PART 104

271 26 27
                                    

................
Δεν θα πάω στην Κατερίνα! Σταμάτα να το πιστεύεις αυτό.. Οκέυ..Την θέλω! Την ΑΓΑΠΑΩ.. αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω.. ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως αν ήθελα δεν θα πήγαινα από την πρώτη στιγμή που είδα πως είναι Ελλάδα;; Δεν μπορώ να είμαι τόσο εγωιστής μαζί της..

Που θα πας;;

Σπίτι...
Ο Μαρίνος πήγε στο σπίτι.. Εγώ και ο Άρης πήγαμε στο σπίτι.Οι γονείς μου είχαν πάει κάπου να φάνε και να μιλήσουν για να περάσει η ώρα.Πήγα στο δωμάτιο μου και κάθισα στο κρεβάτι μου.

Τικκ τοκκκ

Ο Άρης είμαι.. να μπω;;
Χτύπαγε την πόρτα

Ναι μπες..

Γιατί δεν έρχεσαι κάτω;

Απλώς κάθισα εδώ..

Θες παρέα;;
Ο Άρης κάθισε δίπλα μου.

Γιατί ρωτάς αφού θα κάνεις αυτό που θες;
Του ειπα ξαι του χαμογέλασα.Ο Άρης έβαλε τα χέρια του στην μέση μου και με τράβηξε προς το μέρος του..με έβαλε να καθίσω ανάμεσα στα πόδια του και με είχε αγκαλιά... Αισθανόμουν τα χέρια του να χαϊδεύουν την κοιλιά μου ενώ με κρατούσε.. ξαφνικά ακουμπάει το κεφάλι του στον ώμο μου ενώ ήταν από πίσω μου.. και αρχίζει να με φιλάει στον λαιμό.. ενώ είχε τα χέρια του στην κοιλιά μου.. τα χέρια του πήγαιναν απαλά προς τα κάτω.. Η αναπνοή μου έτρεμε..δεν μπορούσα να το ελέγξω.. ο Άρης έβαλε το χέρι του ανάμεσα από τα πόδια μου..

Άρη..!

Τι;;
Συνέχισε να με φιλάει στον λαιμό.Του άρπαξα το χέρι..

Οι γονείς μου θα είναι σπίτι από στιγμή σε στιγμή..

Δεν θα έρθουν.. σου έστειλαν μήνυμα πως θα πάνε να βοηθήσουν μια θεία σου είπαν....

Άρη τι λες;

Ε δες και μόνη σου..
Μου έδειξε το τηλέφωνο αλλά έπρεπε να το πάρω στα χέρια μου για να καταλάβω καθαρά τι έγραφε το μήνυμα.

Έλα ρε Άρη δώσε μου το!!
Δεν μου το έδινε..

Έλα πάρτο..
Πήγα να του το αρπάξω.. και ο Άρης με φίλησε και με έσπρωξε στο κρεβάτι απαλά.. ενώ ήταν από πάνω μου άρχισε να με φιλάει παντού.Ηθελε να προχωρήσουμε.. αλλά για κάποιον λόγο εγώ δεν μπορούσα.. δεν ξέρω γιατί αλλά φοβόμουν κάπως.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.. δεν μπορώ να το κάνω με τον Άρη..Ο Άρης πήγε να βγάλει την φανέλα του και εγώ τον σταμάτησα.

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now