4

16.7K 996 264
                                    


"Bay Lee Dong Soo. Taslakları alabilir miyim?" diye sordu Jongin.

"Elbette bebeğim, ama neden önce bizimle biraz bir şeyler içmiyorsun?" diye sordu Lee Dong Soo yanındaki boşluğu göstererek.

"Ben eğlenmeye değil, işimi yapmaya geldim." diyerek cevapladı onu Jongin.

Lee Dong Soo'nun yanında oturan kumral kadın müzik sesini bastıran bir kahkaha attı. "Seni duyan görev başındaki polis memuru sanır. Biraz rahat ol şekerim." dedi ve ona göz kırptı.

"Bu soğuk tavırları onu daha ateşli yapıyor." dedi Lee Dong Soo.

"Taslaklar." dedi Jongin dişlerini sıkarak.

**

"O burada." dedi Sehun. İnsan kalabalığından onu göremese bile kokusunu alabiliyordu.

Onun neyi kast ettiğini anlayan Chanyeol tıpkı onun gibi ayağa fırladı. "Sahi mi?" Onu tanıyamayacağını bilmesine rağmen tıpkı Sehun gibi oda gözleriyle etrafı aramaya başladı.

Onların bu tepkilerine anlam veremeseler de Yifan ve Baekhyun da şaşkın şaşkın etrafa bakmaya başlamıştı.

**

"Bu ateşli esmerin senin olacağını söylemiştin ama çoktan kapılmış." dedi Jongin'in arkasından bir ses. Jongin sesin sahibini tanımıştı. Adını bilmese bile onu daha önce de Lee Dong Soo'nun yanında görmüştü, onun arkadaşıydı.

"Ne demek istiyorsun?" dedi Lee Dong Soo kaşlarını çatarak.

Adam ensesini işaret itti. İşaret parmağını bir kaç tur döndürdü ve "İşaretlenmiş." dedi.

Jongin'in beklemediği bir şekilde Lee Dong Soo onu sertçe çevirip ensesine baktı. Ensesindeki iz apaçık bir şekilde ortadaydı. Lee Dong Soo şokla bir adım geri çekildi.

"Sen gerçekten işaretlenmişsin." diye fısıldadı fakat Jongin müzik sesiyle onu duyamamıştı. Beta olan arkadaşları bile ne dediğini çıkaramamışlardı.

"Taslakları alabilir miyim?" dedi Jongin ve hala Dong Soo'nun kolunu tutan elini silkerek kolunu kurtardı.

Lee Dong Soo korkunç bir kahkaha attı. "Aylardır beni soğuk tavırlarla oyalıyorsun ama kendini başka bir alfanın altına mı attın?"

Onun hakaretiyle Jongin'in kanı beynine sıçramıştı. Yumruğunu Lee Dong Soo'nun sol gözüne gömmüştü. Normalde bir omeganın yumruğu bir alfaya ulaşmazdı, ulaşsa bile etki etmezdi. Zaten bir omega bir alfaya yumruk atmaya kalkarak onu kışkırtacak kadar ileri gitmeye cesaret etmezdi. Tamda bu nedenle Lee Dong Soo içkinin de etkisiyle hazırlıksız yakalanmıştı.

Lee Dong Soo yumruğun etkisiyle masaya geri yığılmıştı. Kumral kadın birden kucağına düşen Dong Sooyla tiz bir çığlık basmıştı. Bununla birlikte DJ müziği kesmişti. Zira orası her gün kavga çıkan kenar mahaller barı değildi. Oldukça elit bir yerdi. Çıkan kavga DJ'yi bile şaşırtmış ve müziği kesmesine neden olmuştu.

**

Müziğin kesilmesi ve herkesin odağının tek bir noktaya odaklanmasıyla Sehun sırıttı. "İşte orada." dedi zaten herkesin şokla baktığı noktayı işaret ederek.

"Sakın bana yumruğu atan deme." dedi Chanyeol şokla. Gerçi içinden bir ses yüzde yüz o diyordu.

Sehun ona döndü ve sırıttı. "Evet o."

"Tanrım. Bir şeyinde normal olsun!"

Sehun hafif bir kahkaha attı. Chanyeol haftalardır ilk kez onu gülerken görüyordu. Sehun hafif adımlarla oraya doğru yürürken diğerlerine onu takip etmelerini işaret etti.

Alfa'mHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin