74. ΣΤΈΦΑΝΕΕΕ!!!

4.7K 220 22
                                    

Προσοχή ακολουθεί σεξουαλικό περιεχόμενο!! Όποια δεν θέλει να το διαβάσει ας το προσπεράσει. Όποια θέλει ας ελέγξει αν είναι οι γονείς της κοντά😂😂

"Και αυτό!"

Είπε δείχνοντας το σουτιέν μου. Αφού πήρα μια βαθιά ανάσα πέρασα τα χέρια μου στην πλάτη μου και με μια κίνηση το ξεκούμπωσα χωρίς να πάρω το βλέμμα μου από το δικό μου. Έβγαλα τις τιράντες και σύντομα βρέθηκα γυμνή μπροστά του κοιτώντας το πάτωμα από ντροπή. Ένοιωσα ένα χέρι να πιάνει το δικό μου και πριν προλάβω να σκεφτώ κάτι βρέθηκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον χαμογελαστό Στέφανο από πάνω μου που φορούσε μόνο το μποξεράκι του. 

"Ντρέπεσαι?"

Ρώτησε χαχανίζοντας βγάζοντας μερικές τούφες από το πρόσωπο μου.

"Όχι..."

Απάντησα κατευθείαν μετακινώντας το βλέμμα μου στα μάτια του αποφασιστικά. 

"Μμμμμ είσαι σίγουρη?"

Είπε βάζοντας το ένα του χέρι στο δεξί μου στήθος. Άρχισε να κάνει κυκλάκια με τα δάκτυλα του γύρω από την ρόγα μου και έπειτα άρχισε να την τσιμπάει ελαφριά σκληραίρονοτας την.

"Ν... ναι..."

Απάντησα με δυσκολία αφού πλέον η ανάσα μου είχε αρχίσει να βαραίνει. Πλησίασε το πρόσωπο του στο δικό μου και ένωσε γλυκά τα χείλη μας. Χωρίς να το σκεφτώ έβαλα ανυπόμονη τα χέρια μου στο μποξεράκι του και του το κατέβασα βιαστικά κάνοντας τον να γελάσει πνιχτά χωρίς να διακόψει το φιλί. 

"Σε θέλω..."

Ψέλλισα ξέπνοα πηγαίνοντας το δεξί μου χέρι μπρος-πίσω ερεθίζοντας τον. Εκείνος αναστέναξε ελάχιστα και έπειτα έβαλε το δικό του στην περιοχή μου τρίβοντας την έντονα. Κατευθείαν άνοιξα ελάχιστα το στόμα μου γουρλώνοντας τα μάτια μου σφίγγοντας πιο πολύ την στύση του.

"Τι θες? σε... σεξ ή...ή έρωτα?"

Ρώτησε με δυσκολία σπάζοντας το φιλί. 

"Σεξ."

Απάντησα αμέσως και έπειτα έβαλα τα χέρια μου στο ξύλο που είναι το κρεβάτι. Εκείνος χωρίς να πει κάτι έβαλε δύο δάκτυλα μέσα μου κουνώντας τα γρήγορα. Άρχισε να πιπιλάει το στήθος μου κάνοντας το όλο αυτό πιο έντονο απ'ότι ήταν πριν και χωρίς να το καταλάβω τον γρατζούνισα στην πλάτη. Πονούσε, μπορούσα να το καταλάβω από τις κινήσεις του αλλά δεν είπε τίποτα, αντίθετα αύξησε την ταχύτητα των δακτύλων του ενώ εγώ περνούσα τα πόδια μου γύρω του.

Όταν Δύο Κόσμοι Ενώνονται [#WWSA2k2018] [#TBGWB18] [#WBC2018] [#SBC2018]Where stories live. Discover now