8.

16.9K 922 336
                                    

-I've been running through the jungle, i’ve been running with the wolves to get to youuuu, to get to youuuu-táncikált mellettem a folyosón Olivia a telefonját nyomkodva. Már megszoktam, hogy mindig énekel, ezért nem is mondtam semmit, csak tovább pakolásztam a szekrényemben, ami úgy nézett ki, mintha valaki bedobott volna egy bombát. Tanulság: ne dobálj bele mindent úgy, hogy az leverje vagy megrongálja azt, ami benne van.

-Úristen nézd mit posztolt Justin Bieber!-sikkantott fel, aztán felém fordította a telefonját. Egy félmeztelen kép volt Justin-ról, amin éppen ivott. Olyan művészi, bekönnyeztem.

-Szerintem Justin még mindig nem helyes. Soha nem is volt az-csuktam be a szekrényem ajtaját egy fáradt sóhaj után.

-Te ember vagy egyáltalán? Justin Drew Bieber nem helyes? Ő nem? Azzal az igéző szemével és az angyali arcával? Akkor ki tetszik? Frank James Michael Grande Marchione?-vonta fel a szemöldökét. Szerintem kicsit kiakadt.

-Hmm most hogy így belegondolok..-pillantottam fel a plafonra és a hatás kedvéért még az államat is megtámasztottam-Nem! Nekem nagyon tetszik a Nutella és a sültcsirke páros.

-Fujj!-fintorodott el, mire én felnevettem.

-Még nem is kóstoltad. Tök finom, ahogy a Nutella és az uborka is. Atyaég ezek a kombók olyan isteniek-mosolyodtam el a kajára gondolva. Most volt ebéd, de megint éhes vagyok. Tipikus én.

-Ha én megkóstolnám bármelyik isteni ételedet futnék a wc-re és onnan ki se jönnék három hónapig.

-Majd egyszer tartunk egy ilyen kóstolós bulit és akkor...

-Dehogy tartunk!-vágott a szavamba-Legalábbis én nem fogok menni, annyi szent!

-Akkor sem, ha azt mondom, hogy jönni fog Justin Bieber is?-vontam fel a szemöldököm vigyorogva. Olivia megrázta a fejét mondván, hogy ez lehetetlen, aztán intett, hogy én is menjek a terembe, ugyanis a csengő már jelzett, hogy tünés van a folyosóról.

Amint odaértem a helyemre levágódtam a székre aztán karbatett kézzel ültem és néztem magam elé. Ha most kikapjuk az irodalom dolgozatot szerintem kiugrok az ablakon..fogalmam sincs, hogy hogy sikerült, de biztos vagyok benne, hogy nem valami jól.

-Te miért vagy olyan, mint aki egy börtöncellában punnyad?-fordult felém Amie felvont szemöldökkel.

-Ez egy nagyon jó kérdés-pillantottam rá, de aztán a nyíló ajtóra néztem. Mr.Mendes egy adag papírral jött be és gondolom azok nem a villanyszámlái.

-Hello osztály!-állt meg az asztala mellett mosolyogva-Kijavítottam a dolgozataitokat és nagyon jók lettek. Megérte az a sok magyarázás egész órán. Katie kérlek, kiosztanád?

-Persze!-állt fel mosolyogva Katie, aztán elkezdte kiosztani a dolgozatokat.

-Megígérem, hogy nem lesz több meglepetés dolgozat-mondta, aztán rám nézett. Basszus, akkor biztos hallotta...

-Anyám!-hajtottam le a fejem és inkább a körmeimet kezdtem el tanulmányozni. Mindazok ellenére, hogy növesztem őket, sosem festem ki, mert béna vagyok hozzá.

-Tessék Honey!-tette le elém a dolgozatomat Katie.

-Köszi!-motyogtam, aztán felkészülve a legrosszabbakra pillantottam rá.-Aztakurva! Most komoly?

-Neked sincs hibád?-hajolt oda hozzám Amie én pedig ráböktem arra az egyetlen egy szóra, amit elrontottam. Shakespeare helyett Shakesper-t írtam.

📖📚📖

-Tudod mire jutottam? Hogy Mr.Mendes direkt javította mindenkinek ilyen jóra. Az egész osztály hülye..jó pár embert leszámítva-mondta Pete, miközben a sapkáját nézegette.

MutualWhere stories live. Discover now