Capitolul XIX - După faptă și răsplată

39 4 5
                                    

****

03.10.2019

Pentru tine ,

                                             De Levi Ackerman

Sa te aud cum strigi in prag de lună
Sa te  vad pe creștet cu o cunună ,
Buzele sa ti le simt , fericit sa îmi razi
Si de a mea iubire sa nu te îndepărtezi !

Vreu la piept sa te simt
Iar noaptea o sa pleci , asta , presimt
Dor sa iti fie dor si sa suferi in melancolie
Asa cum eu ca tine , Fata Morgana , am făcut
Dar la final , iubire am sa caut .

De ce ? Pleci si nu zici nimic
De ce ? Ma ignori și ma simt atât de mic
De ce ? Suftele de doi copii nu pot fi împreună
De ce ? Iubirea noastră grav dăună


       Asta ar fi unele din sentimentele pe care tânărul Levi Ackerman le poarta asupra satenului dar adesea nu ii sunt recunoscute în fata poate pentru mândria sa exagerat de mare sau de cele mai multe ori pentru frica de a nu fi rănit . Deja surioara sa a fost ucisă nu îl poate pierde si pe Eren mai ales ca vede deseori în micul saten plăsmuirea surorii sale aceeași ochi verzi , acelaşi nas mic și cârn ori aceeași speranța și entuziasm atât de enervant pentru brunet cât și de molipsitor . Simțind cum micul sau "animal de companie" fuge , unde are probleme ? Doar nu poate sa îl lase de izbândă pentru ca in prim plan si-a pus deja amprenta pe el .


      -     Nu nenorocitule agh da-mi drumul , zise Eren pe un ton sacadat si gâfâind la atingerile atacatorului isi dase jos pantalonii gata sa intre în zona lui anala cât poate de puternic dar în momentul oportun Levi apare dându-i un picior cu toată forța sa în zona mandibulei văzut jos ii da și alte picioare scoțându-i un dinte . Vazand pe degetele violatorului urma de lichid alb a satenului sângele clocotea mai rau în vene și plin de nervi il calca pe degete auzindu-se o trosnitura destul de nasoala a falangelor .

     -    Tu de Eren al meu nu te atingi , strâmbă din nas Levi după își muta privirea ucigătoare spre micul saten care stătea zgribulit intr-o parte speriat , distrus si plângând ca un copil mic după mama se apropia cu pași înceți și apăsați spre Eren aceeași liniște enervanta , liniștea ce ii calca pe nervi pe amândoi liniștea ce se transforma în cearta , Idiotule , reproșa brunetului ii prinse hainele largi ale satenului după il baga cu toată forța în perete lovindu-i spatele (ce e drept nici satenul nu se aștepta la acearta lovitura) , unde ai fost ? De câte ori ti-am zis sa îmi spui unde pleci și când pleci . La naiba cu tine . Uneori ești asa o pacoste și un mare nimic de uneori  nu as  vrea un asemenea gunoi dupa mine ! Ofta zgomotos Levi


       Eren își prinse antebrațele lăsând câteva lacrimi sa cada si murmurând își lasa capul în jos toată lumea i se prăbuși în cap . Își șterge ochii dar degeaba lacrimile nu încetau sa mai  cada cu alte cuvinte supărarea se transforma în furie iar furia fu revărsată asupra brunetului din fața sa :


        -Taci , taci , taci ! Tipa acesta nervos  corneea devenindu-i roșie din pricina lacrimilor revarsate si a maniei , după privirea i se schimba intr-una meschina cat si ochii verzi care mocneau ca un vulcan , iti dădeai seama  ca rațiunea lui Eren era dusa si era terminata , gata sa faca sa sufere pe oricine ar fi comentat - era prea de tot , uneori a-i crede ca pustiul asta sufera de vreo boala mintala dar daca ar fi sa o zic asa nu o face doar ca e mult prea temeperamental iar acest lucru e unu dintre cele mai mari defecte ale sale nu-i asa ? 

> 𝑫𝒆𝒎𝒐𝒏 𝑽𝒆𝒏𝒊𝒏𝒐𝒔 <Where stories live. Discover now