nu ? Așa că taci știu că îți place . Îi prinde atât de strâns penisul în mână în timp ce îi mușcă sfârcurile până i le făcu vineți sau chiar îi curgeau ușor sânge , din acel sex plin de romanță și vis erotic pe care îl visa Eren Jaeger deveni fără să își dea seama dominat ca o păpușă în plină agonie de diavolul de Ackerman, se transforma într-unul de ură și regret . Dar asta schimba într-un fel viziunea lui Jaeger ? Da , după acest experiment dus până la capăt de torționarul făra repulsie de Ackerman îl va urî până la moarte și îi va face viața un iad să sufere așa cum milioane de oameni au murit sub sabia sa . Iar când va ajunge acest prinț al iadului în Împărăția sa de foc să îi prindă mantia neagră milioanele de oameni și să îl tragă spre moarte și să îi scoată sufletul să simtă agonia .

> 𝑫𝒆𝒎𝒐𝒏 𝑽𝒆𝒏𝒊𝒏𝒐𝒔 <Where stories live. Discover now