PART 115

295 22 0
                                    

...............

Καλά πάμε....
Είπα στον Μαρίνο.Φτάνουμε στο σπίτι.. και βλέπω το αυτοκίνητο των γονιών μου είδη έξω από το σπίτι.Πωω.. έφτασαν κιόλας;;
Ανοίγω την πόρτα.. και οι γονείς μου ήταν στο σαλόνι.

Βρε καλώς τους.
Είπε ο μπαμπάς μου.Α.. δεν μ'αρέσει καθόλου αυτό το ύφος...

Γεια..
Είπα αμήχανα.

Ήλπιζα πως θα είχατε φέρει φαγητό τουλάχιστον.. αφού βγήκατε από το σπίτι..
Κεει ξαφνικά ο μπαμπάς μου και κόλλησα.. πίστευα πως θα άρχιζε να λέει διάφορα όπως.. που ήσασταν ; Γιατί φύγετε; Ναι ξέρω και εγώ τι άλλο.

Πηγαίνω τώρα αν είναι..
Πρότεινε ο Μαρίνος και ο μπαμπάς μου αμέσως γέλασε.

Πλάκα κάνω... εσείς πεινάτε καθόλου;;
Λέει ο μπαμπάς μου.Τι ακριβώς συζητάμε τώρα;; Έχω μπερδευτεί πραγματικά.

Θα παραγγείλω πίτσες..
είπε η μαμά μου.Πως να ρωτάγαμε τώρα αν μπορούσα να πάω στο σπίτι του Μαρίνου.. με τίποτα δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε μια τέτοια συζήτηση.Ούτε εγώ, ούτε κι ο Μαρίνος.

Μείνε για φαγητό... ε μαμα; Όλα οκέυ ;;
Είπα στον Μαρίνο και παράλληλα ρώτησα και την μαμά μου.

Εε.. είπα πως θα παραγγείλω πίτσες.. μόνοι μας θα υην φάμε;
Η μαμά μου, μου χαμογέλασε.Πωω.. πάει.. η μαμά μου θέλει τον Μαρίνο στην ζωή μου.. μ'αρέσει αυτό..ο μπαμπάς μου είναι διστακτικός.. δεν δείχνει να διαφωνεί ή κάτι.. περίεργος, αλλά καλό είναι και αυτό πάλι.

Θα καθίσεις για πίτσα Μαρίνο;;
Ρώτησε η μαμά μου.

Αύριο είναι η σειρά σας όμως να έρθετε για φαγητό όμως ε.. Δεν γίνεται να το αφήσουμε έτσι..  αύριο θα κάνω εγώ το τραπέζι..
Είπε ο Μαρίνος.Η μαμά μου αμέσως κοίταξε τον μπαμπά μου.. λες και περίμενε να της δώσει το οκέυ. Παρεπιπτόντως, οι γονείς μου φαινόταν κάπως καλύτερα..Σαν να τα βρήκαν λιγάκι.. δεν ξέρω ακόμη... ο χρόνος θα δείξει.

Καλά λοιπόν..Γιατί όχι..
Είπε ο μπαμπάς μου..Πω.. θέλω να τον πάρω μια αγκαλιά τώρα...δεν περιγράφεται αυτό που αισθάνομαι αυτή την στιγμή.. θέλω να τους σφίξω όλους στην αγκαλιά μου.Η μαμά μου παράγγειλε την πίτσα.. Μέχρι να ερχόταν η πίτσα.. η μαμά μου πρότεινε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.. και τελικά αποφασίζουμε να παίξουμε επιτραπέζια...ναι ναι, σαν παιδιά.Πλάκα θα είχε.
Κάθισα δίπλα από τον Μαρίνο.. και ήμασταν στην ίδια ομάδα.. και η μαμά μου ήταν μαζί με τον μπαμπά μου..αφού παίξαμε επιτραπέζια... η πίτσα ήρθε.Χτυπάει το κουδούνι και πηγαίνει ο Μαρίνος να ανοίξει την πόρτα.Η μαμά μου προσπαθεί να τον προλάβει.. γιατί προφανώς ο Μαρίνος σηκώθηκε για να πληρώσει αυτός τις πίτσες.Ανοίγει την πόρτα ο Μαρίνος.Και βάζει το χέρι του μπροστά από την πόρτα εμποδίζοντας την μαμά μου.. πλάκα είχαν που τσακώνονταν για το ποιος πληρώσει.

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now