PART 58

303 24 3
                                    

.............
Τι να του πω;;;
Ρώτησα τον κύριο Αλέξη.Έπρεπε να μου εξηγήσει με λίγα λόγια τι να πω στον γιατρό του..να μην φανώ χαζή αφού δεν ξέρω τι έχει.

Πες του πως ζαλίστηκα και θα καταλάβει..
Μάλιστα...αποφεύγει να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει.

Οκ.
Απάντησα και αμέσως πήρα τηλέφωνο τον γιατρό του.Μου απάντησε και μου εξήγησε τι να κάνω.Όσα μου εξήγησε, τα μισά κατάλαβα. Ευτυχώς μου φάνηκε ψύχραιμος.Με παρακάλεσε να τον πάρω κάπου όπου να μην υπάρχει έντονο φως.Αυτό τώρα γιατί;; Τόσες απορίες κυκλοφορούσαν στο μυαλό μου.

Καλύτερα να σας πάρω κάτω από το κιόσκι...
Είπα στον κύριο Αλέξη και του έδωσα το χέρι μου για να σηκωθεί.Τώρα δεν ξέρω αν μπορούσε να σηκωθεί...αλλά προσφέρθηκα...δεν ήξερα τι έχει για να ξέρω αν κάνει να σηκωθεί.Μου πήρε το χέρι και πήγαμε κάτω από το κιόσκι,σε ένα παγκάκι.

Πως αισθάνεστε;;
Τον ρώτησα.

Πολύ καλύτερα..

Ωραία..
Είπα ανακουφισμένη λίγο.Ο Ντάνιελ από που πήγε να φέρει βοήθεια;; Αν ήταν κάποιος ετοιμοθάνατος θα είχε πεθάνει τώρα..μέχρι να του έρθει βοήθεια.Να που ήρθε ο Ντάνιελ με κάποιους καθηγητές.Αρχίσαν όλοι να τον ρωτάνε τι έγινε και αν είναι καλά.Έλεος!! Ο άνθρωπος δεν είναι καλά και του μιλάτε όλοι μαζί;; Δεν λέω..από ενδιαφέρον ρωτάνε, αλλά ένας ένας βρε παιδιά.Ο κύριος Αλέξης φαινόταν πολύ καλύτερα από πριν.Χτύπησε το τηλέφωνο του, ήταν ο γιατρός του και το απάντησα αμέσως.Μου είπε να τον πάρουμε στο προσωπικό του ιατρείο να τον δει.Ένας καθηγητής αμέσως προσφέρθηκε να τον πάρει ο ίδιος με το δικό του αυτοκίνητο.

Μπορώ να έρθω και εγώ;;
Ρώτησα. Ανησύχησα πολύ..και περισσότερο σκέφτηκα τον τρόπο που σκέφτηκα όταν το πρωί με φώναξε για να βρω την κυρία Ιωάννα που προφανώς από ότι φάνηκε, ήταν η μόνη που γνώριζε το πρόβλημα του.Δεν είχα καταλάβει τον λόγο που την ήθελε και ούτε θα μου παιρνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο.Τον λυπήθηκα και ήθελα να πάω μαζί του να δω τι θα γίνει.

Τι να σου πω κορίτσι μου...άντε έλα.
Είπε αυτός ο καθηγητής όπου προσφέρθηκε να τον πάρει.Μαζί μας ήρθε και η κυρία Ιωάννα.Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και καθόμουν δίπλα από τον κύριο Αλέξη και η κυρία Ιωάννα στο μπροστινό κάθισμα.Ο κύριος Αλέξης φαινόταν αρκετά καλύτερα.Φτάσαμε στο ιατρείο του γιατρού του και ζήτησε να μείνει μόνος του με τον κύριο Αλέξη.Εγώ, η κυρία Ιωάννα και ο κύριος Νεόφυτος καθόμασταν στον διάδρομο.

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now