PART 65

324 26 0
                                    

.......
Γύρισα πίσω και έψαχνα τον Ντάνιελ...Που ήταν; Χτύπησε το κουδούνι και πήγα στην τάξη χωρίς ακόμη να βρω τον Ντάνιελ.Μπαίνω στην τάξη και βλέπω τον Ντάνιελ να κάθεται μόνος του στο θρανίο μας, κανείς άλλος δεν είχε έρθει ακόμη.

Ντάνιελ που ήσουν; 
Τον ρώτησα μόλις πήγα κοντά του.

Εγώ που ήμουν;; Εσύ που ήσουν Κατερίνα..Γύρισα πίσω από εκεί που με έστειλε ο κύριος Αλέξης και δεν ήσουν εκεί..ούτε εσύ, ούτε ο κύριος Αλέξης ..
Τι να του έλεγα τώρα;

Κατερίνα μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;

Φυσικά.

Τι σου είμαι;;

Τι εννοείς;;

Τι είμαι για εσένα; ..

Φίλος μου!!  Πολύ καλός μου φίλος.

Α ναι; Γιατί εμένα μου φαίνεται πως δεν σου είμαι τίποτα; Αυτό το διάστημα με αποφεύγεις.Είναι η δεύτερη φορά που εξαφανίζεσαι και σε περιμένω.Νόμιζα πως θα με περίμενες να γυρίσω από εκεί που με έστειλε ο άλλος...αλλά εσύ εξαφανίστηκες..Καλύτερα να καθίσω κάπου αλλού..
Μου είπε..Ήταν θυμωμένος μαζί μου και με το δίκαιο του.Τι είναι αυτά που κάνω;; Τα έχω κάνει όλα ΣΚΑΤΑ στην ζωή μου.Λέω ψέματα στον Μαρίνο, λεω ψέματα στους γονείς μου, στον αδελφό μου..και τώρα βρίσκομαι κι με τον Αλέξη κρυφά..φιληθήκαμε κιόλας.Δεν μου αρέσω!! Είμαι απαίσια..είμαι όλα αυτά που έκραζα και στο τέλος δεν θα έχω κανέναν.

Ντάνιελ περίμενε..

Κατερίνα δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τίποτα.Κατάλαβα πως κάτι τρέχει με τον κύριο Αλέξη..δεν είμαι χαζός.Σε είδα να πηγαίνεις μαζί του στο γραφείο του ενώ επέστρεφα..Δεν ξέρω τι ακριβώς τρέχει μεταξύ σας αλλά δεν θέλω να κάνουμε παρέα πλέον! Τι φίλοι είμαστε αν εσύ δεν μου λες τίποτα και εξαφανίζεσαι; Ένα θα σου πω...Σταμάτα αυτό που πάει να γίνει με τον κύριο Αλέξη....Θα μπλέξεις Κατερίνα! Κι άσχημα κιόλας! Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνεις..Με τον Μαρίνο δεν είσαι;

Ναι είμαι...αλλά..

Δεν έχει αλλά..κάνε ότι θέλεις.Έπανα παρέα μαζί σου γιατί μου φαινόσουν διαφορετική από τους υπόλοιπους.Είσαι με κάποιον που μου λες τόσο καιρό πως αγαπάς και πως θα έκανες τα πάντα μαζί του και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν..τόσα πράγματα έζησες μαζί του....κι τώρα τα πετάς έτσι;;

ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Where stories live. Discover now