PART 67

339 27 5
                                    

.............
Σε ακούω Κατερίνα...
Μου είπε ο κύριος Αλέξης.

Τι ακριβώς θες να μάθεις;
Τον ρώτησα.

Τι σου είναι ο Μαρίνος..πως εσύ είσαι μαζί του..Πως γνωριστήκατε και ότι άλλο θες ή τέλος πάντων τι είναι αυτό που το κάνει να είναι σημαντικό..

Είναι σημαντικό! Εμ...Ήταν καθηγητής μου..

Α μάλιστα....και;;
Καθόλου έκπληκτος δεν μου φάνηκε..περίμενα μια πιο παρορμητική αντίδραση.

Στο γυμνάσιο γνωριστήκαμε..αφού ήταν μαθηματικός μου.Είχαμε σχέση κρυφά από όλους..μέχρι που το έμαθαν οι δικοί μου και όλα διαλύθηκαν..Με έστειλαν Αγγλία αλλά κατάφερα να τους πείσω να γυρίσω πίσω μετά από περίπου ένα χρόνο..

Τι σπουδαίο έχει η ιστορία που μου λες τώρα;;πως ξέρεις πως σε αγαπάει;

Τι εννοείς πως ξέρω πως με αγαπάει;; Το νιώθω..τον αγαπάω όπως και αυτός! Πέρασε τόσος καιρός και με περίμενε! Έκανε τα πάντα για εμένα.

Και λοιπόν;
Με ρώτησε κοιτώντας με ειρωνικά.

Τι λοιπόν;; Δεν μπορείτε να κατάλαβεται ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! Δεν ξέρετε τι σημαίνει αγάπη..! Σταματήστε να κάνετε τον ανήξερο...Αν εσείς λέτε πως δεν είναι σημαντικό όλο αυτό που έγινε με εμένα και τον Μαρίνο τότε το πρόβλημα είναι δικό σας..και αφού μας δόθηκε το θάρρος να μιλάμε πιο άνετα μετά από όλο αυτό..Θα σου μιλήσω στον ενικό..Ξέρεις τι σημαίνει να αγαπάς;;

Δεν ξέρω τι σημαίνει αγάπη;;; Εγώ δεν ξέρω Κατερίνα;; Δεν στα έχουν πει καθόλου καλά.Και έτσι για να εξηγούμαστε καλύτερα, ξέρω τον Μαρίνο! Πολύ καλύτερα από εσενα!

Τον Μαρίνο;; Πως;;;;;;

Α δεν σου έχει πει τίποτα για εμένα ε; Κάτσε να στα πω..εδώ και αν έχει ενδιαφέρον.
Τι είναι αυτό τώρα; Μάλιστα..τώρα αρχίζω να κταλαβαίνω πως βρέθηκε το τηλέφωνο του Μαρίνου στις επαφές του κύριου Αλέξη.

Λοιπόν Κατερίνα...ο γκόμενος σου , για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους..Κάποτε ήταν κολλητός μου..

Κολλητός σου;;!!! Όταν λες κάποτε;;

Όταν ήμασταν λύκειο περίπου..Του Μαρίνου του αρέσει να τα έχει ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!

Τι ακριβώς λες;;

Θα στα πω..μην αγχώνεσαι.Οπως λέγαμε λοιπόν, εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένος με μια κοπέλα.Και όταν λέμε τρελά εννοώ πραγματικά τρελά..δεν φαντάζεσαι πόσο.Πρώτη φορά στην ζωή μου έχω νιώσει έτσι.Ο Μαρίνος το ήξερε πολύ καλά..ήξερε όλα όσα έχουν γίνει μεταξύ μας..και τι έκανε;; Βγήκε μαζί της..Άρχισε σιγά σιγά να της την πέφτει κλπ..

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now