PART 83

297 33 7
                                    

Παιδιά ήθελα να σας πω.. πως η καθηγήτρια των μαθηματικών για κάποιο λόγο, έγινε μετάθεση, και θα συνεχίζεται το τετράμηνο με τον κύριο Μαρίνο..Ο Μαρίνος γύρισε να μας κοιτάξει και μόλις με είδε γύρισε αμέσως το κεφάλι του αλλού.Ηθελα να σηκωθώ αμέσως από την θέση μου και να βγω.. αλλά αν το έκανα όλοι θα άρχιζαν το κουτσομπολιό.Ελπίζω οι περισσότεροι να μην καταλάβουν πως αυτός είναι ο Μαρίνος.. Αλλά και πάλι.. ξεκίνησαν όλοι να σχολιάζουν και να λένε διάφορα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ;;
Ρώτησαν κάποια κορίτσια τα οποία δεν ήταν στο ίδιο γυμνάσιο με εμένα.

ΔΑΝΑΗ!! Κατερίνα-Μαρίνος is back!
Άκουγα αρκετούς να λένε.

Λοιπόν κύριε Μαρίνο;;
Ρώτησε με περιέργεια υπεύθυνη τον Μαρίνο γιατί είχε μείνει κάγκελο.

Κύριε Μαρίνο;; Ξέρετε.. το τμήμα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μας τμήματα και είμαι σίγουρη πως θα τα πάτε πολύ καλά.. Έτσι παιδία;
Ειπε η υπεύθυνη.ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ;; Δεν το πιστεύω πως το ακούω αυτό!!!!! Ε όχι και τα καλύτερε τμήματα κυρία Αλεξία..ενώ κάθε μέρα μας ρίχνει τις φωνές..

Φυσικά και θα τα πάμε υπέροχα.. Η Κατερίνα πιο καλά από όλους..
Είπε δυνατά η Λουίζα στους υπόλοιπους.

Ορίστε Λουίζα;
Ρώτησε η κυρία.

Τίποτα κυρία...
Της απάντησε η Λουίζα.Η κυρία έφυγε και μείναμε στην τάξη μεζί με τον Μαρίνο.Γιατί να μου συμβαίνει αυτό;; Γιατί να έρχεται ο Μαρίνος ξαφνικά στην τάξη μου;; ΓΙΑΤΙ όλα αυτά σε εμένα;; Δεν θέλω να εχω ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Μαρίνο! Ποτέ ξανά..! Ούτε να τον βλέπω θέλω, ούτε να τον ακούω.Έσκυψα το κεφάλι μου στο θρανίο χωρίς να μιλήσω σε κανέναν.Ο Μαρίνος δίσταζε να μιλήσει για οτιδήποτε.. στεκόταν εκεί χωρίς να ξέρει τι να πει.

Εε.. όπως..Όπως ακούσατε και πριν, είμαι ο Μαρίνος.. και θα σας διδάξω μαθηματικά..
Μωρέ τι μας λέει;; Λες να μην το καταλάβαμε Μαρίνο;; Χαζοί ήμαστε δηλαδή;;

Γεια σας κύριε Μαρίνο.
Είπε η Λουίζα ειρωνικά.

Εμ...Λοιπόν, πού είναι ο κατάλογος της τάξης;
Ρώτησε ο Μαρίνος...Έλεγα στον εαυτό μου συνεχώς..Κατερίνα άντεξε!! Πρέπει να τελειώσει αυτή η μέρα για να μιλήσω αμέσως με τους γονείς μου..Θέλω να φύγω σήμερα κιόλας από αυτό το σχολείο! δεν πρόκειται να μείνω εδώ πέρα, ο κόσμος να χαλάσει.

Στο πρώτο συρτάρι..!
Απάντησε η Λουίζα.

Ωραία..Ευχαριστώ.

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now