PART 40

475 30 1
                                    

..... Κατερίνα...Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν δεν το αντέχω όλο αυτό με εμάς..Τη μία ήμαστε μαζί, την μία όχι..

Οκ..Κατάλαβα..Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις..
Ο Μαρίνος ήθελε να χωρίσουμε.Αυτό ήταν σίγουρο..Άφησα σιγά σιγά τα χέρια μου από το πρόσωπο του και γύρισα από την άλλη έτοιμη να φύγω.Ο Μαρίνος έτρεξε κοντά μου,με τα χέρια του με τράβηξε από την ζακέτα και με φίλησε παθιασμένα.Τι ήταν αυτό;; Με μπέρδεψε το παλιόπαιδο!! Γαμώτο μου..Όταν κάνει κάτι τέτοια με τρελένει..Μετά από λίγη ώρα σταματήσαμε να φιλιόμαστε.Ο Μαρίνος συνέχισε να να κρατάει απ'την ζακέτα...Μην του φύγω..χαχ.Με κοίταξε στα μάτια πιο σοβαρά από ποτέ.Τέτοιο βλέμμα δεν είχα ξαναδεί από τον Μαρίνο.

Βλέπεις τι γίνεται ρε μωρό μου όταν ποτέ δεν με αφήνεις να ολοκληρώσω αυτό που λέω;;
Τον κοίταζα χωρίς να ξέρω τι να του πω.

Θες να με αφήσεις να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα;
Με ρώτησε ο Μαρίνος.

Ναι..
Του είπα και κοίταζα το πάτωμα.Η αλήθεια είναι πως πάντα βγάζω συμπεράσματα μόνη μου..Ποτέ δεν αφήνω κάποιον να ολοκληρώσει αυτό που έχει να πει.Αλλά ο Μαρίνος είναι πολύ περίεργος.Ποτέ δεν κατάφερα να καταλάβω τι πραγματικά αισθάνεται..Χειρίζεται τα πράγματα με περίεργους τρόπους αλλά και τόσο γλυκούς..

Είπα πως δεν αντέχω όλο αυτό με εμάς..Τη μια είμαστε μαζϊ την μια όχι.Αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τσακωνόμαστε...βρίσκουμε ΠΑΝΤΑ τον τρόπο να είμαστε και πάλι μαζί.Αυτό με τρελαίνει!
Αυτό που είπε ο Μαρίνος ήταν τόσο σωστό..Κάθε φορά που τσακωνόμαστε με τον Μαρίνο, μπορεί τα σώματα μας να ήταν μακριά το ένα από τον άλλο,αλλά οι καρδιές μας πιο κοντά από ποτέ.Δεν υπήρξε στιγμή που να τσακωθήκαμε και να μην σκεφτόμουν τον Μαρίνο.Αυτό μας ένωνε περισσότερο.Καθίσαμε σε ένα παγκάκι και ο Μαρίνος με κρατούσε αγκαλιά..

Μαρίνο...Να σου κάνω μια ερώτηση.

Ότι θες.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να με αγαπήσεις; Αυτό που σου τράβηξε προσοχή επάνω μου στο σχολείο; Θέλω να πω...Υπήρχαν τόσα κορίτσια εκεί..Η μία πιο όμορφη από την άλλη..Γιατί εμένα;;

Γιατί εσένα;; Όλες δεν σταματούσαν λεπτό να με κοιτάζουν..Νομίζεις δεν το είχα προσέξει; Σε όποιο σχολείο και να πάω αυτό συμβαίνει πάντα..Προσπαθούσαν να κάνουν τα πάντα για να μου τραβήξουν την προσοχή..Μου την έπεφταν με λίγα λόγια.Αντιθέτως εσύ...Προσπαθούσες να μην με κοιτάξεις! Το ένιωθα και εκεί είναι που κατάλαβα πως κάτι αισθανόσουν για εμένα.Το έβλεπα όταν με κοιτούσες..Προσπαθούσες να δώσεις σημασία σε ότι άσχετο ήταν γύρω σου μόνο και μόνο για να μην με κοιτάξεις.Κάθε φορά που μου μίλαγα με τα άλλα κορίτσια, το μόνο που ήθελαν είναι να μην σταματήσει η κουβέντα μου μαζί τους.Μιλούσα και αυτές κρεμόντουσαν από τα χείλη μου..Εσύ..Κάθε φορά που προσπαθούσα να σου μιλήσω..Προσπαθούσες να με αποφύγεις.Ξέρεις πόσο με είχε τρελάνει αυτό;;

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now