Hoofdstuk 7~ Roommates?

2.9K 75 20
                                    

{Haylay}

Ik klop aan, en er word open gedaan, door de knapste guy die ik ooit heb gezien! "Hej, ik ben Haylay, en ik ben jullie nieuwe kamergenoot." En ik steek mijn hand uit om kennis te maken. "Een meisje? Ben je sirieus, want als dit een grap is dan..." ik trek mijn hand terug en onderbreek hem. "Nee dit is heel zeker geen grap! Anders was ik hier nooit, maar dan ook nooit van mijn hele leven geweest! Dus zou je zo vriendelijk willen zijn en mij binnen laten?" Zeg ik extreem overdreven vriendelijk. "Ehmm... oké, kom dan maar binnen?" Ik loop langs de hot Guy de woonkamer in.

 oké, kom dan maar binnen?" Ik loop langs de hot Guy de woonkamer in

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De woonkamer ^

Ik zie 5 paar ogen naar me staren, en met hun ogen glijden ze over mijn lichaam, Ugh..... "Kunnen jullie het zien?!" Zeg ik geïrriteerd. En dan mompelen ze wat, iets wat lijkt op sorry. "Ik ben jullie nieuwe kamer genoot. Ik ben Haylay, en 17." Zeg ik terug. "Gezellig!" Zegt een andere jongen, en damn hij is zeker niet lelijk. "Kom ik laat je je kamer zien." Zegt de hot Guy. "Is goed." en ik loop achter hem aan.

We lopen door de keuken, gaan dan het halletje in, en aan het einde van het halletje is een grote deur. "Hier is je kamer, ik haal je koffers en tassen wel en dan kan je even rond kijken." En de hot Guy loopt weg. Ik doe voorzichtig de deur open en als ik naar binnen kijk valt mijn mond open. Dit is de aller grootste en mooiste kamer die ik ooit heb gezien!! Ik loop langzaam naar binnen en als ik voor het grote bed sta laat ik mezelf vallen, "OMG dit is het zachtste bed ooit!" En ik zie de heerlijke nachten in mijn oversized trui, met een bak popcorn, Netflix en dit heerlijke bed al helemaal voor me.

 Dit is de aller grootste en mooiste kamer die ik ooit heb gezien!! Ik loop langzaam naar binnen en als ik voor het grote bed sta laat ik mezelf vallen, "OMG dit is het zachtste bed ooit!" En ik zie de heerlijke nachten in mijn oversized trui, met...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De slaapkamer van Haylay ^

De badkamer ^En hieronder de inloopkast ^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De badkamer ^
En hieronder de inloopkast ^

Als ik alles in mijn kamer heb bekeken loop ik weer terug naar het bed en laat me er weer op neer vallen, "Ik denk dat ik nooit meer opsta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik alles in mijn kamer heb bekeken loop ik weer terug naar het bed en laat me er weer op neer vallen, "Ik denk dat ik nooit meer opsta." En dan hoor ik gegrinnik, de hot Guy staat bij de deur met al mijn tassen en koffers. "Ik zou maar wel opstaan als ik jou was, want roomservice hebben we niet en het eten is heerlijk! En wacht maar tot je het balkon hebt gezien dan wil je zeker niet heel de dag meer in je bed liggen." "Nu ben ik toch wel pittig benieuwd naar dat balkon!" En ik spring van mijn bed af en loop achter de hot Guy aan. We gaan door een glazen deur en komen uit op een gezellig balkon. "Oke je hebt gelijk, misschien breng ik ook hier een tijdje door." En ik ren naar de bank en spring tussen de kussens. "Damn it! Dit zit echt lekker! Nu moet ik kiezen tussen mijn bed en het balkon! Moeilijk, moeilijk." En de hot Guy begint te grinniken "Stop met lachen! Vertel me liever hoe je eigenlijk heet." Zeg ik dan. "Ik ben Logan, aangenaam." En hij maakt een rare deftige buiging waardoor we allebei in de lach schieten. "Ik ga denk mijn tas maar eens uitpakken, en nog even op mijn heerlijke bed liggen." En ik loop langs hem heen naar mijn kamer.

Het is nu 18:23. Ik heb al mijn spullen uitgepakt, en kennis gemaakt met de jongens. De oudste is Liam hij is 19, dan komt Cian en die is ook 19. Daarna komt Benjamin en die is 18, dan komt de Mika die dus ook 18 is, en dan komt Logen (hot Guy) die ook 18 is. Als laatste komt Max hij is 17.

Ik ben dus de jongste en het enigste meisje geweldig....

Ik plof op mijn fantastische bed neer en ga liggen, tot ik de stem van Mika hoor. "Haylay het is bijna half 7 we gaan eten. Kom je ook?" Ik loop naar de woonkamer, en samen met de jongens loop ik naar de eetzaal beneden.

Waar alle jongens me aanstaren!

Hebben ze nog nooit een meisje gezien ofzo??

Heej, sorry lang niet geschreven. Hopelijk vinden jullie het leuk! Het is m'n eerste boek dus nog niet heel erg goed. Laat nog even een reactie achter. En stem asjeblieft.

xxx

Een jongensinternaat?! Where stories live. Discover now