45. Το πάρτι τώρα αρχίζει!

4.6K 224 51
                                    

Διαβάστε στο τέλος.

Με αργές κινήσεις άρχισα να το πλησιάζω, σαν να κοιμόταν κάποιος και φοβόμουν μην τον ξυπνήσω καθώς περπατούσα σε κρυστάλλινο χώμα. 

Όταν έφτασα απέναντι από το τραπεζάκι άπλωσα το τρεμάμενο χέρι μου και έπιασα τον φάκελο. Τον άνοιξα χωρίς τα δάκρυα να σταματήσουν να τρέχουν, χείμαρρος, από τα μάτια μου. Μέσα υπήρχε γραμμένη μια μόνο σειρά με τον γραφικό χαρακτήρα του πατέρα μου.

'Καλημέρα!! Τι λες να έρθεις στο πίσω κήπο?'

Τι εννοεί?

Με γρήγορες κινήσεις άφησα το γράμμα πίσω και άρχισα να περπατάω προς την πόρτα που οδηγεί στον πίσω κήπο. Όταν έφτασα απέναντι της έβαλα το χέρι μου στο χερούλι και την άνοιξα όσο πιο αργά μπορούσα. Η αδρεναλίνη είχε ανέβει με αποτέλεσμα τα δάκρυα να πολλαπλασιαστούν αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε. Τα σκούπισα γρήγορα και την άνοιξα παραπάνω ενώ έσκυβα το κεφάλι μου.

"ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!"

Ακούστηκαν πολλές φωνές συγχρονισμένες. Σήκωσα το κεφάλι μου. Η Άρια, ο Στέφανος, ο Μάριος, ο Άλεξ, ο Αλεξάντερ, η Ρόζα και ο πατέρας μου ήταν εκεί με μια τεράστια τούρτα που έλεγε το όνομα μου και είχε κεράκια με το νούμερο 17. Μόλις τους είδα κοκάλωσα ενώ το στόμα μου άνοιξε ελαφρός. 

Έχω να γιορτάσω τα γενέθλια μου από τότε που με παράτησε η Κατερίνα και ο Νικόλας. Δηλαδή περίπου δύο χρόνια. Αλλά και πριν με παρατήσουν ποτέ δεν μου έκαναν έκπληξη ή κάτι παρόμοιο. Πάντα η Κατερίνα έπαιρνε μια τούρτα και την κόβαμε στο σπίτι χωρίς κανέναν άλλο διότι όπως έλεγε δεν ήθελε να της χαλάσουμε την καθαριότητα και δεν είχε χρόνο να κανονίσει να τα κάνουμε κάπου αλλού.

"Χρόνια πολλά!"

Είπε ξανά η Άρια βγάζοντας με από τον λήθαργο μου ενώ με αγκάλιαζε.

"Έχουμε να πούμε πολλά εμείς..."

Μου ψιθύρισε στο αυτί καθώς περνούσα κι εγώ τα χέρια μου γύρω της.

"Γιατί δεν σήκωνες το τηλέφωνο?"

Ρώτησα με παράπονο.

"Κανονικά είπαμε κανείς να μην σου μιλήσει ή σε πλησιάσει αλλά ο Νικόλας το χάλασε. Ε και το πρωί πήγα τελειώσω τις ετοιμασίες για το πάρτι!"

Απάντησε και απομακρύνθηκα ελάχιστα από εκείνη.

"Ποιο πάρτι?"

Όταν Δύο Κόσμοι Ενώνονται [#WWSA2k2018] [#TBGWB18] [#WBC2018] [#SBC2018]Where stories live. Discover now