PART 49

371 29 6
                                    

...........Την επόμενη μέρα εγώ και ο Μαρίνος θα φεύγαμε, οι διακοπές είχαν φτάσει στο τέλος τους.Ενώ ετοίμαζα τις βαλίτσες σκεφτόμουν όλα αυτά που περάσαμε εδώ μαζί με τον Μαρίνο.Ήταν οι καλύτερες διακοπές που έχω περάσει ποτέ στην ζωή μου.Μία καινούρια αρχή, πλέον στο λύκειο.Την πρώτη λυκείου την πέρασα στην Αγγλία...και τώρα, άντε να ξεκινήσεις ξανά.Νέους συμμαθητές, νέους καθηγητές με την μόνη διάφορα..χωρίς τον Μαρίνο στο σχολείο.Γυρίσαμε πίσω στην πόλη και ο Μαρίνος με πήγε σπίτι μου.Με το που ανοίγω την πόρτα του σπιτιού βλέπω μπροστά μου τον μπαμπά μου.Γαμώτο!!

Πότε γύρισαν;; Η βλακεία είναι πως με είδε να γυρνάω με τον Μαρίνο.Γύρισα για λίγο το βλέμμα μου στο σπίτι πίσω και είδα και την μαμά μου.Ανακουφίστηκα για λίγο.

Μάλιστα....Ο Μαρίνος σωστά;;
Ρώτησε ο μπαμπάς μου με αυστηρό ύφος...έτοιμος ήταν να τον σκοτώσει.

Ναι...κοιτάξτε εγώ...
Πήγε να δικαιολογηθεί ο Μαρίνος αλλά ο μπαμπάς μου δεν τον άφησε και τον διέκοψε.

Μην πεις κουβέντα...τα έμαθα..Φύγε τώρα αμέσως! Δεν ντρέπεσε ρε παλιοκάθαρμα να είσαι με την κόρη μου;;;
Φώναξε ο Μπαμπάς μου.

Μπαμπά περίμενε!!!
Του φώναξα.

Κατερίνα!! Είπα να φύγει..θα τα πούμε εμείς μετά.

Μαρίνο καλύτερα να φύγεις..
Είπα στον Μαρίνο προσπαθόντας να αποφύγω τις φωνές του μπαμπά μου.

Σίγουρα;;

Ναι..είναι εντάξει..
Είπα στον Μαρίνο.Ο μπαμπάς μου τον έσπρωξε και έκλεισε την πόρτα.Ο Μαρίνος μετά από λίγη ώρα έφυγε.Ο μπαμπάς μου έβαλε το χέρι του πάνω στην πόρτα και με κοίταζε επίμονα.Ήμουν σίγουρη πως θα άρχιζε τις φωνές.

Λοιπόν Κατερίνα...
Αμάν αμάν...Όταν ξεκινάει με το «Λοιπόν» δεν θα κυλίσει ομαλά αυτή η συζήτηση.Ακούστε με που σας λέω.

Να σου εξηγήσω..
Είπα φοβισμένη.Τι να εξηγούσα κιόλας η καημένη;; Πριν να πάμε Αγγλία ο μπαμπάς μου μια χαρά έκανε τον κινέζο..τώρα είμαι σίγουρη πως θα ξεσπάσει άγρια και χειρότερα από όσο το περίμενα.

Όχι να μην μιλήσεις! Τώρα μιλάω εγώ! Στην αρχή είπα εντάξει...Της αρέσει ένας καθηγητής της...θα της περάσει..δεν θα της περάσει;; Μετά,όλο αυτό το πράγμα χειροτέρεψε, έμαθα πως βρεθόσουν μαζί του κρυφά χωρίς να μας πεις κουβέντα..σε πήγαμε Αγγλία.Και ξαναείπα...θα τον ξεχάσει, δεν θα τον ξεχάσει;  Γύρισες πίσω Ελλάδα με την μαμά σου...υποτίθεται για ΒΟΛΤΑ..καλά τα λέω μέχρι εδώ;; Το έχαψα και αυτό.Είπα θα της έλειψαν οι φίλες της....και τελικά γι αυτόν γύρισες πάλι....ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;  Είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό ρε Κατερίνα;; ΧΩΝΕΨΕ το πως είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ σου!!!

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now