PART 61

309 26 1
                                    

..........Όταν ο κύριος Αλέξης ακούμπησε το πρόσωπο μου ήμουν έτοιμη να φρικάρω! Ωπα! Τι είναι αυτό τώρα;;  Κύριε Αλέξη..δεν μας τα λες καλά...ΚΑΘΟΛΟΥ καλά..
Παράλληλα ένιωσα πολύ περίεργα,δεν ήξερα πως να αντιδράσω.Να αρχίσω τις φωνές;; Τι να έκανα;; Τον φοβόμουν λιγάκι..είναι πολύ απρόβλεπτος.Κυρίως το τελευταίο διάστημα.Παρόλα αυτά του άρπαξα το χέρι και του το κατέβασα από το πρόσωπο μου.Αυτός έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα το τρομερό.Έφυγε από μπροστά μου και κάθισε στο γραφείο του.

Κατερίνα δεν μου απάντησες..

Τι ακριβώς θέλετε να σας απαντήσω; ;
Ρώτησα για ακόμη μία φορά..μπας και με αφήσει ήσυχη.

Ήσουν έτσι επειδή χθες σου φέρθηκα κάπως..περίεργα;

Τι;; Όχι..Τσακώθηκα με το αγόρι μου..Αυτό είναι όλο. Ευχαριστημένος;; Σας είπα τι έχω.Μπορώ να πηγαίνω τώρα;;

Με το αγόρι σου;; Κι είσαι έτσι για αυτό το πράγμα;

Γιατί εσείς το θεωρείται λίγο;

Ε όχι...αλλά στην ηλικία σου με έναν τέτοιο άνθρωπο..Δεν κάνει να στεναχωριέσαι.

Χμ μάλιστα..
Του ειπα ειρωνικά.Αρχίσαμε τα καλά λόγια τώρα;; Αυτός έριξε ένα ειρωνικό χαμόγελο.Σηκώθηκε και πήγε προς την πόρτα για να μου ανοίξει.Άνοιξε την πόρτα και εγώ πήγα να βγω.

Άντε..μετά πάλι μαζί..γυμναστική έχουμε σωστά;
Τι μου το θύμισες καλέ; Είναι λες και το κάνει επίτηδες! Ενώ ο κύριος Αλέξης ήταν δίπλα από την πόρτα και εγώ πήγα να βγω έβαλε το χέρι του στην μέση μου.

Άντε πήγαινε τώρα..
Μου είπε.Έτσι μου ερχόταν να τον κτυπήσω άγρια..πολύ μάλιστα.Έτρεξα αγχωμένη να βρω τον Ντάνιελ που τον έστησα.Του είχα πει πως δεν θα αργήσω..και δεν ξέρω πόση ώρα έκανα για όλα αυτά! Δεν ήξερα τι να πω στον Ντάνιελ.
Να του έλεγα πως ο κύριος Αλέξης με άγγιξε;; Ουφ..δεν ξέρω.Δεν θέλω καθόλου μπλεξίματα.Είδα τον Ντάνιελ να έρχεται προς το μέρος μου.Προτήμισα να μην αναφέρω τίποτα για τον κύριο Αλέξη.

Κατερίνα;;;!!! Που ήσουν???

Συγγνώμη..οι τουαλέτες στον κάτω όροφο ήταν γεμάτες..και μέχρι να πάω στις πάνω...ήταν γεμάτες κι αυτές και γι'αυτό καθυστέρησα..συγγνώμη παλι.

Χμ..τέλος πάντων.Είσαι καλύτερα; Δεν πιστεύω να αρχίσεις πάλι για τον Μαρίνο;;

Όχι όχι..
Προς το παρών δηλαδή..
Το κουδούνι χτύπησε και πήγαμε όλοι στην αίθουσα γυμναστικής.Για κάποιον διαβολεμένο λόγο σκεφτόμουν συνεχώς όταν με άγγιξε ο κύριος Αλέξης.Το άγγιγμα του ήταν πολύ περίεργο.Γιατί το έκανε αυτό και τι θέλει από εμένα;; Πίστευα πως με μισεί..και ξαφνικά μου φέρεται « κάπως» καλά;;; Αφού όλοι ήμασταν έτοιμη περιμέναμε τον κύριο Αλέξη ο οποίος δεν άργησε και πολύ για να εμφανιστεί..

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now