9

15.3K 914 138
                                    

Jongin Sehun'un ne kadar güçlü olduğunu artık daha iyi anlıyordu. Orada bulunan bütün betalar kendilerini kötü hissederken birkaç alfa bile auradan kötü etkilenmişti. Fakat Sehun'dan hiç bir aura yayılmamasına rağmen hiçte etkilenmiş görünmüyordu.

"Ah, özür dilerim." dedi Cha Dong Woo. "Seni görünce malum şahıs aklıma geliyor ve sinirlerim tepeme çıkıyor. Bilinçli yaptığım bir şey değildi." 

Sözlerini bitirmesiyle baskıcı aura tamamen yok oldu ve tıpkı Sehun gibi Cha Dong Woo'dan da hiç bir aura yayılmamaya başladı. Jongin, Junmyeon'dan Sehun ve Chanyeol'un çok güçlü oldukları için auralarını tamamen saklayabildiklerini duymuştu. Bu da demek oluyordu ki, bu adam da onlar kadar güçlü idi.

"Sorun değil." dedi Sehun ve ekledi. "Sorunlarım beni maçlardan alıkoyacak kadar büyük değil."

Jongin şaşırmıştı. Acaba Sehun'un ne gibi bir sorunu vardı?

"Sevindim, seninle son kez sportmence rekabet edebilme şansı yakaladığım için." dedi Cha Dong Woo. "Bu arada tebrik ederim ruh eşini bulmuşsun." dedikten sonra gözleri Jongin'e kaydı. Bir an için gözleri kesiştiğinde gördü, Jongin'in geleceğini...

"Jongin Hyung, bebeğin ve senin sağlığı için dinlenmek zorundasınız." dedi Chanyeol.

"Ben ve bebeğim alfamın yanından ayrılmayacağız. Bizim yerimiz onun yanı." dedi karnı burnunda omega.

Gözlerinden hüzünlü olduğu belli olsa da, güçlü durmaya çalışıyordu.

Görü değişti ve tekrar gördü. Daha uzak bir geleceği...

"Onun ruh eşi olduğumu nereden anladın?" diye merakla sordu Jongin. Artık ruh eşi kavramını o kadar çok duymaya başlamıştı ki doğru olduğuna inanmaya başlamıştı.

Cha Dong Woo gördüğü görünün etkisinden çıktıktan sonra gülümsedi. Jahwa alfaları çok şanslıydı. Mükemmel omegalarla ruh eşi oluyorlardı.

"Onun kokusu seninkiyle karışmış, çoktan seni işaretlemiş. Jahwa'nın büyük alfasının işaretlediği omega ruh eşinden başka kim olabilirdi?" dedi ve ardından Sehun'a döndü. "Ailenize yine mükemmel bir omega katmışsınız."

Sehun gülümsedi ama bu pek hoş bir gülümseme değildi. "Benim küçük canavarım, cennetini ima eden bir cümle kurduğunu duysaydı, kafanı vücudundan ayırabilirdi."

"Küçük mü? Onun neresi küçük? Ayrıca Oh Sehun bu olmadan onu durdururdun."

"Elbette." dedi Sehun. "Tabi önce seni hastanelik ettiğinden emin olduktan sonra." Yüz ifadesini değiştirdi ve daha sert bir ses tonuyla söyledi. "Mirhas ile aramızdaki sulhun bozulmasını istemem, bunun için eski defterlerin tamamen kapanması gerek beni anlıyorsun değil mi?"

Cha Dong Woo acıyla gülümsedi. "Ben Baekhyun seçimini yaptığından beri o defteri kapadım." dedi. Sehun'a doğru yürürken ekledi. "İyi olan kazansın." dedi basket maçlarını kastederek.

Tam Sehun'un yanından geçerken durdu ve kulağına fısıldadı. "Bir gözü mavi diğeri sarı, bir Jahwa yavrusu, siyah beyaz kürküyle karların üzerinde koşuyordu. Neşeli ve güçlü görünüyordu. İyi bir varisin olacak Jahwa'nın baş alfası." dedi ve adımlarını devam ettirip takımının kaydını yaptırmak için danışman masasına ilerledi.

Sehun onun aniden söylediği şeyle şaşırsa bile onun ailesinin baş alfalarının yeteneğini bildiği için mutlu olmuştu. Nasıl ki kendi soyunun kanının iyileştirme özelliği varsa, onun soyu da göz göze geldiği insanların geleceğini görebilirdi.

Alfa'mHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin